Stijena-zamisli da su duplići :shock: :shock:
Printable View
Stijena-zamisli da su duplići :shock: :shock:
kako izgleda pregled?Citiraj:
traktorka prvotno napisa
nemam nikakvu predođbu
curku :oops: što bi bilo malo za promjenuCitiraj:
NINA80 prvotno napisa
ili
dečka :mrgreen: što bi bilo puno praktičnije s obzirom na acessoires
al svakako živo i zdravo!
a kaj je ovo 1 protiv 100 - sad kad ste me se dokopale :lol: :lol: :lol: :*
Naš je bio bez veze-kao kad gledaju grlo,samo malo duže. I uši mu je pogledala i to je to. Ma katastrofa,još je na kraju rekla da nema neki instrument (nemam pojma više šta) pa ga ne može do kraja pregledati! Toliko o našem orl-u :roll:
jezik pregrizla :PCitiraj:
traktorka prvotno napisa
bome ne znam kud bi se odselila da jesu, ali znam da bih zbrisala glavom bez obzira.........ali sad, baš nešto ramišljam.........ako dobro spavaju..............zašto ne............pa ne može biti ništa gore od patrika............. :predaja:
od srca ti želimCitiraj:
Stijena prvotno napisa
i ja bi al znam da me neće
a kak je moj tvrdoglav neće mu uspjet ni to pogledatCitiraj:
traktorka prvotno napisa
mm je uzeo slobodan dan pa će mi ipak biti malo lakše u borbi s njim
ispitujemo teren :lol:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
:shock: nemajko jedna :lol: :lol:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Vibram da je jedna mala slatka,plava glavica :saint:
Nina-ništa ne brini,za 5 minuta ste vani. Ja ti Roku ponesem ili igračku ili nešto slatko da smiri živčeke :mrgreen: i uglavnom surađuje!
a prava se javila :P :mrgreen: :*Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Kao i uvijek 8)
Nina-ništa ne brini,za 5 minuta ste vani. Ja ti Roku ponesem ili igračku ili nešto slatko da smiri živčeke :mrgreen: i uglavnom surađuje![/quote]
nama je 5 min s njim u ordinaciji ko 5 godina!
i ja sam probala s omiljenim igračkama,slatkišima al ne pali
čini mi se da bude još gori.TNX :*
MIAL uopče nisi fora vidim te dole da si on line pa zbrišeš
pošto sam prihvatila posao,ovih dana primam samo kritike na račun tog
uopče nerazumijem zašto su takvi
htjeli bi da sam doma da čuvam Matea! :shock: :/ najveća glupost!!!!!!!!!!!
nije mi sila radit ali nemogu više psihički,izluđuje me monotonija
svi misle samo na Matea,malo je bitno kako se ja osječam
koliko se radujem poslu toliko sam i u bedu zbog okoline :(
Stijena znaš kaj . . . ŽLICO jedna . . . :x opsano si me zabrinula niš se ne javljaš, ubuduće mah , žbrlj, bilo šta samo da znamo da je sve ok . dobro? dobro! a sad tvojoj buši :* i sam se odmaraj!
ako smijem dati savjet ( mislim ja ću ti dati, a ti po svom ) kad se odmaraš - ne reći Patriku da je zbog bebe, kad ne skačeš- ne izgovor beba . . . beba samo u pozitivnom kontekstu i to kad se krene buša zaokruživati, zbunjujete ga, a i boji se da te neizgubi.
cijelo jutro se dopisujem sa MB pa evo nekih poruka:
jel se našla sa spličankama?Citiraj:
. . . svi kurimo 40 .
obečala sam da ćemo im zavibratiCitiraj:
Nismo blizu i niste vibrale zato nam je tak. Da ste vibrale ziher bi bilo bolje. Sad nebum ni dalmošice vidla. Ovi moji kašlju ko slonovi. Ziher gripa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pad temperature i da nije gripa i za upoznavanje :heart:
malo su življi pa im je veselo, a nadam se da sam ju utješila jer moja Kala je sama, a njih je ipak troje pa su hrabriji.nakon par sati SMS
:DCitiraj:
viš kak mi falite odmah mi je za nijansu bolje
NINA pišem kilometarski post :lol:
Nina-zašto si u bedu zbog drugih? Ne kužim,pa bitna si ti i Mateo,zar ne?
Evo na tu temu ću ja samo reći da mi je ove tri godine zaista bilo super što sam doma (i još do 9. mj) i to bez obzira na napor i monotoniju,i sad osjećam da je taman da krene u vrtić,a da se ja primim posla.
Bitno je da je njemu dobro u vrtću i da ti želiš raditi-zbog sebe,a ne zbog drugih!
Ja se zaista uopće ne obazirem na ničije komentare.
