Citiraj:
andream prvotno napisa
Pa jesu li oni uopće razgovarali s MPO liječnicima pri donošenju prijedloga Zakona, konkretno ovog njegovog dijela, ili je to opet rezultat političkih i ckrvenih odluka po kojem je tu početak i kraj priče ???
Ne znam da li da to napisem ili ne......
Gore na starom topicu i opet sam dala linkove vas molim da ih malo proucite.
Nadalje, ukoliko ste pratile redoslijed doktora koji se nizu po intervjuima za medije znali biste koliko si oni daju truda te porucuju Vladi ono najbitnije - rijec struke.
Koliko smo pricali o osnivanju radne skupine da ne pricam...
Gubimo se u nevaznim stvarima, i trenutna je onda Vlada opet na dobitku!
NAJVAZNIJA stvar oko koje se sada trebamo boriti jest da se osnuje posebna radna skupina sastavljena od struke te prestavnika osoba sa problemom neplodnosti (drugim rijecima receno udruga) bez koje se u Saboru jednostavno NE MOZE DONJETI NOVI ZAKON!
Vjerujete li (pouzdan info) da se ekipa iz trenutne Vlade (kada nisu ukljucene kamere) slaze sa ponudenim novim zakonom od strane SDP-a?!
Ali - veliko ALI.
To je politika i interes je na prvom mjestu, sta god rekla struka - ponavljam, govorim o trenutnoj Vladi.
A znamo svi gdje je trenutnoj Vladi i sa kime interes (necu spominjati nikoga, nepotrebno je, svi vec znamo sve).
Dakle - zakljucak je, samo jedna najbitnija stvar - STRUKA koja je glavni sudac i pokretac novog zakona, pa tako drage moje i mogucnosti zamrzavanja! :love:
Trenutnoj Vladi je uzor Italija, i gotovo! Ma cak smo i konzervativniji od njih...
Pogledajte Irsku na primjer...