Citiraj:
imaju svoju kuhinju,svoj wc šta još...
hrana je odlična na glasu su jedan od boljih u gradu
vegetarijanstvo Ne da ne nabrajam razloge
djeca u grupi od 3-6 nisu po meni najbolji izbor
U Splitu ima nekoliko 'skupina' vrtića. Svaka skupina ima svoju centralnu kuhinju. To znaći da svaki vrtić nema svoju kuhinju nego mu se hrana donosi.
WC - česta je situacija da nema svaka grupa svoj wc, nego je recimo kupatilo po katu.
Nisam rekla da se u ovom vrtiću hrane vegeterijanski. Ali da se forsira voće, povrće- definitivno. Nema hrenovki, pašteta, salama.
Ja (još) nemam iskustva s vrtićima ali mi se mješovita skupina činila kao dobra ideja. :? U smisli razvijanja nekakvih socijalnih odnosa (ono: mali uče od velikih, veliki pomažu malima, svi su jedna ekipa...blabla... a možda sam ja preromantična).
Što je zapravo moj najveći problem pri izboru vrtića? Informacije!
Naime, u svaki privatni vrtić možeš zakazati sastanak, doći na razgovor, pogledati i slično. Moje dosadašnje (ograničeno) iskustvo je da to s državnim često nije slučaj.
I, na primjer, biser s prošlogodišnjeg pokušaja upisa u vrtić (Lovre je u to vrijeme imao 2 godine i 3 mjeseca). Došli, popunili prijavu (u rubrici "dojio do" upisala sam "još uvijek doji"). Kad smo došli na red, psihologica (valjda) krene to gledat', čitat'. Pa me pogleda i kaže:
Vidim da još uvijek doji. A jede li on i drugu hranu?
???