Svi smo mi različiti i zato gledaj sad na sebe :*
Javljam da Lea ima upalu uha i grla, na Amoxilu smo, jučer ju je bolilo i jadna je plakala, mazila se.... Bili kod dr. nakon 100 godina, super je sve podnijela, doma zaspala u 8 i do jutros u 07.30.
Danas je ok, vesela, čak je malo i jela. Sve je krenulo od nosa kojeg ni pod razno neće ispuhati, uzela sam Operil pa ću lagano u akciju.
ma šta te briga šta drugi pričaju , ljepo je s djecom ali to ipak malo otupljuje- bar mene. ja jedva čekam kad ću ić raditi, samo mene brine što prvo moram naći posao, al neznam kako kad tek na jesen Kiar može u jaslice, treba izmajmunirati preko ljeta.Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
upravo sam dobila kovertu u kojoj je uplata 263 kn za porodiljni za nezap. nešto su mi grdno skinuli, a pojma nemam šta ili je to zbog toga jer mi burza počela isplačivati 1200 kn, a mirovinsko 663, pa je to preko 1663 što je naknada za nezap. rodilje i sad su se sjetili sve to odbiti što je bilo preko, mamicu im da se slučajno ne obogatim :evil: :evil: :evil:
:* do jutra :love:
Baš mi je žao za MB i klince,pa kud baš na skijanju?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prođe!!
Pozdravi je puuuuuno kad se čujete :*
Točk-i vama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uho i grlo!
I Roko je sav u šlajmu,uopće ne želi puhati nos,a znam da može,baš ga briga. Evo sad spava i već se par puta zakašljao. Samo mi još fali upala grla :roll:
i moji su oboje šmrkavi. Kala nije tako strašno za sada, samo vodica to ju je jučer propuhalo, ali Kiar mali zeleni izlaze na nos
Tješim se da neće zima još dugo !
Vani je prekrasno,ali smo se jutros dobrano smrzli vani!
Mial-i za vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trak ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Roka :*
užasno je hladno iako je sunce, u autu vruće i opće nisam pametna kako malca obuć kad idemo van. dosadna je zimaaaaaaaaaaaaa, a mi moramo misliti i o ogrjevu jer kod moje sveki se to ne radi kad i svi normalni ljudi :evil: :evil: :evil:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve bubane.
Pa i mislila sam si da su malo previsoke cijene,a to i je bilo u toku nizenja,pred Bozic i ostale praznike.
AS je graco universal od 15-36 kg.
Stijena neka si se javila.
Trak i ja bih po takvim snizenjima,ma znas sta,preselit cu u Hr
Nedaj se Nina :love: .
:* vama i vasim klincima
Jooooooooooj kak sam ljuta :evil:
Napisala sam tak dugacak post i sve si izbrisala.
~~~~~~~~~~~~~za sve bubane, za one koji su doma
i za male skijase !!!
Mateić gleda Lucky lukea pa sam šmugnula do kompa dok nije skužio
da me nema!
za ROKA~~~~~~~~~~~
za KALU i KIARA~~~~~~~~~~~~
za LEU~~~~~~~~~~~~~
za MB djecu~~~~~~~~~~
Ulazim ja maloprije u sobu a Roko sjedi za kompom, SAM ga uključio,SAM otvorio Inernet Ex,pa Google,pa kliknio na favorite i SAM klikao dalje po linkovima od Thomasa :shock: :shock:
O moj Bože,gotovo je s mojim forumiranjem :lol:
Stvarno mu nije trebalo dugo da skopča,ali ovo mi je too much. Inače sam ja sjedila pored njega i klikala ono što mu se sviđalo.
Ajme,za koju godinu me više neće ni trebati :(
Mama27-tako je i meni danas otišao post (doduše zbog Roka) pa sam poludila!
Bobčica-mislim da je vama u Bosni ipak bolje. Kod nas je hrana nenormalno poskupila. Sve ono što smo kupovali za recimo 100 kn,sad plaćamo barem 130-150. Užasno je sve otišlo gore :evil:
Eto,jedino kad su sniženja odjeće i obuće onda je ok i isplati se!
Za sve bubane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Zaboravila sam : Roko se danas sexualno opredjelio :lol:
Šetamo mi pod Dravom i sjede cura i dečko na klupi i ljube se. Kaže Roko : "I ja ću imati curu kad narastem!" :D :D
Eto,sve dileme su riješene :mrgreen:
Roko :lol:
Dobro jutro!
Mi smo bolje, borba sa Amoxilom ali sam nakupovala Fifi sličica za album pa je podmićujem.... ;)
Glupo pitanje al šta ću.....smije li se sa upalom uha van, npr. sutra na dječji karneval, sat dva...?
Pusa bubanima!
Jutro i tebi Točk!
Ako ti se Lea ne žali više na uho,možda da je odvedeš,naravno da nema vjetra i sa kapom. Ne znam ni sama šta bi ti rekla :/
Točkice, stavi joj vatice u uši. I ako imaš, one mekane grijače za uši ili zamotat šal oko njih. I mi planiramo sutra malo do Korza vidjet maškare.
