Koliko ja znam ne ide jedno s drugim, iako nisam neka maherica...valjda če se javit neko ko zna više :*
Printable View
Koliko ja znam ne ide jedno s drugim, iako nisam neka maherica...valjda če se javit neko ko zna više :*
ja se redovno seksam,sad sam u 39 tjednu i jednom tjedno hopa cupa pod obavezno :mrgreen:
O miss cocktails!!! :mrgreen: WOW več 39 tjedan!!! Kako vrijeme brzo leti! :*
malo podižem temu
sad sam 5+3, zasad je sve ok (doduše još je rana T) ali sam nakon seksa tj. nakon svog orgazma osjetila jak bol u donjem trbuhu (pretpostavljam od grčenja materice) i i prepala se i odlučila da do daljnjeg izbjegavam sex
međutim već sam 2 put imala vrlo uzbudljiv san :oops: i probudio me jaki bol, koji se jedva smirio
jeli to opasno?
sex mogu izbjeć, ali ne mogu ovakve snove da izbjegne?
jel se i vama to dešavalo?
a još sam juče bila na pregledu i zaboravila putati svog dr o tome
vjestice, :shock: čestitam :heart: kakvo prijatno iznenađenje...
ja sam imala snova i snova, a sexa niotkud. i bilo mi je frka, jer sam imala pre i rane spontane i u trećem mesecu i prevremeni porod i u ovoj trudnoći krvarenje do skoro 15. nedelje. ali sve bilo za 5.
i čak sam osećala i bol i napetost u stomaku nakon takvog sna, ali se ništ nije dogodilo. bebica je normalno rasla i napredovala.
Prvom trudnoćom sexa je bilo stalno....od samog početka pa do samog kraja trudnoće...
ali ovom trudnoćom.....ajmeeeee ne samo sex.....neda mi se i neda....čak se i mm čudi šta mi se dešava......možda ako smo u ova 2mj imali 2 sexa...ni to baš nisam sigurna .....neda mi se....što mi se to dešava???
dali da prepisujem da če biti ovaj put curica? :mrgreen:
evo da se i ja javim.
meni rečeno da prorijedim odnose. cerviks mi kratak. ima li neko tu s takvim problemom?
Evo nas u 7 tjednu trudnoće i sexa nije bilo još od postupka (čekanje bete, pa hiperstimulacija ) ... Dakle min 2 mj. :evil:
Jučer smo bili na kontroli i od dr dobili zeleno svjetlo :D , malo me bilo bed to direktno pitat dr :oops: al obećala sam mužu ...
I sinoć odmah akcija - nježno i pažljivo 8)
curka, blago tebi, kod mene suša čitavu trudnoću: dragi je toliko u strahu da čim krenemo u akciju obljeva ga znoj, javlja se tahikardija, ne zna što bi i kud bi i onda prizna da je u vleikom strahu da se šta ne dogodi bebici...ufff...a ja bi čitavo vrijeme trudnoće pa makar i na javnom mjestu
čak i sada kad sviu preporučaju radi poticanja trudova i otvaranja, on ne može i ne može, anije baš neki tajming za tražiti ljubavnika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I moj je takav.Počne i taman me zapali i stane jer da on ne može.Boji se da nešto nebude bebi,kao ako dođe do njega :lol: Moš misliti!
I moj MM ima ko neku kočnicu, vidi se da ga je frka. Ali mi se nismo smjeli se do početka trudnoće do nedavno (22tjedna) tako da smo dozvolu radosno dočekali :P
Vidim ja da su muževi jako brižni i da se brinu.
