Da...preko noći narasla šuma :lol:
Hvala svim curama i dobroj vibri :*
Printable View
Da...preko noći narasla šuma :lol:
Hvala svim curama i dobroj vibri :*
e da i endometrij je 8,3 mm 8)
:D :D :DCitiraj:
Zeljka33 prvotno napisa
Željka pa to je fantastično :love:
Zeljka33 pa to je divno! Jesmo ti rekle? :mrgreen:
Cure ja sam jutros bila na zadnjoj folikulometriji ovaj ciklus (nadam se i uopce)... sutra stoperica (ipak, jer sam po dr.-ovoj uputi napravila LH test i O bi mogla svaki cas), a u utorak AIH! :D Folikul 18 mm.
Nadam se da ce folikulic puknuti u pravi cas.
Pusa svima i naravno ~~~~~~~~~~~~~ :heart: za sve koje ih trebaju!
Željka super!!
enya22 držim fige!!!
Dodirko ~~~~~~~~~~~ :love: :*
enya22 držim fige!!! :D
Zeljka :D Odlican rezultat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
enya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da folikul sazrije tocno na vrijeme :love:
Zeljka33 ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Enya22 ~~~~~~~~~~~~~~~
I naravno svima ostalima također. Joj, baš su vikendi koma :) mislim kad si u ovoj fazi :)
He, he, told you so... Bravo... Cure koje imaju produljene cikluse su obično dobri produceri j. stanica i postoje neke teorija po kojima "ispucaju" u životu manje j.stanica pa time kasnije ulaze u menopauzu. Nije bila nikakva zabuna nego im moraš reć stalno, ko mantru, "ciklusi traju 33 dana, ovulacija obično 18.-ti" jer su ti svi baždareni na ovulaciju 14 dc. Ti ćeš vjerojatno zadnja od svoje tranše na punkciju, ali nek' te to ništa ne brine.Citiraj:
Zeljka33 prvotno napisa
A i dobro ti je što su tako ujednačne veličine... Samo ti lipo polako i strpljivo, i dr-ove malo zbunjuju i nerviraju sporovozne, ali ništa se ti ne živciraj, svaki put tako moraš reći - meni i inače produljeni ciklusi itd. Meni su skoro svaki put zabrinuto kimali dok već nisam pjevala svoju pjesmicu napamet.
miss piggy~~~~~~~~~~~hvala na vibrama :*
Shanti~~~~~~~~~~~~ ~za ponedjeljak :love:
Kbegicsi~~~~~~~~~~~~~ :*
Enya22~~~~~~~~~~~~~za štopericu i utorak :heart:
Dodirko~~~~~~~~~~~~~ :*
bebomanka~~~~~~~~~~ :*
Maya ZG~~~~~~~~~~~~za betu :heart:
Ina33~~~~~~~~~~~~~~ :*
Željka imala sam feeling da nije gotovo,jupi :D :D :D
e a ja sinoć nisam mogla zaspati :lol:
nadda~~~~~~~~~~~ :love:
polako se oporavljam.
hvala bogu pa je postalo lijepo vrijeme, pa idem u šetnje i pustim mozak na pašu.....
cure, hvala vam na utjehama, divne ste.
mislila sam odustat, ali kad sam pročitala novu listu trudnica, pikalica, čekalica, šmrkalica.....
sram me je. bit će bolje...... :heart:
mu samo hrabro dalje :heart:
Zeljka :D vidš da naše vibre pale... pa evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~
enya ~~~~~~~~~~~~~ za utorak
mu :* jake smo mi, idemo hrabro dalje...
svima pusa i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zeljka, drago mi je da niste odustali. ako si ti kod dr.T, onda je danas, dok sam bila na transferu kod njega, spominjao slucaj cure sa 10 folikula i cudio se kako bi neko mogao odustati. usporedio je moj slucaj jer sam imala ovaj ciklus punkciju 19.dc i rekao kako on nikad ne odustaje sve dok ima imalo sanse.
sve ce biti ok.
ja sam trenutno u horizontali nakon ET-a, vracen je 5-stanicni embrij.
:* svima.
sekice :* samo ti odmaraj i razveseli nas uskoro
Sekice...možda smo se jutros i srele u čekaonici...ja bila od 8-8:45...
I baš mi je spomenuo slučaj (vjerojatno tvoj) i da nikad ne odustaje...da je zakazao uzv za par dana i sve OK :D :D
Sretno :heart:
Uh :cry: moj lijepi folikul je izbacio jajnu stanicu kad je on htio, danas je već plutala jajovodom ili trbušnom šupljinom kad sam bila na UZV, svi su vidjeli moje suze, a što ću.
Svim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!
runi...žao mi je i šaljem ti veliku pusu podrške :*
i puno vibri za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
runi :love2: žao mi je.... drži se...
runi drž se :love:
Tia a sad čekanje :cekam: 23.11. ,
a onda :D
zeljka, ja sam ti bila u 8.15 i isla sam odmah gore na transfer. imala sam sivu jaknu i repic, a ti? znam da sam vidla nekolko parova u cekaoni, di si sjedila?
Onda si sjedila preko puta mene, prije nego si otišla gore...Ja sam bila uz pult desno...vidjela sam i čula kad si išla gore i spominjao se transfer... :D :D :D
i baš sam se divila kako si skroz cool 8)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije pređeš na trudnički forum :love:
Zeljka33 vidiš da je bila lažna uzbuna.
Enya22 ~~~~~~~~~ za utorak.
Sekica ~~~~~~~~~.
Mu svi mi odustašmo ponekad ali se brzo vratimo na tračnice. :love:
Ostaloj ekipi u akciji i onima koji se spremaju, kao i našim trudnicama i virkalicama šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~.
Željka33, supeeeer! :heart:
enya22, sretno! :heart:
runi :love:
cure :*
zeljka, sjecam se. bila si sa M ako se ne varam. drugi put cemo se valjda i upoznati. bit ce to sve ok, dr.T je super, na odlasku mi je rekao kako je cijeli ciklus bio neobican i sve je nekako islo naopako pa da mi zeli da zavrsi dobro. a to i ja zelim tebi.
Mu... naravno da ideš dalje. :love:
Željka, neću ti još i ja ponavljati "jesmo li ti rekle" (a jesmo li? :mrgreen: ), nego samo :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sekice, svim srcem za tebe i tvoju mrvicu :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Runi... žao mi je, neopisivo. :(
I neka su svi vidjeli tvoje suze, naravno da si bila nesretna. :love2:
Kad nam se ovakve stvari dogode, moramo što prije početi gledati pred sebe, odlučiti što je sljedeće na redu i samo gledati u dane koji su pred nama... bit će tvoja bebica, bit će... :love:
Dobila sam večeras štopericu, u ponedjeljak AIH (ali se bojim da bi O mogla biti sutra).
I enyici za utorak, i Tii i njezinim mrvicama i svima, u rinfuzi, ali od sveg srca :heart: :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do ponedjeljka :love:Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Mu, :love:.
Dobro jutro suborke moje, evo jedna nedjeljna :coffee: , uživajte.
Sutra ću kontrolirati betu, pa šta bude.
Svim čekalicama punkcije, ET-a, bete, svim hrabricama, šaljem jedan veeeliki virtualni :love:
A di je Fani35 :?