ispričavam se zbog svoje omaške :oops: (naime nije mi se otvoprila poslejdnja stranica posta), naime, čestitam vam na zajedničkom životu i želim da i "nezgodni" papiri budu čim prije gotovi pa da možete u potpunosti uživati
Printable View
ispričavam se zbog svoje omaške :oops: (naime nije mi se otvoprila poslejdnja stranica posta), naime, čestitam vam na zajedničkom životu i želim da i "nezgodni" papiri budu čim prije gotovi pa da možete u potpunosti uživati
dubiii ima li novosti,sta je s papirima,jesu cure kod vas? :?
dubbiii,baš mi je drago da ste konačno zajedno :D i uživate u tako željenoj obitelji,tvoja priča me je toliko dirnula da sam se morala javiti i poželjeti vam da što prije dobijete te "(ne)sretne"papire pa da možete u potpunosti uživati jedni u drugima jer ste to i zaslužili.SRETNO! :love:
a jesam luda pa cure su kod vas :lol: ,ne znam sta mi bi :? .super sta je napokon gotovo i sta su kod vas :love: valjda ce i papiri brzo :*
book!!!! :D :DCitiraj:
dani39 prvotno napisa
i ja se nadam da će papiri biti brzo gotovo.upravitelj.doma gdje su premještene zvala je direktora u onom drugom domu, a on zamislite nije znao ništa zašto se to tako odužilo....... :? :?
ma neznam šta da kažem,šta da mislim,ma zašto to tako.....vjerujte mi ovo je jako teško kada ih ipak ostavljam tamo(sad je to kao "vrtić"),ali S. ipak nije lako objasniti jer je još mala i iako razumije sve i jako napreduje i pametna je i bistra,nije joj jasno zašto stalno je vodimo u tu zgradu.znam da će jednom shvatiti naše muke kako ih je teško ostaviti tamo i našu žrtvu i neizmjernu ljubav prema njima ....; :heart: :heart: od trenutka kada smo ih upoznali znali smo da će biti naše....zauvijek.... :love: .....evo to bi bilo to za sada,ja se iuskreno nadam da će papiri biti gotovi za mjesec dana,i da ćemo uživati ko nikada do sada.... :D :D :D :D
prošli tjedan smo bili na bundeku,svaki trenutak s njima i mojim mužem mi je poseban za pamčenje pa sam odlučila taj dan podijeliti s vama mame i tate koje već ste dobili svoju dječicu i s onim mamama i tatama kojei ćeju još postati vjerujem jakoo brrrrrzoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
eto pa počinjem:
:* ,dan je počeo jako rano ,naše male curice već su nas počastile ranim buđenjem oko 6.30h.iako nam je bilo jako teško buditi se toliko rano(još se nismo privikli na tako rane jutarnje sate)bilo nam je drago čuti njihove malene glasiće još uvijek pospane i kada sam priškiljila i vidjela još njihove pospane okice....kada su otvorile vrata naše spavaće sobe,ja i MM smo podigli poplun da uđu još malo u krevet.istog trenutka su uskočile u još topli krevet i odspavali još malo.bilo je prekrasno gledati ih kako spavaju (a da samo vidite kako samo moja mala hrče,hi,hi, :lol: "jako mi je slatka "tako bi rekla moja K.Bože koliko sam sličnih riječi pokupila od njih....napokon smo se probudile ,ja i curice smo otišle do pekare i kupile kruh i slance za njih..nakon 10-tak minuta pješačenja došle smo kuči i već su počele pripreme za ručak.moja velika curica je htijela piletinu(jer je to makano meso )i mlince.uvijek im udovoljim :heart: :heart: .bilo im je jako fino i mala S. je trebala već prije jedan otići na popodnevni počinak.spavala je do 14.00h.,dok je K. malo vani uživala us novim prijateljicama..nakon počinka polako smo se oblačili svi u sportskoj odječi,pošto je bio prekrasan dan.napokon smo krenuli autom do bundeka s prijateljima...mi smo se veliki šetali uz svoju dječicu dok su one dužim korakom trčale,divile se svemu.....ipak im je to bilo prvi put što idu na bundek.stigli smo do tobogana(velikih i malih),do ljulja u obliku mreže za leženje-tamo im je bilo najljepše....bili smo do 18.00h.bilo nam je super....još jedan lijepi trenutak u našem životu.... :heart: :heart: svima.....
