Puno ti hvala tikica, nazovem ih sutra pa ču vas izvjestiti o daljnjim događanjima.
Printable View
Puno ti hvala tikica, nazovem ih sutra pa ču vas izvjestiti o daljnjim događanjima.
Baš mi je drago tikice da je sve ok. Po veličini folikulići su dobri, do veđenja će već biti 20 ako ne i veći. Držimo fige da iz njih budu i 4 jako dobre js i neka pogode pravog "punoglavca" i da vidiš kaj buš imala pune ruke posla za godinu dana :D :D :D
Bilo bi baš dobro da tikica kao prvi pacijent bude "bingo"! vibramo svi skupa ~~~~~
Znam da nem je svima jako teško kada ne uspije. Taj tren ruši nam se cijeli svijet (barem meni). Taj dan samo "cmoljim" kako kaže MM, a drugi dan je već glava gore i opet smo u utrci zas dvojke :lol:
Tko ja tješim sam sebe.
Tikica drago mi je za anesteziju mada mislim da ti možda nebi ni trebala. Što manje anestezija tokom života to bolje. Zavisi i kakav netko ima prag bili. Na IVF daju intravenozno samo nešta za omamljivanje, brzo popusti. Zadnji puta za vrijeme punkcije sam cijelo vrijeme razgovarala sa dr. Tomićem i skoro ništa osjetila. Kaže ti da se napneš, mali jače zakašlješ, on pikne jednom i drugi puta i za par sec je sve gotovo (a bilo na desnom 6 folikulića a na lijevom 5).
I ja se pridružujem vibiricama za tikicu...
Ah, prezivjela sam takvih 5 pa mi bas i nisu bile bezbolne. Kad se sjetim one sa 6 JS u stimuliranom kad ih cetvero bilo na meni da nekaj ne razbijem tam :lol:Citiraj:
*nada* prvotno napisa
No, ovo mi je prva anestezija u zivotu i sa gustom cu je priustiti :mrgreen:
tikica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~od :heart: da ovaj put bude bingo :*
tikice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Bravo tikica za lijepe folikule. Na toj veličini ja bi več jučer primila štopericu :mrgreen: I endić ti je super. Sretno!
:( šteta... ali ne kužim baš ovaj dio zbog zakonskih propisa..Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
tikice, sretno!!! sve zvuči odlično :)
tikice ,sve ide po planu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se tako i nastavi :love:
Vibram i ja....i pratim pomno.
tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
jedva čekam da nam objaviš broj malenih :saint: :saint:
tikice~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju punkciju i da uspješno probiješ led :heart: .
Hvala drage moje :heart:
bravo cure...puno~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve :heart:
Tikica, nadam se da je punkcija bila uspješna :*
Čekamo rezultat!
tikica :cekam: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je bila uspješna :love:
Evo komadi, dobili 2 js, dobre, sutra u 10 zovem da vidim kako je proslo udvaranje :mrgreen:
Nisu me uspavali, ali dobila sam nesto od cega sam bila toliko drvena da nit sam mogla ista rec a ni pomaknut se, a sto je najbitnije, vjerojatno ne bi osjetila ni da su mi noge pilili :lol:
Jos uvijek sam sva zdrogirana, pa idem lec prije nego poljubim patos :mrgreen:
samo ti odmori zasluzila si
:D :D :D bravo za 2 js ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ludi provod u labosu :love:
Oooo, super za dva komada ..... sada vibramo da se curke i dečki malo "spetljaju" ~~~~~~~~~ :joggler:
tikice~~~~~~~~~~~~~~~~~za jednu i drugu mrvu
sretno :heart:
Tikice ... sretno :heart:
tikice, super! :D ~~~~~~~~~~~~ za dalje!
tikice, super!
Je li dr.Tomić radio punkciju?
Tikice, glavno da je prošlo bez problema, a malo droge dobro će ti doći za opuštanje :mrgreen:
Je. dr. Tomic a dr. Kuna je asistirao i komentirao i mene tetosio :mrgreen:Citiraj:
Deja2 prvotno napisa
tikice :D za dvije lijepe stanice, neka od njih postane barem jedna predivna bebica :heart:
znači, zadovoljna si sa postupkom gore? ja sanjam o punkciji prije koje se ne tresem kao prutić :oops:
Odlicni su svi bili na punkciji...stalno su pricali sa mnom, sestra me je drzala za ruku bez obzira sto nisam nista ni vidjela ni osjetila i jedva usta otvarala od droge :lol:
Cijelo vrijeme su govorili sto rade i koliko jos (mada je meni bilo tak sve svejedno) i vec nakon prve epruvetice je biolog iz prostorije do vikal - "Imamo vec jednu!"
Nakon punkcije sam ostala tamo u sobi lezati jos sat i pol: Fino su me utoplili, rekli da pola sata ne smijem piti a onda mi donijeli vode. Dolazili su me jedan po jedan svako malo pogledati da vide jel sam ok.
Ma super su! Svaka pohvala cijeloj ekipi gore!
zvuči odlično! :) za poželjeti ;)
i još mi nije jasan onaj dio za krio, ma ne kužim kak sada nemaju :? stvarno se nadam da će ga uskoro dobiti
tikice, bravo i sretno dalje!
Jedna se oplodila i pocela lijepo dijeliti, druga se jos necka.
Al imamo jednu :D :D :D
U nedjelju u 9 ujutro transfer :*
Super :D , ~~~~~~~ za nedjelju!Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
:D :D :D ,već vidim ko će biti prva trudnica iz Vinog.,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;)
:D Bravo Tikice za stanicu i ~~~~~~da se i druga udobrovolji, ona se vjerovatno ne da odmah da ne bi ispala laka ženska :mrgreen:
:D :DCitiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Bravo!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak.
Tikice~~~~~~~~~~~~~~~
tikice, bravo! ~~~~~~~~~~~~~~ za nedjelju!
tikice vjerujem da je moja zelja jako blizu ;)
drzim fige~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Tikice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!!!!!!!