Re: Ovaj forum je postao...
Citiraj:
rinama prvotno napisa
....razočarajući.
:(
U zadnje vrijeme kad krenem čitati bilo koju temu dođe mi zlo. Najviše od svega iritira me ponašanje prema forumašicama sa malim brojem postova, tek pristiglim, otvore neku temu, a horda "starih" izrešeta je, a ona jadna više nezna kaj piše, pa saspe i kaj treba i kaj netreba, pa je na kraju ismiju, otprate :shock: , :roll: i :lol: . A mnoge od njih se više nikada ni ne jave.
Sramota.
Mislila sam da su ovdje svi dobrodošli, da se svima može i u ljepšem tonu objasniti neke stvari. Zanimljivo je kako se sve naglo "opametimo" kako nam broj postova raste i sve postanemo savjesne, upućene, znamo sve o autosjedalicama, o dojenju, o hodalicama....
Nemogu vjerovati. Nema ovdje više ništa ljudsko, izgubila se ona draž.
I nikako nisam mogla shvatiti zbog čega su se neke forumašice pozdravile sa ovim forumom (Luna Roco,maria 71,ronin...) i prestale se javljati, a čitajući kako ste "oprale" ovu ženu kojoj se dijete opeklo na vruću kavu, shvatih da se neka nova struja uvukla u ove redove.
Sve neke pametnice.
Pa eto i vama jedan :shock: i jedan :roll: i :lol: za kraj, jer ste stvarno katastrofa. Ovdje nitko ne navraća bezveze, svak nosi neki svoj križ, a kako suosjećamo sa nečijom situacijom, ustvari govori kakvi smo ljudi ili neljudi u biti.
nisam čitala cijeli topic, jer kao mnogi, ne volim ovakve teme............ali u ovom sam postu pročitala nešto što i mene tišti već neko vrijeme :(
nažalost, rinama, ovo što kažeš ne događa se samo novim forumašicama.................i ja sam prije nekog vremena najprije skužila kako sve manje navraćam na (svoju prvu pravu i jedinu ljubav) rodu, a nakon nekoliko stvari koje su me, da se ne izrazim emotivnije, pogodile, izbrisala sam i avatar i potpis (koji sam kasnije izmijenjeni vratila iz praktičnih razloga jer još uvijek sudjelujem u nekim informirajućim temema).
Osobno ne volim ovakve topice i opraštanja, jer po meni: ako hoćeš - postaj, ako nećeš - nemoj, i razumijem i te cure koje koriste svoje slobodno vrijeme koje bi mogle provoditi sa svojim obiteljima kako bi ovaj forum funkcionirao i svima nam olakšavao živote s našim malim napastima, ali ne mogu primijetiti kako se ovaj forum za sve što pitaš, primijetiš i komentiraš sveo na - "PROČITAJ STARE TEME" i ne budi dosadna, u prijevodu :? .........ponekad zaboli samo ignoriranje :(
To nije Roda kakvu sam ja upoznala :(
Roda koju ja poznajem i još uvijek mi je takva u srcu je puna podrške i razumijevanja i uvijek me mogla nagovoriti na nemoguće. Tko zna kad bi se i jel bi se ikada odlučila za drugo dijete da ovdje nisam vidjela kako to može biti lako, jedva sam čekala kad ću i ja ispod albuma starijeg imati ticker i družiti se na kružoocima. A onda su ih uknuli...........rekla sam - njihov je forum i sigurno za to imaju vrlo dobar razlog..........kasnije su ukinuli i dobne skupine.........rekla sam - nema veze ovo je ipak edukativni forum na kojem nema mjesta chatu...................kad su i forumaši počeli odlaziti jedan po jedan, ovdje mi je postalo tužno, ali nisam se dala. na drugim forumima sam čitala svašta o rodi, a sad se pitam jesu li imali pravo?
I dalje sam ovdje i informiram se i svaka čast svima koji nam olakšavaju roditeljstvo, ali ovaj forum je postao........................baš samo to - jedan u nizu foruma, a bio je tako poseban!