Inače, i dalje smo boležljivi. Leda je ozdravila, Lovro još malo kašlje. Mene i dalje boli grlo, nos mi je začepljen i kašljem. A večeras idemo na Thompsona( :roll: ) i poslije na maškarane tance. Prošli petak smo propustili radi bolesti.
:lol: :lol: :? :lol: :lol: :? zar je bilo dilema :mrgreen: :lol:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
i patrik se jučer zabiserio - prolazimo pokraj dm-a, a on kaže: JA TU RADIM! :lol: :? :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: dobro je, pa već bi bilo krajnje vrijeme da i oni tebi onda nešto plate, a ne mi samo njima. kolko smo im već para ostavili , bar da ti daju neki popust za zaposlenike :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Patrik i Roko
otkidam od smijeha!!
mial please tvoj recept za olfice :mljac:
Bokić!
Yas jesam!
već par puta napišem poboldam stisnem razmak i sve ode kv*** :evil:
Kala doma, noćas temperatura, kašlje , nos curi, ali više nije voda. a ni Kiar nije bolje, samo što je cendrav za pop***, samo bi se nosio i onda kad mi zaspe krenem ga spustit u krevet i Kala se zadere :x . ovaj scenarij za spavanje mi uredno ponavlja svaku večer, a sve se ljepo dogovorimo i treba mi samo 5 min da ga uspavam, ali nemože ona izdržati ni minutu i onda se zaleti na krevet pa skače ili vrišti, a uspavljivanje se oduži i po sat i pol onda, malac cendrav jer mu se spava, a nemože, ona plače jer sam ju vikala, a ja nervozna jer još jedna ponovljena priča .
Patrik i Roko zakon ste !!! :lol: :lol: :lol:
stigo mi SMSCitiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Bome je,nikada do sada nije rekao da mu se sviđa neka cura ili da će imati curu,pa je mm već zabrijao da će biti cirkusa :lol:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Pa smo si sad jako sretni :tele:
Mial-uh,nije lako izbalansirati oboje. Bit će bolje čim prizdrave,sigurno.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje :heart:
Mobitel mi radi od sinoć pa sam se čula s MB :love:
Ali ove Splićanke su baš neke :x :P
Stijena-dobra provala :lol:
Inače jadni patrik je sav zaokupiran poslom i rađenjem s obzirm da mama i tata nikud bez njega niti ne idu nego samo raditi. onda kad vidi da netko oblači jaknu, odmah kaže: nemoj ići raditi! :roll: :lol: :( a jutarnje su mu provale: ja idem na posao raditi! - što će još izmisliti samo da ne mora ići u vrtić! danas mi je rekao da nek ja idem u vrtić, a on ide na posao, mora da mu je u vrtiću postalo već jako dosadno kad već toliko dugo ide bez stanke.
Stijena-jel imate kakvu ideju već za ime?
evo i nas iz klaićeve :evil: :evil: :evil:
nemoram ni pisati koliko sam ljuta,na ORLu obavimo pregled mandule mu jesu malo poveće al ništa strašno i treća je za sad uredu nesmeta
gledao mu uha bubnjići se nevide kolike ima čepove žutog-nije upala
prepisao parafinsko ulje kapati pa opet kontrola
e sad najbolje-doku uopče nije jasno ak je već ležao na odjelu zašto ga nisu dovele na ORL :? uopče mu je smješno što je hospitaliziran zbog jake upale grla kak su naveli u otpusnom,a da nije sišao u prizemlje specjalisti već ga je obična pedijatrica liječila bez mišljenja otorinolaringologa
u 100 muka sam dali početi raditi ili ne bar dok ne prođe gripa
započnem li a on navuče gripu neću moć na bolovanje a mm pogotovo jer su ostali bez jednog čovjeka u firmi pa im je i ovak ludnica
opet je sav šmrkav,kašlje bez temperature
~~~~~~~~~svim bolesnim
Nina :shock: ma krasno pa oni nisu baš svoji.
a za posao pa dogovori se sa TM, šta on misli o tome ili nazovi pa pitaj tamo jel možeš početi kad ti djete prizdravi reci da je nedavno bio u bolnici pa je opet prehlađen pa se bojiš da mu nebi se pogoršalo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Matea!
tak smo i odlučili :love:
pa što bude!
kak je Kala?uopče ti nije lako~~~~~~~~~ :taps:
moj samo čuješ ga uvlači u nos,a kad trebamo kapati lovim ga po kući bježi,skriva se poludim
jel ti koristiš pumpicu za nos?
kapam mu operil i fiziološku, antibiotike mogu forget dok ne posjetimo aleorologa a to tek za tri tjedna do tad možemo i...
samo da zima prođe~~~~~~~~~~~~~~