da da dobro............... :P
Printable View
da da dobro............... :P
ja prosli cetvratak krenula na aikido!
za obranu od konja... :lol:
aaaaa - CA! 8)
:lol: :lol: ja bi to stela vidjeti :lol: :P
ideš lucky!!! :lol:
neka, za svaki slučaj... treba...treba....
Treba, treba, jer nazalost nikada neznas, a ruzne stvari se ne desavaju nekom drugom :(
Bravo za odluku :love:
aime katastrofa - evo me sa treninga...
u jednom trenu mi je ucitelj pokazivao kolutove unatrag 'a la aikido'... ostali su klecali sa strane i gledali - dakle bila sam izlozena kao na pozornici i - sto se dogodilo prilikom jednog koluta????
kuku-lele - izletio mi prdac!! :shock: :oops: :lol:
tamo su izleda imuni na to - al ja sam mislila u zemlju propast od muke...
dakle, hobiji na kojima se nesto slicno moze dogoditi (pogotovo nama kojima su dole misici malo slabiji od poroda) - definitivno nisu prikladni za 'lov'...
drz'te se glasnih diskaca! :lol:
O, Boze...... :lol: :lol: :lol: Tocno zamisljam scenu.
Niš se nemoj živcirati, malo je :oops: , ali hebiga kao da oni nisu nikad prdnuli. Ti fino glavu gore i baš te briga.
Meni je bilo prošli tjedan na aerobicu neugodno jer sam imala podrapane tajice među nogama, a baš taj dan smo radili neke vježbe u dvoje. Pa se eto moja partnerica mogla nagledati mojih gaća. A kaj ja sad da napravim. Nisam stigla zašiti, a to su mi bile jedine čiste, one crne, a ispod bijele gaćice. Grdo, ali kaj je tu je.
lucky day, točno kako si posložila smajliće: šok, malo se posramiš, a na kraju dobro nasmiješ...Citiraj:
lucky day prvotno napisa
i mi zajedno s tobom, pusa :*
lucky draga ti si BOGINJA-nista to nije-ja kao bivsi fitness trener sam se naslusala muzike :lol:
samo naprijed mila
ajme upišat ću se od smijeha!!!! :lol: :lol:
radila sam kao studentica u jednom butiku sportske opreme, gdje su stvarno dolazili mljac tipovi...
i jednog dana.. bilo je ljeto i ulazna vrata otvorena i ja sam bila na drugom kraju radnje u svlačionici sjedila, jela burek i pila kolu, i pričala sa kolegicom.. tj dovikivala se jer je bila na drugom kraju radnje...
i uopće nisam čula da je netko ušao jer mi je zvučnik bio iznad glave.. i još buka izvana.. i ja se ustanem i krenem iz svlačionice i u hodu tako svinjski podrignem jer sam mislila da smo same u radnji... :lol: :lol:
kad ono dva tipa stoje i gledaju patike... :shock:
ne da sam umrla od stida....
i naravno svi smo umirali od smijeha... :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Da ne skrećemo s teme. To je dokaz da si ljudsko biće. I ak naleti princ nek zna da imaš krmelje ujutro, da vjetriš crijeva i sve ostalo.... :)
Ja neko vrijeme išla na jogu... Čovječe nisam znala koje sve zvukove može tijelo proizvesti.... :lol:
uh ajd sad mije jos lakse smijati se samoj sebi...
ne moram ni reci da mi se ta situacija cijli dan vrti pred ocima... :roll: :lol: :lol:
Da sam doma, sad bi ti nešto kopi-pejstala, neki dan sam nešto tražila na kompu i gotovo umrla kad sam to ponovo iskopala.
Ako ne bude nitko prije mene, zakeljit ću to popodne...
Potpisujem.Citiraj:
Stea prvotno napisa
I umirem od smijeha :lol:
Btw, ja se zbog toga užasno bojim ići kod ginekologa, pogotovo nakon graha, a u prošloj trudnoći nema što me nije nadimalo :lol:
ja sam imala isti problem u trudnoći i mislila sam da imam sve pod kontrolom dok jadni MM jednu noć u snu nije počeo da se dere:DOLE GASOVI!!! :oops: :oops:
šta piše.... povećaj malo
Meni je bilo super i kad sam tijekom ovog treceg poroda isto ispustila prdac. I onda kao lupnula vratima od kuhinjskog ormarica u nadi da babica nece povezati dva i dva. :mrgreen: :mrgreen:
Evo obećanja :mrgreen: :
Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se.