e stvarno uzivam citajuci lijepe price kao sto je i vasa.drago mi je sta su se cure lijepo prilagodile i sto uzivate zajedno,zelim vam jos puno,puno,puno lijepih dana i dozivljaja s vasim slatkicama :joggler: :gumi: :preskaceuze:
Tako mi je drago, samo uzivajte :heart:
:D :D :D
Citiraj:
sima prvotno napisa
Imi se pridružujemo na ovim željama i želim nama a i svima ostalima da dožive ovakvu radost kao i vi :* :* :* za :saint: :saint: :saint: a :love:
I ja se pridružujem željama :D
Tako mi je drago i želim vam još puno zajedničkih šetnji :love:
:* hvala na lijepim željama.nadam se zbog nas a posebno zbog mojih curica da se papirologija završi što prije..... ;)
čujemo se uskoro kad bude nešto novo..... :heart: :heart: :heart: :heart:
Neka vam uskoro sve brige oko papirologije prestanu, i da krenete punom parom u pravi obiteljski život.
evo svi smo pomalo bubani i virozni.počela gripa vladati a vani lijepo vrijeme.sad smo na čaju i štapićima... :( :( :sick: ...
trenutno se s malom S. odvikavamo od pelena,a to nam super ide,čak je i veliku nuždu napravila u tutu :P :P ,ponekad zna pobjeći,ali šta se može :oops: :oops: ....primijetila sam po odjeći da su pomalo narasle(mala S. stigne paliti i gasiti svijetlo).
svaki što su veće ,to su veće brige za nas,pa se manje brinemo oko papirologije;naravno da zovemo TAJ centar i dosađujemo im ali vakljda se oni nedaju lako smesti,uff :evil: :evil: :evil: ...
za razliku od male S.,stariju K.učimo pisati i čitati,...još malo pa ćemo u školu :lol: :lol: :lol: .uvijek kada smo za stolom pomolimo se i K. kaže"hvala ti Bože na ovom finom doručku,ručku,večeri).navečer kada odemo spaveti ima jedna prekrasna molitvakoju je već naučila napamet :"anđele čuvaru mili,svojom snagom me zakrili,prema Božjem obečanju čuvaj mene noću danju.osobito pak me brani da mi dušu grijeh ne rani............ :saint: :saint: :saint: :saint:"
pusa svima i laku noć :heart: :heart: :heart: :heart:
Joooj, preslatke su... :heart: Brzo ozdravite!!! :*
cure sutra opet zovem ONAJ CENTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!već su me počeli lagano živcirati :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .
jasno i glasno ću pitati što oni misle,žašto toliko odugovlače s papirima koje sam poslala prije mjesec i pol??????? :shock: :shock: .neznam što većina od vas misli ali ovo pomalo iscrpljuje;mislim na to da ih odvodimo i dovodimo.evo danas su se opet zaljepili za MM iako su znale da se vraćaju kući isti dan... :/
da su papiri već gotovi,sve bi bilo puno lakše...................... :mrgreen: :saint: :saint:
~~~~~~ da se čim prije papiri riješe :heart: !
ne znam sto da ti recem jedino da mi nikako nije jasno u cemu je problem s tim papirima. :? iako nemam iskustva jos s tim mislim da tu nesto ne stima,zovi ih i trazi da ti odgovore zasto to toliko traje :evil: :evil: po mom misljenju oni vas vec dugo zaj..... a ne vidim razlog. :evil: drzim vam fige sutra da uspijes rijesiti i da to napokon ostavite iza sebe :taps: saljem vam veliku :*
Pretpostavljam da nije sve riješeno na strani djece - vjerojatno skrbništvo ili tako nešto. Dubbiii je sretna što su joj dopustili da vodi djecu doma prije posvojenja. Mi smo našu kćer smjeli samo posjećivati sve dok posvojenje nije bilo pravomoćno.
nadam se da cete sve resiti uskoro :love:
Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
ma je sve je ok s papirima s njihove strane a i s naše ,jer svaki put kada zovem kažu da imaje gužvu ili je netko na bolovanju :evil: :evil: :evil: :evil: .evo danas sam ih opet zvala pa su sada i pravnica (na dužem bolovanju) a i socijalna radnica koja se vraća sljedeči tjedan.striktno sam razgovarala sa direktorom i on kaže meni da nema pojma zašto se to toliko odužilo i da će sada to ubrzati,znači ja mislim da nije stvar u papirima,već ja sebi postavljam pitanje"zašto se to tako odužilo,pa to su puna 4 mjeseca druženja,zašto se nismo pokrenuli ni koraka dalje osim što su kod nas.... :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? )a nitko ne razmišlja da su u svibnju upisi za vrtić i školu i da moram na porodiljni,jer ako to ne bude gotovo u školu se mora poći(nešto sam načula da centar odabire školu dok papiri nisu gotovi :? :/ ),ja radim ,MM isto mora raditi,a tko će čuvati moje curice.....jako sam ljuta na taj centar,ne misle na nas ,na djecu kako kažu već im je svejedno-glavno da odrade svojih 6-7 h :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:....
sve u svemu rekli su da nazovem sljedeći tjedan, :cry: :cry: :cry: :(
:heart: od mojih :saint: :saint:
Ovo sa papirima je stvarno katastrofa,evo malo
~~~~~~~~~~~~~ da se ubrzo riješe! :*
:* sutra zovem centar,valjda ćemo se pokrenuti....... :/ :/ . :heart:
bit ću 8) i sve će proći samo tako :lol: ............
:heart: :heart: :heart: :heart: svima
sretno!!!!!!!!!!!!!!! :heart:
Ima li kakvih novosti, dubbiii?
Jeste šta riješili??? :xCitiraj:
dubbiii prvotno napisa
bok mame i buduće mame :* :* :*
mogu reći da je sve riješeno već mjesec i pol uživamo...
ja sam sada na porodiljnom godinu i pol.mogu stvarno reći da smo sretna obitelj.
naime znam kako je onim parovima koji još čekaju(iscrpljujuće na neki način,počinješ gubiti nadu,ne veseliš se ničemu ako ne vidiš svoje dijete,...i mnoštvo još pobrkanih osječaja),ali upravo to je mene i mm držalo da idemo dalje i da uspijemo biti jedna obitelj.baš u onim danima kada sam počela gubiti nadu,baš tada je zazvonio telefon i jedan centar se javio da imaju naše curice.molila sam se ,otišla zapaliti svijeću na kamenita vrata i molila Boga da mi dopusti da postanem i ja mama,On me upravo poslušao...
otkad imam njih moj se život promijenio;više se smijem,počinjem novi dan sa osmijehom na licu kad i h ugledam ujutro pored mojega kreveta.....,ništa mi nije teško učiniti za njih.kako moja baka kaže ti više nisi bitna nego sada su ti bitna djeca,.....ima nekoliko poslovica ali ih se ne mogu sjetiti....... :P
starija ide u školu,imamo prvašića!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
ljeto ćemo provesti na moru u Istri kod mojih.
jedva čekam.
prvo naše ljeto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:heart: :heart: :heart: vam šaljemo mi :* :* :* :* :*
:love:
Prekrasne vijesti dubbiii, drago mi je da ste konačno postali obitelj! :love:
Čestitam :heart: !
Čestitam! :love:
uzivajte sada :heart:
Čestitam :heart: !
cestitam od :heart:
Za vaš novi, veseli svijet :heart:Citiraj:
dubbiii prvotno napisa
Prekrasno! :heart:
konačnooooooooo :D :D , sad uživajte sa svojim curama!
XCitiraj:
i ja ću biti tata prvotno napisa
Čestitam :D
najljepši mogući završetak priče :love:
sretno... :heart:
predivno,cestitam,cestitam,cestitam od :heart: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!