Ja srećom zasad nemam tih problema s MM. Samo što mi je trbuh već popriličan pa onda ja imam kočnice...koje tu i tamo znamo malo otpustiti... 8)
jao što si me nasmijala :lol: :lol:Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
ja sam dobila zeleno svjetlo,ali ne mogu,toliko me strah.prošla trudnoća spontani počeo nakon sexa,duuuugo me mučio osjećaj krivnje... :/ što se tiče snova....oooo...ima na pretek,i onda me snađe orgazam u snu i probudi me BH-kontrakcija,nelagodno/bolno.tako da bi onda mogla i ovako na javi očito :lol: -ali ne mogu,pa ne mogu.e da,na kraju prve trudnoće ni mm više nije htio,bilo ga je strah,niti meni više nije pasalo.što se tiče same želje i libida sad,nije nešto posebno izraženo.ako nema,nema-bitno da je dijete dobro,nadoknadit ćemo kasnije.
inače utrići+sex može,vidim da je netko pitao.
ja sam pitala utrici+sex, i cure (PAM :* ) mi rekle da moze samo da se pazi vrijeme, da ne bude mali razmak,vec da se "rasporedi"
I mi ,tako, fino se bacili na posao... :oops: mada puno njeznije, i laganije nego prije, ali nema problema,cure hvala :love:
U početku sam se bojala, a onda, nakon 15-20 dana od plusića se bacili na zaostatke-i prokrvarila, jako malo, nakon tog odnosa.
Ispostavilo se da je hematom-umirala sam više od mjesec dana od straha, strogo mirovala, seks nam nije bio ni na pameti.
Srećom, pred kraj 3. mjeseca hematomi se povukli, krvarenje nestalo- čim smo došli sebi, stalno mislimo o seksu. (naravno, na tom pregledu od sreće mi nije palo na pamet ni pitati išta o seksu)Tužno :mrgreen:
Najgore je to što se bojim kontrakcija maternice, za penetraciju lako, ima i drugih načina...
Ljubomorna sam na sve vas ostvarene nimfomanke! :oops:
Iako sam zahvalna sudbini što smijem na noge....ne znam kako ćemo ovo izdržati, prava šteta ovakvu seksulnu energiju ne iskoristiti :mrgreen:
ja uopće nemam volje za seksom :( na žalost sad mi se svaki dan bljuje i sama pomisao na drpanje mi je koma
mm je jadan lud i očajan ,gleda zamnom stalno a ja mu govorim samo da ova mučnina prođe pa se želja možda i vrati...užas, baš mi fali keks...dva puta smo se u ovih 7 tjedana pohvatali, ali me poslije bolilo pa sam odustala bar za sada
sad sam čitala i uopće nisam znala da je bolje u trudnoći prakticirati keks sa kondomom...
Nama je dr zabranio zbog blizanačke trudnoće, a mislim da će zabrana ostati do kraja .U početku je bilo gadno za izdržati, a sad kad je trbuh počeo žešće rasti nemam više toliko volje. Do kraja ću zaboraviti šta je to sex :P
cure,molim vas pomoć!!!u 34.sam tjednu trudnoće i stvarno pazim,mirujem kolko mogu,trebala bi..no sad nakon sexa(a moram priznat da je bio malo žešći)sam prokrvarila,onak dosta,al sad više ništa..malo me bole leđa al to je uvijek kad se naprežem..jel to normalno???krvarenje nakon sexa??jel ima neko iskustva???MOLIM POMOĆ!
savanah otiđi da te netko pogleda.krvarenje u 34tj nije isto što i krvarenje u ranoj trudnoći.doktoru.
