Marice, da li može tata biti s njim u bolnici, barem u vrijeme jela pa da se on pobrine da dijete jede na vrijeme i količinski koliko mu paše?
Printable View
Marice, da li može tata biti s njim u bolnici, barem u vrijeme jela pa da se on pobrine da dijete jede na vrijeme i količinski koliko mu paše?
Pa on mi je to i rekao. Da, on se potrudi doći 20 minuta prije obroka, ali, često ne može utjecati na slijed okolnosti. Ujutro kupaju Ivana, važu ga, mijenjaju zavoje...pa to potraje, ali on ga hrani bočicom. Međutim, u 11 nema pristup, onda opet dođe u 2, ponekad ga odmah hrani, a nekada imaju posla oko drugih beba pa ni ne pripreme hranu za Ivana. Onda ga hrani u 5 i to je zadnje što ga preko dana mže vidjeti. A onda kad je vidio da Ivan povraća, rekao je sestrama, a čuj, one rijetko prihvate kritiku, a tu je još i poteškoća u sporazumijevanju... Uglavnom, tata ga hrani na bočicu i ako on procijeni da Ivanu nije dovoljno, da mu i na sondu, a sestre ga trpaju hranom kad nema tate u blizini. (Žele se što prije riješiti bebe)
Joj Marice, svaka čast TM-u, ima čelične živce. Mogu si zamisiti kako se osjeća. Poruči mu da smo mu svi ovdje podrška i da navijamo da izdrži još malo.
Slično se događalo nama u rodilištu (mislim, nije tak slično, ali otprilike). Oba djeteta su mi redovito dolazila sita, sa tragovima skorenog adaptiranog oko ustiju (nisu ih čak ni obrisali :evil: ), često su mi i bljuckali u polusnu jer su ih našopali, a onda su meni držali prodike zašto ne dojim i da trebam djecu prisiliti da počnu dojiti da bi mi mlijeko krenulo. Milsim, daj prisili dvije bebe da site prihvate cicu :roll:
Kako Ivan ozdravljuje, kakve su prognoze - kad će doma?
Pa, ne bi htjela davati ni sama sebi lažnu nadu, ali, trebao je doći sutra u Hr, a muž mi kaže da su spominjali srijedu. Sutra nakon vizite ćemo sve znati. Možda ide u srijedu kući, a onda moram poslati prijevoz i opremu za Ivana u Linz, tako da mi moraju ranije reći zbog organizacije. Ivan je super, ne prima više NIKAKVU terapiju.
marice, bas sam sretna zbog vas!! :D
a, ovo za shopanje- :evil:
~~~~~~~ da je ivan na putu za HR i da ga što prije primiš u svoje ruke i pomaziš...tu će mu biti bolje s hranjenjem, sigurna sam, (rebro je najbolja moguća neonatalna/perinatalna bolnica na ovom području). marice~~~~ svim srcem da ga uskoro vidiš! :heart: :heart: :heart: :heart:
Možda dođe u srijedu...danas nikako :(
još malo, draga... :heart: :love: :heart:
IVAN SUTRA U 11 KREĆE KUĆI
:D
Baš mi je drago zbog svih vas!! Bravo za malog Ivana! I za hrabre roditelje. :heart:
:love:
Marice, tako mi je drago, da se što prije skupite u svom domu, pa da vam predstojeći blagdani budu najljepši u životu. Ljubi te svoje malene mrvice, ali nemoj previše, da ih ne ugnjaviš :lol:
bas mi je drago da cete napokon biti svi zajedno :heart:
:D :D
Marice ja sam uzbuđena zbog tebe, mogu misliti kako je tebi :heart:
ajme sreće!!!!!!!! :D :love:
Marice, presretna sam zbog vas četvero, napokon ćeš zagrliti svog malog i velikog heroja!
:D :D :heart: :love: :* :heart:
mare sve sam ti rekla plačem od sreče i radujem se s tobom!!!!!
volim vas!!!! :* :love:
:D :D Ajde hvala Bogu, jooj, kad ga se dočepaš...bit će suza i smijeha...
:* :* :* :* :heart: :heart:
Prekrasne vijesti Marice!!! :D Pusa tebi i dečkima!!! :*
jel to znaci da maleni danas spava doma??
e, pa ugodna mu prva i sve ostale noci s bracom, mamom i tatom!! :heart:
:love:
Malo je reći da jedva čekam da nam se Marica javi.
ja se nadam da se neće javiti neko vrijeme što bi značilo da je ivan u zagrebu i da je marica s njim!!!!
ili, još bolje, da je doma pa ne stigne više na forum... :D
uf to bi bio razlog za slavlje!!!! :D :D :D :DCitiraj:
dupla duplica prvotno napisa
marice :love:
Marice
:heart: :heart:
:love: :*
Ivan je kod kuće, ne stignem na forum, dobro ste predpostavile. Petar ga je lijepo prihvatio, ne stvara probleme kad vidi da držim bracu, a Ivan još nije skužio gdje se nalazi, tko sam ja, tko je Petar... Inače, Ivan je duplo mršaviji od Petra, ali ima duže noge, ruke, ja kupovala Petru 68, a Ivanu 62, na kraju će Petar nositi 62, a Ivan 68... Uglavnom, sretna sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
draga, čestitamo vam da ste opet zajedno!
ništa se ne brini, skužit će on brzo tko je tko, samo se grlite i bit će sve dobro...
ljubimo vas svih!!! :* :* :*
Konačno svi na okupu :D !
:D :D
bas si me razveselila!!
pusa malom dugonji!! i braci, naravno!!
Drago mi je zbog Vas! Navećer kad ih staviš spavati, zagrli svog mužića onako jako, jako, malo o njemu govorimo, ali mislim da se možeš ponositi njime. Grlite se i ljubite svi četvero, zaslužili ste to. :heart:
Ma bravo za sve vas 4, hrabri ste i jaki, sada samo uživajte zajedno, puno se ljubite i mazite i začas će se Ivan prisjetiti mamice!
:D :love:
odlično! ma sužit će se oni, ima vremena, samo neka su zajedno stalno!!!! sretna sam što ste konačno obitelj na okupu! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
mare :* :* :* :love: :heart:
Baš sam se obradovala, uživajte sad. Da vam dragi Bog da najsjajnije blagdane do sad i još puno, puno isto tako sjajnih godina!
:*
Napokon ste svi zajedno. Prekrasno!!! :D
Stvarno si hrabra Marice i TM naravno.
sjećam se tvojih prvih postova kad si pisala da vjeruješ da će sve biti uredu jer ima mamu koja ga jako puno voli.
Eto tvoja ljubav je pobijedila sve! :heart:
čestitam što ste napokon svi skupa i neka je sve to iza vas.Želim vam prekasne trenutke...