Re: Pomagajte sa commentom!
e,da vadila sam ponovo fsh,lh,estradiol.nove vrijednosti su estradiol 234 (90.1-716),FSH 8.1(3.5-12.5),LH 5.4(2.4-12.6),da li je to sad ok?unaprid puno hvala na vašim odgovorima...i samo još nešto..da li se čaj od marulje može piti s bromergonima?hvala još jednom :saint: :saint:
pozdrav[/quote]
Citiraj:
Shadow prvotno napisa
e,da vadila sam ponovo fsh,lh,estradiol.nove vrijednosti su estradiol 234 (90.1-716),FSH 8.1(3.5-12.5),LH 5.4(2.4-12.6),da li je to sad ok?unaprid puno hvala na vašim odgovorima...i samo još nešto..da li se čaj od marulje može piti s bromergonima?hvala još jednom :saint: :saint:
pozdrav
[/quote]
zaboravila san napisati,vadila san ih 3 dc...
p.s.hvala lilian na dobrim vibrama.. :)
Citiraj:
Shadow prvotno napisa
Citiraj:
Shadow prvotno napisa
pozdrav
zaboravila san napisati,vadila san ih 3 dc...
p.s.hvala lilian na dobrim vibrama.. :)[/quote
pretpostavila sam da su ok,ali htijela san provjeriti..ponekad kad čitam forume,čini mi se da cure ovdje imaju više iskustava i znanja od doktora... :saint:
e, a što se tiče marulje..nakupovala san se ja još pripravaka..šta sam čitala na forumima..jeadn dan,kad san zbilja bila poluluda,san došla u ljekarnu..i rekla dajte ove tri police :saint: :saint: skulirala san se posli,pa san ostala na mat.mlječi,prenatal kapsulama,i neko ulje iz jetre mor.psa..ne znam jel' to šta djeluje..osim šta sam počela peglat češće :saint:
pa,je muž sritan,da ga ne šaljen svakakvog u svit.... :saint:
puno hvala lilium na informacijama!
p.s.i mužu je sad bolji nalaz..normozoospermia,a bio je oligoastenozoospermia..a pio je neki čaj,od nekog lika iz vranjica..
Drage moje evo još mojih nalaza. Danas sam ih uzela.
Za hormone štitne žlijezde na nalazu uopće nema referentnih vrijednosti samo vrijednosti koje se odnose na mene tj. nalaz:
u TSH 1,1 MlUl/l
FT-4 14,9 Pmol/l
FT-3 5,3 Pmol/l
Nalaz brisa na mikoplazmu i klamidiju je negativan, ureaplazmu još čekam.
Izolirali su E.coli i enterococcus faecalis :?
Uprkos što je nalaz brisa na klamidiju negativan,
na nalazu sam pročitala da se uradi ELISA test na Chlamydiu trachomatis mislim da su mi i krv ponovo izvadili sada kada sam otišla po nalaz upravo zbog toga. Moram uzeti i uputnicu za urinokulturu da dajem na analizu 3 dana zaredom?
Molim Vas vaše cijenjene komentare na nalaze štitne žlijezde i brisa i savjete kako da se na najbolji mogući način riješim ovih E.coli i enterococcus facalisa i da li oni štete da se ostane trudna i plodu uopće? Pliz pomozite mi?
Curice :( zašto mi niko ne prokomentira nalaze? Pliz, čekam Vas od jučer ko na iglama :cekam: :*
Citiraj:
fatamorgana prvotno napisa
Drage moje evo još mojih nalaza. Danas sam ih uzela.
Za hormone štitne žlijezde na nalazu uopće nema referentnih vrijednosti samo vrijednosti koje se odnose na mene tj. nalaz:
u TSH 1,1 MlUl/l
FT-4 14,9 Pmol/l
FT-3 5,3 Pmol/l
Nalaz brisa na mikoplazmu i klamidiju je negativan, ureaplazmu još čekam.
Izolirali su E.coli i enterococcus faecalis :?
Uprkos što je nalaz brisa na klamidiju negativan,
na nalazu sam pročitala da se uradi ELISA test na Chlamydiu trachomatis mislim da su mi i krv ponovo izvadili sada kada sam otišla po nalaz upravo zbog toga. Moram uzeti i uputnicu za urinokulturu da dajem na analizu 3 dana zaredom?
Molim Vas vaše cijenjene komentare na nalaze štitne žlijezde i brisa i savjete kako da se na najbolji mogući način riješim ovih E.coli i enterococcus facalisa i da li oni štete da se ostane trudna i plodu uopće? Pliz pomozite mi?
TSH mi se čini OK, ali ove druge napamet ne znam bez ref. vrijednosti - proguglaj na netu refernetne vrijednosti za te hormone, sigurno će ti iskočit pis of kejk.
Ne znam ti taj Elisa test, ovdje se radi PCR ili DNA ili imunofluorescencija, ne vadi se krv na klamidiju (mislim da to rade samo u Slo). E. coli - nije dobra vijest, kolika je koncentracija? Za nju ti je od prirodnih dobra brusnica ili nek' ti dr. da neki antibiotik za e.koli i enterorok. Enterokok je pis of kejk, on iz crijeva di je prirodni stanovnik došeta i oko njega ne dižu paniku. Ešerihije bi se trebalo izliječit prije trudnoće, ali evo i ja sam je gurala cijelu trudnoću i tukla antibioticima (kao i streptokok, enterokok, klebsiellu i više se ne sjećam što još). Na kraju mi je ešerihija najviše problema izazvala zbog kateterizacije nakon carskog - upala bubrežnih čašica koja je bila gadna s fibrom 39, 2x se vraćala, iako sam primkila antibiotik intravenozno, i sad sam kod nefrologa (spec. za bubrege) i nalijevam se čajevima, popila 20 dana antibiotika, sad 6 tjedana uroseptik. Oću ti reć - ona je fakat, fakat dosadna, i teško je se riješit. Ali, ništa od toga ne bi trebalo bit prepreka za postupak - napravite antibiogram ako je velika koncentracija, popij antibiotik, istovremeno stavljaj nešto da ne dobiješ gljivice (ili pij probiotik - kod nas ima lactogyn - 2x1 oralno) and you're ready to go :love:.