a slijedeći put-nježnije.poslije ćete nadoknadit. :mrgreen:
Malo krvi je normalno, meni je poslije skoro svakog bilo malo onako roza krvi. Al ako je puno.. to bi trebala ipak pitat ginekologa...Citiraj:
savanah prvotno napisa
meni nije uvijek,samo kad se malo zanesemo :/ al to je to,što je bilo,sad je sve ok nije da sam krvarila cijelo vrijeme..a ionak sutra idem na pregled
Evo da se i ja priključim ovoj temi. MM i ja u ovih 10 tjedana (koliko sam trudna), možda smo se 3 puta poigrali :oops: Nekako ni on ni ja nemamo neke volje, možda zato jer je prošla trudnoća završila spontanim. Malo nas je strah. Čekati ću još 6 tjedna, pa ću na pregledu pitati dr jel smijemo ;) Pa ćemo vidjeti, možda se stvari promijene :mrgreen:
taman kad sam dobila zeleno-žuto svjetko-libido na nuli :shock:
svašta, neka je, malo mira ću imat od same sebe
mi imamo redoviti sex od početka trudnoće, a i sada pred kraj. trudnoća je uredna, nema nikakvih problema, ginekologica je uzgred napomenula da se slobodno možemo sexati koliko želimo. jedino da sad pred kraj ne budemo baš prevatreni :mrgreen:
p.s.
spontani i sex nemaju veze jedno s drugim, pogotovo ne na početku trudnoće. malo, roskasto krvarenje tokom ili nakon sexa također je normalno. obično se radi o pucanju kapilarica. i obično je jednokratno. ako potraje treba ipak otići kod gienkologa provjeriti.
:? :? :? :?Citiraj:
andrejaaa prvotno napisa
Ja isto nosim blizance, imal hiperstimulaciju i dobila zeleno svjetlo od dr :mrgreen:
lijepi pozdrav drage moje...nedavno smo saznali da smo trudni sada negdje oko 7 tjedana nisam bila jos kod dr. idem za koji dan...uglavnom sve je super, nema mucnina niti ikakvih tegoba ali nema ni keksa :( ...ja sam izgubila svaku volju i zelju, a i MM...MM je medicinske struke i u sve je upucen i sve nam je jasno da nema problema, ali nikako...probali smo jednom i bilo je tak bezveze...uff...nadam se da ce to uskoro proci da opet mozemo uzivati... :oops:
Bok curke.. Ja sam u 11tj+5 dana i kako imam izražene mučnine onda mi nekako nije do keksa... UStvari, mentalno možda i bih, ali fizički sam toliko u komi da se jednostavno ne mogu prisiliti.. Nadam se da će mučnine uskoro popustit, pa da mi mm više ne pati.. A ni ja, ako ćemo iskreno.. ;)
ja se sexam redovito,ali moja trudnoća je u potpunosti normalna i dosadna.daklem,u normalnih trudnoća seks ne predstavlja nikakav problem,ali u ugroženuih trudnoća seks može uzrokovati spontani i prijevremeni porod
Znakovi na koje treba pripaziti nakon seksa u trudnoći
Iako seks tokom trudnoće može biti vrlo zabavan i koristan, ima nekoliko znakova upozorenja na koje trebate pripaziti nakon odnosa ili orgazma. Ti znakovi su vrlo bolne kontrakcije, grčevi u uterusu koji traju više od jednog sata, neobičan ili pojačan vaginalni iscjedak ili krvarenje.
Ti znakovi mogu značiti prijevremeni porod ili pobačaj, pa trebate odmah kontaktirati svog liječnika.
A evo i još malo činjenica:
Kada seks može biti tabu
Moguće je da ćete se zbog pojedinih rizika u potpunosti morati odreći seksa. Savjetujte se s liječnikom.
u slučaju prijevremenog otvaranja grlića maternice. Otvaranje samo po sebi ne predstavlja opasnost, ali moguće je da će spolni odnosi uzrokovati upale koje mogu oštetiti vodenjak. To može uzrokovati spontani ili prijevremeni porođaj
ako ste već imali spontani pobačaj
kod krvarenja
kod prijevremenih trudova, koji ukazuju na prijevremeni porođaj
ako je posteljica krivo položena (placenta previa)
kod blizanačkih trudnoća
kod kroničnih oboljenja poput dijabetesa
ako on ili ona imaju upale spolnih organa
također biste se trebali suzdržavati ako je vodenjak već pukao!
Eto.Ispričavam se na (pre)dugom postu,ali me strašno smeta kad netko navodi netočne i nepotpune informacije u svrhu samopromidžbe i pametovanja.