Kada je postalo jasno da ćemo se uzeti, odlučila sam da prestanem da jedem pasulj.
Nekoliko meseci kasnije, na moj rođendan, pokvario mi se auto dok sam se vraćala kući s posla. S obzirom da sam živela na selu, pozvala sam muža i rekla mu da ću kasniti, jer sam morala da odpešačim kući. Idući tako, uz put sam naišla na jednu malu krčmu iz koje se širio miris pasulja i ja jednostavno nisam mogla da odolim. Pošto sam imala pred sobom da prepešačim još kilometre i kilometre, predpostavila sam da ću se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kući. Ušla sam u krčmu i za čas posla sam "sredila" tri porcije pasulja. Kada sam nastavila da pešačim, potrudila sam se da oslobodim sav gas.
Kada sam stigla, moj muž je bio radostan što me vidi i veselo je rekao:
"Draga, imam iznenađenje za veceru!"
Zatim mi je stavio povez preko očiju i odveo me do stolice za stolom za večeravanje. Sela sam, i baš kad je hteo da mi skine povez, zazvonio je telefon. Naterao me je da mu obećam da neću dirati povez dok se ne vrati, i otišao da se javi.
Pasulj koji sam pojela je još uvek radio i pritisak je postao nepodnošljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muž ne vrati, nagla se na jednu stranu i 'pustila' jedan. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdeo kao kada kamion sa đubrivom, prolazeći pored pilane, pregazi tvora.
Uzela sam salvetu s krila i žustro oduvala smrad. Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila još tri. Smrad je bio gori od kuvanja kupusa. Naćulivši uši na telefonski razgovor u susednoj sobi, nastavila sam ovako da nižem narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo. Kada je pozdravljanje preko telefona označilo kraj moje slobode, učinila sam još nekoliko bržih kružnih pokreta salvetom da razduvam sve, vratila salvetu na krilo i uz osećaj zadovoljstva i olakšanja, spustila ruke na krilo. Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguć izraz kada se moj muž vratio i izvinuo što se tako dugo zadržao. Pitao me jesam li virila a ja sam ga uverila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sedeli za stolom u glas je uzviknulo: "Srećan rodjendan!!!"
Pala sam u nesvest.
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
eeeee, umirem :lol:
a ovaj topic je postao od partnera do prdeca
newa,idi na quote pa ćeš moći pročitati,a nema šanse da ja to povećam :oops:
Vidim da je ovdje tulum, moram se pridružit!
Nježna plavuša, meka srca, traži srodnu dušu....
Poruka: kad me ljubiš, krulje mi crijeva, kad me grliš podrigujem, kad me :oops: :oops: :oops: imam potrebu vjetrit crijeva... Inače sam vrlo diskretna.
Ljubazne odgovore na šifru: sva sam tvoja 8)
mene je stid :oops:
Ma čega te je stid? :)
:ups:
:love: tebi
i tebi :love:
A dolazi vikend :D :D :D
aime priceee!!! :lol: :lol: :lol:
Žemske moje odrežite nokte na nogama i probajte se depilirati makar do koljena...
ide vikend pa možda bude akcije 8)
samo nemojte jesti svašta da ne bude neugodnih zvukova i mirisa...
i ako se baš morate keksati (jer naravno sve smo zagorile) gledajte da ne budu one poze koje proizvode kojekakve vjetrove :lol:
i možda se pojavi prilika da uhvatite kakvog konja, viteza ili magarca.... :lol:
ja sam prešla na Paju Patka... jučer mi se on uvukao u krevet :lol: :lol:
Kaj ti newa ideš onim putem
s princa na konja,
s konja na patka :lol: :lol:
Ma to s dlakama bih trebala probat... Možda ih smeta.... 8)
hmm...
ja sam se počela zabrinjavati... topik o tome kako da jednoroditeljke ufate konja na princu, a onda se ubaci brdo dvoroditeljki...
sumnjivo, sumnjivo... :yes:
Pajo Patak dobio zadatak da poljubi patku u guzicu slatku... :lol: :lol:
Tko zna koga će mi sljedeći tjedan sin dovući u krevet.... on bira... moje je da šutim :lol: :lol:
sorci, pa valjda su im zanimljive teme... :)
ja vas volim čitat (a i nisam roditelj), ipak sam je dijete rastavljenih roditelja :PCitiraj:
sorciere prvotno napisa