Nama je bila OK ta naracija, medjutim mali je imao nocne more od one scene zabljeg kidnapiranja Palcice koju su fakat surovo smislili - stave joj povez na usta i mrezu na glavu, pa Palcica iza toga place.Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Dvaput se budio nocas tresuci se, da bi nas, nakon sto bismo ga probudili, ispitivao jel netko moze uc u nas stan :(
A ja razmisljam o Baukacu...
Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Guberina je super, i nije me smetalo kad je zaboravio tekst, no njegov glas jednostavno vise nije dovoljno zvonak i jak da djeci drzi koncentraciju - skuzila sam da su djeca pocela pricat cim je on stupio na scenu :)
Sto se Krasa tice - jesu li dogadjanja svakoga dana od 5.12. do...??? U kolko h?
A sto se poklona prosle godine tice - dijelio ih je Djed Mraz nakon predstave - onak u naguravanju, bez neke posebne ceremonije.
Ja nisam malom kupovala poklon - previse mi je tog poklanjanja na sve strane u to vrijeme. Slatkise mozete na sve strane kupiti, a dobije se zivotinjsko carstvo cokoladica s ispisanim imenom (kojeg je svekrva bacila misleci da je pokvarena cokolada :lol: :lol: )
Mog je malog odusevljavala voznja vlakicem - jest da je u okolici tvornice, al vlakic je vlakic :lol:
A nas (odrasle) je odusevljavala (nasmijavala :mrgreen: ) predstava Crvenkapice :lol: :lol: :lol:
A za Carobnjak iz Oza - da, samo na dan predstave, nazalost, se karte mogu kupiti - kaze zena da ima 5000 mjesta u dvorani i da nece biti problem dobiti mjesto ;)
Eto ekipo ;)
btw. Deaedi, mala ti je preslatka :)