I ovdje sretan rođendan, Pia! :heart:
Printable View
I ovdje sretan rođendan, Pia! :heart:
:D dagoj našoj slavljenici leti rođendanska pusa :heart:
spooky, sad bar možeš vježbati svakodnevicu s troje dječice ;) držim fige da vam tih 6 tjedana prođe brzo.
pčelica uskoro ide kući :D prekrasno! samo neka se brzinski oporavi pa možemo uskoro upriličiti neko zpd druženje u prirodi s malim sisavcima.
ivy, samo se ti razvlači. a možemo koji puta i u šetnju da se previše ne zaležiš :mrgreen:
curama vrtlaricama :love:
nego što, sunce nas čeka! već mi je dosadno :roll: pa jedem da bar nešto radim. trebat će mi koji dan da ulovim ritam.Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
spooky, i ovdje :* i :love: tvojoj slavljenici, te pregršt vibri za mužeka...
odlične vijesti iz pčelinjaka, baš se veselim! :D
PIA, SRETAN ROČKAS!!! :*
Cure, hvala na čestitkama!
O tulumu ću pisati kada budem imala više vremena!
EDITA, SRETAN ROĐENDAN! :* :heart:
Edi, sretan ti rođendan!!! :D
PS
Ja ne mogu vjerovati da je prošlo već 4 godine od onih naših predporođajnih jadikovki...i da sam iz bolnice zvala Tweety SAMO da mi kaže da li je Snorki NAPOKON rodila...i da je prva stvar koju sam učinila kad sam došla sa Lovrom doma (nakon dojenja, presvlačenja i ostalog) bila da se uštekam na net i idem pogledat da li je Snorki još uvijek u komadu...i bila je... :mrgreen: :love:
tko bi to mogao zaboraviti?!
edi, sretan ti rođendan! :love:
Citiraj:
mamma san prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
zato sam Samija rodila pet dana ranije :mrgreen:
Slavljenica je sva sretna. Danas poslije podne joj dolazi prijateljica sa bratom, pa cemo malo proslavit :D Trebalo je jos djece doci, ali ovi virusi nas poremetise :mrgreen: Sva djeca su bolesna :/
Snorki, tulum će sigurno biti dobar...ko da ih je stotinjak... :mrgreen:
jao, kolika su mi slova :shock: :lol:
i prosle godine se desilo isto sa bolescurama, pa jos skoro niko nije dosao :roll:
Edita, ljepotice, sretan rođendan!
:love: :heart:
Sigurna sam da će tulum biti odličan. :sing:
princezi prelijepih okica editi sretan rođendan od :heart: :*
Editi :* , mami :love: , budućem bebaču 8)
:mrgreen:
I ja čestitam objema curkama, a i vama bome, spukičica i snorkijevka
:heart: :heart: :heart: :heart:
8) :mrgreen:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
edita, slavljenice :heart:
Pia, edita :heart: :heart:
hvala vam :* :heart:
Slavljenica je po prvi put legla sama i evo bas me interesuje hoce li zaspat. Rekli smo joj da je njoj danas cetiri godine i da velike seke idu same na spavanje :mrgreen: Otisla je bez problema. Ja je pokrila, poljubila, rekla laku noc i zatvorila vrata :mrgreen: Naravno Sami je prije toga zaspao samnom u sobi, jer ovu sa njim budnim ne bismo mogli izvest.
Danas je bilo malo slavlje i bas nam je bilo prelijepo. Na rodjendanu su bili samo Lana i Bojan (brat i sestra, od nasih prijatelja djeca). Lana je devet mjeseci starija od Edi, pa su se bas lijepo igrale. Medjutim, jedino mi je krivo jer su Samija potpuno ignorisale, pa je on jadnik bio jako tuzan i nervozan.
Otisle su tamo u Edituni i Samijevu sobu, te sve igracke navukle na vrata da on ne moze uci :mrgreen:
Da ste vidjele njegove tuzne i izbezumljene face.
Prijeteljica mi prica kako Lanin brat (koji je drugi osnovne) ovo isto radi Lani kada mu dodje neko od prijatelja na nocenje. E sad su one nasle nekoga mladjeg tj Samija da se prave velike :mrgreen:
Eto, sto su ti djeca.
poslije cu stavit slikice. Nisam ih jos pogledala, ali ce valjda 2-3 valjat :mrgreen:
Marko sutra ima 2 proslave, baš na rođendan, u četvrtak i petak nastavljamo u obiteljskom okruženju.