Svaka čast na postu (meni je ovo s dijabetesom sad definitivno utvrdilo da seks ostavimo za poslije poroda :/ )
malo podižem :-) jel imate odnose u trudnoći? ja sam sada 11 tt ali nismo imali,nekako nas panika radi prošlog spontanog.neznam jel štete te kontarakcije maternice koja se steže?..MM stalno kaže pitaj dr za odnose hahah a možda ju i pitam na slijedecem pregledu..
evo ja sam musko.....supruga u 13.tt.....ni pipnuo.....ne mogu
previse smo dugo cekali,17 godina a i da nismo nesto je u meni jace pa ne mogu....ono....kako da kazem.....nisam bas neka momcina da cu nesto dohvatiti i pokvariti ali ipak ne mogu :)
juce sa posla a sjedi komsinica sa zenom i piju kafu...."pomazi kono,sestro ako boga znas".... :)
salu na stranu.....ja ne mogu,ko moze svaka mu dala :)....tolika zelja za potomstvom pa da nesto krene po zlu.....radila bi satara
Imali smo i u prvoj i u drugoj trudnoći, prokrvarila sam u obje krajem 12 tj., u drugoj trudnoći dan nakon odnosa. Svi kažu ako je trudnoća ok nema zabrana a tako će reči i ginekolog, možda bi bila najbolja opcija pričekati da prođu ta prva tri mjeseca kada je največa mogučnost pobačaja pa onda krenuti ali lagano i nježno.
Njabolje se posavjetovati sa ginekologom, ako je strah prisutan onda ni taj sex ne bi bio Bog zna što, ne treba se siliti na ništa, i tih 9 mjeseci će proletiti, uostalom nije sex jedini način za zadovoljiti želju za intimnošću
A sada moje pitanje za aktivne mame!
Dali vam je sex isti u trudnoći kao što je bio i prije nje, što se tiče "grubosti" tj. penetracije i načina sex-a.
Dali se sexate u trudnoći bez kočnica ili je to sada ipak puno nježnije i polaganije, "oprezno" ?
Ja imam jedno pitanjce u vezi poza. :-)
Čitala sam da baš i nije pametno spavati na leđima, pa tako nije dobro ni sexati se u misionarskoj pozi jer sam ja onda na leđima. Ali, meni jedino tako paše. Kad smo htjeli probat onako sa strane, jednostavno nam nije uspjelo jer me sve boljelo i zatezalo. Moram naglasit da mm uopće niti ne dotiče moj trbuh, jako pazi, ali me svejedno strah da ne drobimo bebicu čisto zbog mog ležanja na leđima i...jelte...mrdanja s guzom i nogama. :mrgreen:
Ja se ne mogu baš pohvaliti sa tom aktivnosti, možda smo prakticirali sex 10tak puta od početka trudnoće, ja sam sada u 35 thednu i zadnji put je bio prije nekih 3/4 tjedna. Njega je strah, a ja se sad baš i ne osjećam nešto poželjno i ne mogu se opustiti ovakva ko tenk tako da mislim da neće biti ništa od daljneg sexa dok se bebač ne rodi i ne prođu babinje....
Evo ja sam u 33. tt i sex je odličan i redovit (hvala Bogu jer ja sam napaljena cijelu trudnoću) :D
mm i ja smo jučer imali odnos ali lagano i ne dugo jer sam sva u panici da će naštetiti trudnoći.nisam pitala dr za odnose,nije ni sama spominjala pa neznam jel dopušteno nam ili ne...sutra je 16 tt nadam se da je kriza prvog tromjes.prošla i da nece biti ništa....
....strah je veći jer sam u 3 mj imala missed u 10 tt.....
u prvoj trudnoći, ni iza nje duuuugo se nisam sexala, beba se svakako rodila, a ja sam se razvela ..... sad uživam ;)