čestitam :D :D :D
Printable View
čestitam :D :D :D
čestitam od srca na mišićima :D :D :D
:love: :heart: :heart: :heart:
čestitam od srca na mišićima :D :D :D
:love: :heart: :heart: :heart:
:D :D :D
stvarno vam je petak 13. sretan dan!
Prekrasno! Od srca čestitke ponosnim roditeljima! :heart:
Moje velike čestitke :heart: :heart: :heart:
Ah da, htjela sam napisati da mi isto imamo jedan krevet na kat i jedan solo, a i ovi na kat se mogu razdvojiti.
Ako imate mogućnosti, trebalo bi razmišljati o jednoj radnoj sobi, jer nećeš moći smjestiti 3 kreveta i tri radna stola u istu sobu, a i igračke će biti problem. Tako da imaš jednu sobu za spavanje s ormarima, i jednu sobu za učenje i igru.
Sutra idemo vidjeti djecake :D
super!jedva cekam da cujem detalje.zelim vam lijepo upoznavanje ;) :*
Čestitam, želim vam divno upoznavanje!
cestitke vasoj novoj velikoj obitelji :heart: :heart: :heart:
Joj super, jedva čekam dojmove :D
predivno!
:heart: :heart: :heart:
predivno
iskrene čestitke od srca :love:
~~~~~~~~~~~~~ za naljepši susret sutra.Puno :* :* :* za Vas i za male dječake.Citiraj:
mala Ina prvotno napisa
Draga nek ti to bude najlipši dan na svijetu!
čestitam MAMA :heart:
Želim vam lijep susret! :heart:
i ja sam tek sada ovo vidjela!
Cestitam od srca trostruka mamo :heart: !!!
Baš me dirnula ova lijepa priča. Čestitam i puno sreće vam želim svima! :heart:
Čestitke i vama i malim dečkima!! :heart:
Kako je bilo, kako je bilo!?
:bouncing:
Iščekujemo nove vijesti ... novu toplinu oko srca, baš mi je krasna ova prića i šaljem puuunoo ( tj.tri ;) ) :* :* :*
I ja ja čekam da čujem prve utiske.Citiraj:
Kavin prvotno napisa
:* :love:
Kako sam sretna!!! Sretna x3 ! :D Vidjela sam svoje djecake :heart:
Dogovor je bio da se nadjemo na "neutralnom" terenu. Sinoc onaj ludi snijeg zapada, mislila sam da ce nazvati jutros i reci da ne krecemo na put. Sinoc sam (jutros) odspavala svega 45 min.
Al to mi nije nista smetalo, ujutro ustala ko pticica. Imala sam uzasnu tremu, cijelo vrijeme neki grc u zelucu. Prvi smo stigli na odrediste. Imala sam vremena popiti tabletu za smirenje (Hvala onomu ko ju izmisli)
Bila sam blijeda ko krpa, MM je mislio da cu se onesvijestiti. A u glavi kaos !
Sto ako me ne prihvate, sto ako su sramezljivi pa ne budu ni jednu rijec htjeli samnom progovoriti....
Teta ih vodi prema nama, 3 para prekrasnih ociju vire ispod kapica. Kad su razvukli osmijeh od uha do uha sva trema je nestala.
Prisli su mi bez rijeci, al osmijeh je jos tu. Odmah su ugledali poklone koji su ih cekali. "Teta jel to za nas?" pita mali I. Rekla sam da ne znam, neka pogledaju da li pisu njihova imena na darovima. "Mi ne znamo citati"
Uzela sam darove i kleknula, a oni su se okupili oko mene kao pilici mali.
Otvorili smo sve, papiri su letjeli na sve strane. Bili su odusevljeni sa svime. 3 sata s njima proslo je kao u trenu. Igrali smo se, pravili kolace i gliste od plastelina, hranili su nas keksima i bombonima...
Decki su morali na wc, pa su odmah molili da ih stricek vodi (MM)
U jenom trenu, dok sam malom I. obuvala cizme, zagrlio me i naslonio svoju glavu na moje rame
Ne mogu vam opisati taj osjecaj. Bila sam hrabra, gutala knedle, nisam htjela da vide kako placem, iako bi to bile suze radosnice. Htjela sam da taj zagrljaj zauvijek traje.
Na odlasku su trazili da ih ja obucem. Dobili smo zagrljaje i poljupce. "A jel vi sada idete s nama?" To su nas pitali. Objasnili smo im da mi zivimo daleko i da se vidimo slijedeci tjedan, pa cemo se opet igrati. Pitala sam ih da li oni zele doci k nama. Daaaaaaa
Ostavili su me u suzama :cry: Srecice moje male !
Eto drage moje, to je moja prica o prvom susretu. A sad cekamo da nas nazovu i jave kad opet mozemo doci.
Ajme, Ina! :heart: :heart: :heart:
bravo x 3 :D :D :D :heart: :heart: :heart:
Rasplakah se od tvoje price. Cestitam ti i zelim vam sve najbolje!
Oču su zasuzile, pročitala sam u dahu, prekrasna, prekrasna priča...cijelu priču sam osjetila kao da sam i bila tamo, a ono kad se naslonio na tebe i zagrljaj i osmjesi ... :heart:
Aaaaaa, pre pre predivnoooo!!! :D :heart: :heart:
Divno! I da što prije budete zajedno.
:heart:
Želim vam da se svi planeti u svemiru poklope, da grah padne kako treba, da vas Bog vidi i da ćete dobiti te prekrasne, premile dečke jer mislim da vam pripadaju!!!
Joj Bože, ne znam ništa o posvajanju, slučajno sam nabasala na ovu priču i želim vam da vam se sve što prije riješi...jel uopće znaš koliko to sve traje, koliko moraju čekati da vam dođu zauvijek!? Daj zamisli kako će biti sretni :love: mogu zamisliti taj sjaj u nijhovim okicama, a i vašim naravno :heart:
:heart:
Divno.........., sva sam pod dojmom,
sretnooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
mala Ina..smrc... :love:
Ina, :cry: i :heart:
Koja priča :heart: ... jedva čekam nastavak...
prekrasno :heart:
Ina, predivno! Nema smajlića sa suzama radosnicama, pa ti šaljem ove :heart: :heart: :heart: za tvoja tri sinčića. Neka što prije budete zauvijek zajedno!
Ina čitam i plačem od sreće zbog Vas. Divno i divno. Super dsa je prvi susret bio predivan. Od :heart: vam želim da male dječje nogice ubrzo trčkaraju kroz vaš dom. :* :love: :* :love: