bila si na stimulaciji 7 dana po 4 menopoura, jel to točno i došla si samo do 3 j.s.?
Pitaš da li je moguće da nije vidjela sva tri folikula na uzv? JE
Znaš li iznos E2 koji si vadila taj 9 dc nakon čega ti je odredila štopericu?
Na dan punkcije bi oni trebali vidjeti koliko je stanica u MII fazi, dovoljno dobre za oplodnju, no čini mi se da u zadnje vrijeme ima nekih čudnih priča s VV laboratorija. Uglavnom ti je biologica rekla da su sve tri stanice bile zrele što je ok.
A zašto ti niti jedna nije se oplodila? Ja mogu samo nagađati da ti nisu radili ICSI nego IVF (zato što i nemate mušku dijagnozu, preptostavljam?) samo tvoja smanjena plodnost.
A na 3 stanice dobivene kod žene od 38 godina ne raditi ICSI nego samo IVF meni je osobno ludost i veliki rizik koji si ti platila NEoplodnjom i ostali ste bez transfera. Vrlo neozbiljno s tako malim brojem j.s. ići na IVF, bez obzira što ne postoji indikacija za ICSI odnosno što je spermiogram očito normo. ja bih se sljedeći put na tvom mjestu dogovorila za obavezni ICSI obzirom da se od 3 zrele stanice niti jedna IVF-om nije oplodila, inzistiraj na tome.
ti si očito low responder, znaš li svoj AMH? i broj antralnih folikula? Doktorica ti je išla s velikom dozom menopura (što je odlično posebno u ovim uvjetima štednje koja se osjeti i na VV-u), možda sljedeći put da pokušate sa jednako jakom dozom ali puregona ili gonala?