Kukić su nam super, ne trebamo remenje :preskaceuze:
:D
:D
:DCitiraj:
čokolada prvotno napisa
ja sam danas mami pokazivala tvoj avatar :mrgreen: Prave princeze :love:
Snorki, drago mi je da je proslava bila super!! :)
Maria, tvoj izvještaj očekujemo sutra. :)
Čoksa, :D :D :D i pusa sekama :* . Prelijepe su. :heart:
pozvao je 7 cura i 2 dečka :shock: :roll:
I ovdje...našoj pametnici sve, sve najbolje za 4. rođendan! :*
Vidiš ti malog frajera! :love:
Evo jedna pusa i ponosnoj mami - :* !
Sretan rođendan Marko!!! :love:
Markolino, sretan ti rođoš! :heart: :*
Marko, sretan rođendan i velika pusa pametnoj maloj glavici!
:love: :heart:
Čoksa, super vijesti! :heart:
sretan rođendan markolino :heart:
Evo nas i od Dr.Žućka...svakavih nekakvih sitnica imamo - ne rabi rukice, malo se izvija u leđnom položaju, loše se okreće, eto krećemo 1xtjedno kod fizioterapeuta. Kad krenemo s vježbanjem svih ćemo vas prestići :mrgreen: .
Čim u Rodu stignu marame, dogovaram čvenk s nekim iskusnim 8) . I zanimljivo, rekao nam Dr. da ju obzirom na izvijanje moram voziti u kolicima koja imaju blagi nagib leđa-guza (košaru će vrlo uskoro prerasti), a ja mislila da je to pravilo vožnje na 100% ravnom "muss" za sve.
eto vidiš. ništa strašno. samo vježbaj sa marom. i eto ti nje u balerinama.. :love: :)
Čokolada, super! Na kraju će vježbanja ipak biti dovoljno. :heart:
Nego, htjela sam vas pitati kako ćete riješiti proslave rođendana s vrtićkom djecom. Fiona se, pretpostavljam kao i vaši klinci, ne druži baš sa svima i ima par klinki koje bi htjela pozvati, dok joj ostali jednostavno nisu važni. Međutim, vrtićka preporuka je da se na izvanvrtićko slavlje zove ili cijela grupa ili nitko. Od početka godine su imali dosta vrtićkih proslava i jednu u igraonici na koju su bili pozvani baš svi. E sad... Mislila sam joj napraviti proslavu u vrtiću, ali ona bi htjela slaviti i izvan vrtića s nekima od tih klinaca, a meni je glupo ići protiv teta i pozvati ih samo nekoliko, a ako ih pozovemo sve, morat ćemo napraviti posebnu proslavu samo za vrtić, što mi je ipak malo too much. :/ Nemam ideju kako da to riješim. :?
marko, sretan rođendan! :*
čoksa, već vidim mare kako puže sa 6 mjeseci i hoda sa 9 a vi je lovite po kući. 8)
Zaboravih napisati, mislim da sam jutros dojeći osjetila famozni let-down, prvi put :lol: . Baš sam napredna!
:heart:
8)Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Cure, ja sam totalno oduševljena jučerašnjom priredbom u vrtiću... Mi roditelji i tete smo bili genijalni, a klinci su se totalno uživili u predstavu 8)
Svaka čast tetama na njihovom trudu oko kostima i ostalih rekvizita :heart:
Snimile su jučerašnji cijeli dan i u nastavku našu predstavu...jedva čekam da vidim :D
Khm, anyone? :?Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Spooky, super za predstavu. Ako će vam tete dati fotke, obavezno ih stavi na net.
Mi smo sinoć imali radionicu u vrtiću - mm je napravio jaje-klauna, ja jaje-piceka, a Fiona je trackala tuševima i lijepila zvjezdice po tri različita jaja. Kad je teta prolazila kraj našeg stola s raznim materijalima i pitala treba li nam nešto, Fiona se javljala da joj treba sve. :mrgreen: Bilo je jako veselo, a jaja su sad izložena u hodniku vrtića. I da, upoznala sam Kangu, klinci joj idu s Fionom u grupu. :heart:
ja bih postupila onako kako meni paše...
marko nije zvao svu djecu,nego one s kojima se druži...