jap. :)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (molim da ovo ostane samo kod nas dok ne dobijemo službenu potvrdu kad sve kreće... :) )
Printable View
jap. :)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (molim da ovo ostane samo kod nas dok ne dobijemo službenu potvrdu kad sve kreće... :) )
Naravno da ostaje, samo ja sam toliko nestrpljiva da krenemo navijat, da eto, sad cu iz koze :lol:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Strpit cu se ja, nek nama Cokoladica rodi kada maleckoj bude volja :heart:
W-M Cestitam :heart:
w_m :D aaaaaaa :heart:
čoksa, još malo do prvog pogleda, ajme rastapam seeeeeeee
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
čoksa :heart:
mamma, molim te javljaj mi novosti, biti ću na terenu.
p.s. može li nam netko splitati topic, kad budemo znali da nam malo čudo dolazi. nek imamo jedan vol. u njihovu čast :love:
Noćas sam sanjala da je čoksa rodila,pa sam odmah pojurila na forum.
Koksa, ~~~~~~~~~~~ :heart:
w_m, čestitam :heart:
Cvrčkice, često te se sjetim, ako se ne varam tebi je termin oko Božića.
Kako si? :love:
Kod mene sve OK, osim što me sve češće lovi žgaravica, toliko da ponekad ne mogu ni spavati (osim sjedeći).
Pcelice, te grozne žgaravice se jako dobro sjećam. Meni je pomagao DonatMg ili grickanje badema.
Ljudi, zaboravila sam napisati da Pia hoće da joj Nikola donese
Š L A P E :lol:
Je, a kak da ti ja javim novosti???? Ne javljaš se !!! Poslat ću ti goluba pismonošu! :roll:Citiraj:
tweety prvotno napisa
čoxo draga, mislimo na tebe :heart:
lada hoće grudnjak od sv. nikole :roll:
e ovo je osvježenje dana
Lada :lol: :lol: :*
UPRAVO SAM DOBILA PORUKU!!!
Čoksa za koji trenutak kreće na carski! Danas je mala Mare sa mamom!!!! :love: :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:D :D :D
joj mamma sana kako dobro moderiraš ovaj porod i moj ćeš :lol:
Cure, znaci nista od navijanja na pdf-u Porod. Odmah idemo na Cestitanja :D Ili.... :mrgreen:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Coksa, sretno :heart:
čoksa ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Spooky, nalijevam se Donatom, ali ne pomaže baš uvijek.
ja sam morala uzimat onaj Rennie za trudnice i smao mi je on pomagao :/
:D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nervoza me hvata, mogu misliti kako je čokoladi.
mara :heart: i čokolada :heart:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
:heart:
Uhhh moram si popiti nekaj za smirenje....sva sam uzbuđena...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
e..ovo tek sad vidim... :lol: :lol:Citiraj:
tweety prvotno napisa
Čoksa :heart: , evo vibri ~~~~~~~~~ da sve dobro prođe. Koje uzbuđenje!
Najprije sam odvalila na Piu i šlape, a onda me dokrajčila Lada s grudnjakom. :lol:
Ja Fioni nisam odala tajnu da se od sv. Nikole mogu naručiti pokloni i ona je uzbuđena već zbog same činjenice da će dobiti nešto - bilo što. :mrgreen: (Dobit će Pika na dvd-ju.)
Cure, mi cemo djeci za St. Nikolu kupiti nesto simbolicno, a za Novu ide pravi paketic. Mislim, mi te datume ne slavimo, ali isto tako ne zelimo da nam se djeca osjecaju zakinuto :/
Sad ste me zbunile, jer koliko ja znam za StNikolu idu neki mali pokloncici. :mrgreen:
A Lada je :lol: :heart:
sehr pfiffig sanja ;)
Čekamo i ~~~~~~~~!
Čokolada :love: !
Pia, Lada - za odvalit!
Pa idu. :) Kod nas se Piko mogao kupiti za neku sitnu lovu u samoposluživanjima, pa ga smatram malim poklonom. Flora će dobiti cd s božićnim pjesmama na engleskom i slikovnicu s tekstovima. Uz to mandarine i čokoladnog sv. Nikolu.Citiraj:
snorki prvotno napisa
Mi ne poklanjamo ni krampuse ni šibe. :P
i ja ! rifrešam ko budaletina, misleći da će se ne znam što pomaknuti.Citiraj:
mamma san prvotno napisa
a ja se svakih 4 minute ponovo logiram... :roll: ako danas rodine stranice iskoče kao najposjećenije (po broju ulaza / logiranja ili što li već) definitivno je barem dvadesetina moj udio... :mrgreen:Citiraj:
tweety prvotno napisa
e lada je zakon :lol: :lol:
curičke, carski kao zahvat jako kratko traje, tak da mislim da je sve već gotovo, mare je već sigurno došla na svijet! :heart:
ako je čoksa dobila opću anesteziju, onda spava i ne očekujte javljanje tak skoro /osim ako mamasanka nema dogovor sa čokotatom/, a ako je spinalna, onda bi se mogla brzo javiti..... :love:
evo me opet
meni su oči ovako :shock: :?
a sad krećem na terenkas.
mamm, računam na tebe :heart:
i idem proći pored petrove, iako mi nije usput, samo da curama jako zavibram :love:
ja sam splitala još prije nekoliko dana s namjerom da proslavimo u ovom nastavku.
čoksa je rekla da će se javiti kad izađe s intenzivne, ali vjerujem da nam je mara već stigla. :heart:
mi smo doma, andrej je noćas zakurio... ali sad mu je već super i pre-presretan je što smo doma. pečemo sanjine muffine i uživamo.
ladaaaaa :lol: :lol:
andrej me obavijestio da će u vrtić doći sv. nikola, a to je dobri striček koji nosi poklone. ostat ćemo zasad na tome a ja pripremam božićno-novogodišnji paket i priču o dolasku nove godine (hvala, bb!).
i vid jučer navečer zakurio i sad uživa doma sa čuvalicom ;)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
videku je sv. nikola fantastičan lik koji leti i donosi klincima poklone, i krampus ga se boji i pobjegne kad ga vidi..bla..bla..ma dam si oduška i svašta nadrobim kad krene milion nemogućih pitanja :mrgreen:
Može link? :mrgreen:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
I pusa bubancima :*
Refresh Zepedeići... refresh Čestitamo... refresh Zepedeići... :mrgreen:
mamma san, :?
i meni se smantalo :lol:Citiraj:
Sanja prvotno napisa
još se ne javlja...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Još ništa?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: