na krpelje obratila pozornost. nije ih bilo. :D
a glede majke, predebela je da stane u objektiv pa izbjegava slikanje! :oops:
zašto trak nigdje nema??????
Printable View
na krpelje obratila pozornost. nije ih bilo. :D
a glede majke, predebela je da stane u objektiv pa izbjegava slikanje! :oops:
zašto trak nigdje nema??????
Skrivam se! Pričamo o službenoj stranici mm-a!Citiraj:
Jeluška prvotno napisa
Skontala sam i puno ružnih ljudi pa ni ne spadaš tam :)
Nego nema ni ROka previše. :( Ja očekivala hrpetine njegovih slika :/
MB-mislim da ima dosta,ali ni ne može biti samo on jer ta galerija predstavlja njegov rad u malom,pa tak da to s Rokom nije baš izvedivo,a općenito ima hrpetina njegovih slika ali u kompu ! I tko zna hoće li ikada ugledati svjetlo dana!!
ja ne znam kaj je vama to tako čudno, pa mene čitav život svi zovu Pero, nemam pojma zakaj :tele:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
o kojim vi to slikama pričate? (javlja se obožavateljica umjetničkog rada čika traktora :lol: ) opet mi je nešto promaklo.........Citiraj:
traktorka prvotno napisa
a kako doći do nje??? jesam nešto profulala? :oops:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Trak nema er se ona može sakriti iza svog djeteta :lol: (sorry morala sam - naravno to govori čista ljubomora jer i ja utijek imam ispred sebe BAREM JEDNO dijete :))
pa ti se možeš iza troje - neovisno o gabaritima djece mislim :mrgreen:
trak, našla sam slike čika traktora. Ostala sam PAFFFF!
kapa do poda!
:*
Stijena zato mi i koriste dijeca - da se sakrijem iza njih :lol: :lol:
Bokić!
da nebi bilo neopravdanih ja ću se samo prijavit!
:heart: :heart: preslatke su cure!!!Citiraj:
Jeluška prvotno napisa
Pametna si ti glava,nema što ;) :*Citiraj:
Jeluška prvotno napisa
Stijena-jel nisam tebi već slala njegovu adresu sa fotkama?
jesi, al nisam znala da su to teCitiraj:
traktorka prvotno napisa
mislila sam da si ih tu negdje stavila :oops:
I ja isto tako mislila kao Stijena!
Ali pošto sam pametna glavica, sama sam ih našla!!! :P
slikice su super! :heart: Ivano bi uživaao u pecanju,lud je za ribama!a vidim ja je jedna ipak trebala biti dečko-traktor je u igri! :mrgreen:
malo derle puže,konacno sam joj sastavila one velike gumene puzle,malo joj se kliže,pa je sada već na podu,ali se trudi!sunce mamino! :zaljubljen:
Ja kao u uvijek,kasnim na sve.
Danas sam kuci idemo kod mojih na rostilj.
Kratak izvjestaj sa rodjkasa,Ajna bila preaktivna,jako se radovala svim poklonima,istrcala se sa djecom,iznenadila se tortom jako,jer smo imali motiv jagodice b.ja i moja mama smo to radile.Imali smo oko 25 gosti sa djecom,ukratko bilo je super i premorila sam se,jos juce raila.
Jos jednom puno hvala na cestitkama.
Trak prijavljujem se za adresu sa fotkama TM.
Jeluska , fotke su super, prave cure :heart:
Mi smo svi doma , ali ne idemo nikud nego se doma izlezavamo.
Izmorio nas jucerasnji dan.
Trak i ja bih pogledala fotke :mrgreen:
slikice :heart:
Joko :lol: eto mu nadimka bdw čula sam za takav nadimak
sjetih se da vam dugujem priču o malom Dominiku od 37cm,ispravak netočnog navoda 47 je :oops: njegov pametni tata me doslovce uvijerio da je 37 a ja povjerovala a on od silnog uzbuđenja falio deset cm
uglavnom sad su dobro,imala je puno plodne vode pa su je na hitni carski...
Mial :cekam: slikice Kale i ciklića spomoćnim
moj juri ko raketa već me strah kad će past i razbit se
opet nos procurio :( po stoti put ove godine al vani smo bezobzira
Nina sam ti tapkaj po stolu :lol: , a bit će, al moram se dokopat kompa ( nikad zadovoljna - ja )
macho pekmezić :shock: :lol: :?
tra i ja bih gledala slike :trep:
i mi bili u prirodi, evo jedne fotke
http://public.fotki.com/ivan06/2008/picture266.html
jedva čekam da luce poraste
ivan sinoć zakurio 39,5
danas nema temp. ali nije baš svoj
jedan dan je imao proljev a i nos mu je zaštopan
nešto je opet u zraku
ja sma uglavnom sama s njima, mm ima posla preko glave, umorna sam za popi...
jele baš su prave dvije slatkice
i ja nikako skinuti kile do željene težine
i nemojte sada okretati očima, bez obzira što me uglavnom ljuidi smatraju da sam onak taman ili d akonačno izgledam ko žena ja bih ipak 3 kile manje
a ni celulit se ne miče sa mrtve točke
a ljeto se približava
naime, ja s e20.6. moram skinuti u badić :oops: :/
hmmmmmmmmmmmm i ja :roll: .........ako te to imalo tješi :tele: iako uopće ne bi trebalo :mrgreen:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Ivan i prijatelji :heart:
nadam se da nije ništa strašno jer i moj od jučer šmrc-šmrc,kiše,kašlje al bez temperature
kad si već kod 20.06 i mi planiramo oko kraja 6mj u Prezide pa si možda :bye:
celulit-molim te :roll: nek se javi koja ga nema
pa mislim zbilja ima nas još koji bi trebali u badić, a kg nikuda
Nina tek sad si vidjela :mrgreen: :lol:
stavila sam naočale pa bolje vidim a jesi ga svijetloplavom da se slabo vidi :lol:
čuj Stijenu ona brine a trudna
baš...Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
ja se prošle godine uopće nisam brinula a celulit nisam vidjela od trbušine
sa ivanom sam već u ovo doba izgledala super, ko da nisam ni rodila
sve mi se čini da bez puno odricanja i vježbe više neću nikada imati takvu liniju
http://public.fotki.com/ivan06/more_more/p9080073.html
a vježbat mi se neda a još k tome neumjerna u jelu i piću :mrgreen:
nina pa onda se svakako vidim, ako bude po planu ja sam dolje do kraja lipnja
Poslala sam vam pp-ove tko je tražio,ako sam nekoga zaobišla nek mi se javi!!
Yas-Ivan s frendovima je prekrasan!! :heart:
Baš je krasan dečko!!!
Celulit-hmmm....imam ga,ali ne sad da bi bila očajna...koristim Vichyevu kremu i full sam zadovoljna,zaista se vide rezultati.Moram odati tajnu da ja SVSKI dan već jedno 1-2 godine koristim kreme protiv celulita i da se smanjuje full a koža je baš lijepa i zategnuta....a da bi trebala vježbati-bi,ali zaista nemam kad!Tješim se da puno šetamo (trčimo) pa da i to može pomoći...sad mi samo nemojte kak sam ja mršava :mrgreen: :roll:
I ja jedem kao provalija,pogotovo slatko,čoksa poslije obilnog ručka je normala,ali se i krećem valjda! Metabolizam mi je super,a i geni su geni!!
Trak i ja,i ja!!!!
na temu kg i celulita,moja misija je UN,polako ide dole,ali još nisam zadovoljna,riješila sam kile iz druge trudnoće,sad još ostaju,one tvrdokorne,iz prve trudnoće!
celulit sam uvijek riješavala aerobikom,ali sada ni love ni vremena! :(
moje malo danas spavalo 2,5h,a Vas niti jedne za druženje! :P
M.M i mali su otišli na Karašicu(rijeka),loviti one jadne žabe!čekaju da se kolač ohladi!ovdje je naznaka na kolač,jer je nadam se uspio!
spadam u teške amtitalente! :oops:
Ivano u zadnje vrijeme obožava kolače,i gdje god dođemo,a netko ga nudi kolačima,bude "koačččiiii" i oči ovako :shock: :shock: :shock: ,kao da nikad nije jeo,a ja zemljo otvori se :oops: :oops: :oops:
Kao da mi ne znamo što je Karašica :mrgreen: :lol:Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
kad god sam ja tu,Vas nema!
ajmo sve na raport,ili slijede neopravdani! :P
M.M otišao uspavati Ivana,ja sam Elu,i sad intenzivno razmišljam o kolačima u frižideru,a stvarno mi nisu na redu!ispali suuuper! :D
današnji biser moga sina:
ja-Ivano gdje su tata i seka(vješala sam veš vani i kad sam ušla njih dvoje nema,a mali gleda vlakove na kompu)?
"tata je otišao u sobu seki dati SIKITI, tražila je,a tebe nije bilo! :mrgreen:
Karašica teče nešto nešto nešto
dragoj pod prozore :sing:
:lol: :lol: :lol: aha znam i ja šta je Karašica 8)
ah nažalost ja baš nemogu biti više prištekana kako sam bila jer moja Grička u sekundi sve smrda na kompu i onda se ja preznojavam dok MM dođe da sve sredim i da on niš ne skuži. sve sam uspjela osim startne trake ( dole na dnu ) nam je ostala dupla i to nikako riješit i po tom nas je i skužio, da nešto se događa ( ovim putem žicam ak netko zna otkloniti kvar :mrgreen: ). lap kad upalim stavim ga u ormar na policu moje visine tak da nemože do njega, ali on se zgasi sam nakon desetak min nekorištanja, pa mi se neda non stop ga cimat.
danas sam skoro cijeli dan provela u kuhinji i nikako nahraniti ova svoja dva gladuša non stop su nešto žvakali, već sam bila luda a gladna ko pas. sve što bi sebi stavila u tanjur njih dvoje ko dve kokice sve počvokale, još ću se i jesti morat sakrivati.
Kala 2 x večeras probudila bracu i sad frajer ordinira po kući , a damica spava.
:lol: :lol:Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
Mial-za jednu pravu purgericu svaka čast....fali ti samo....idem svako veče...... :bouncing: :*
dobro jutro!
mi smo ranom zorom ustali,mala već spava ponovo,a mali još drami oko oblačenja! :x
M.M je odlučio za doručak praviti kruha u jajetu,a Ivano mu to jako pomaže,samo je problem što se ne da obući! :roll:
mial stvarno si me iznenadila,jer to tebi Slavonija u srcu? :mrgreen:
Točk-jeste se vratili? Molim detaljni izvještaj i slikice!!! :*
Bokić!
e cure moje ( Trak i tetamaja ) jeste me skužile ;) , nije mi baš u :heart: , ali su korjeni slavonski - napola
ispravak netočnog navoda ja ti nisam prava purgerica jer sam samo ja rođena u zg, a starci su mi dotepenci :mrgreen:
imam filing da sam se digla na ljevu nogu kako mi je dan počeo i kako se osjećam. kod nas je već veselo :x
Karašica je lokalna :? nesjećam je se sa geografije :lol:
ni ja više nemogu upaliti komp da se Mateo ni prikopča meni na stolac i hoče memory koja mu ide jako dobro ili bojanje autića
otišao je kod mojih sigurno su već na Jarunu uzeo je traktor za điranje
i moji jučer lovili žabe u obližnjoj lokvi al ništa ulovili
odoh uživati dan je divan šteta bi bilo provest ga u pospremanju :mrgreen:
i moji su al ja se smatram samo i uvijek purgericom :mrgreen:
jel idete kamo?
ako pitaš mene danas čisto sumljam al sutra vjerovatno, ak nikam dalje onda na Jarun.Citiraj:
NINA80 prvotno napisa