uh, za vikend sve odlicno a sad novi problem :x
vec me izludilo!!
Printable View
uh, za vikend sve odlicno a sad novi problem :x
vec me izludilo!!
Ma nije novi problem, javljalo se ovo već i prije.Citiraj:
malena beba prvotno napisa
Tek toliko da netko ne pomisli da je rješenje "Unable to connect..." problema rezultiralo novim.
samo sto ovaj postaje sad cest kao taj s "Unable to connect..."
Točno...Citiraj:
spajalica prvotno napisa
U biti nema razlike za nas korisnike, isto mi je da li sam unable to connect ili error 52, 332 ili 333...
Znam da niste svemogući i držim fige da se i to riješi
Osoblju podrškasti hug :love:
Warning: mysql_connect(): User roda_rodaphpbb2 has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/db/mysql4.php on line 50
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/db/mysql4.php on line 332
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/db/mysql4.php on line 333
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
ovo me danas prilicno izludilo.....cak i nakon brisanja cookia
nadam se da je rjesenje blizu
Nažalost, ovo je sada jako učestalo kao i UTC....
Ima li nade da će se situacija popraviti uskoro? :)
error i brdo nekih gluposti, a i danima mi ne radi pretražnik. UTC je bio raj za ovo. Ovo je pri svakom postanju, pa f5 pa opet pa opet.
luuuuuuuuda saaaaaaaaaam.
error i brdo nekih gluposti, a i danima mi ne radi pretražnik. UTC je bio raj za ovo. Ovo je pri svakom postanju, pa f5 pa opet pa opet.
luuuuuuuuda saaaaaaaaaam.
Jučer i danas - k a t a s t r o f a !
Ima li nade za nas? :mrgreen:
Bdw. super foru sam vidjela danas, za 1. travnja.
MM ide na "svoj" forum - i odjednom aaaa fak, ugasili su nam forum :?
Klikne na read more kad ono 1 april :lol: :lol: :lol:
Ne znam kak bi ja reagirala da nestane forum :mrgreen:
ali njemu sam umrla od smijeha - sucker :lol:
Kahna, ja bih vjerovatno počela plakati prije nego što bih skontala šalu... :lol:
Da li je samo meni ili i drugima da nakon 17h ovi svi silni problemi sa forumom nestanu?
istina,sada normalno radi...ali jutros :roll:Citiraj:
Maslačkica prvotno napisa
[quote="
Da li je samo meni ili i drugima da nakon 17h ovi svi silni problemi sa forumom nestanu?[/quote]
Kod mene sve 5, i ujutro i popodne i navecer, vec danima!
(znam da to nisam smjela napisat jer ce sad sigurno i meni pocet....)
meni je danas sve u redu
Meni je sad sve ok, poslijepodne je bilo koma, danas i jučer.
Evo, isto ovako :)Citiraj:
koksy prvotno napisa
to ti je kada se u ova krizna vremena radni narod u radno vrijeme "narodi". :lol:Citiraj:
tamaris prvotno napisa
...a popodne se već lakše diše (o noćnim satima da ne govorim). :mrgreen:
evo, samo nas je 15 registriranih na žici!
Danas još ni jednom greška! :D
Eh, da nisam rekla možda ne bi urekla, jer mi je trebalo jedno 5 min. samo da "dođem" da ovo postam...Citiraj:
A tako vooooollliiiimmmm kad radi sve ok.
Mene zanima da li imate ideju o čemu se radi i u čemu je problem?
:)
Ne stavljaj sol na ranu :raspa:Citiraj:
:tele: :coffee:
Da, imamo ideju o cemu se radi i u cemu je problem, no nazalost nije rjesivo preko noci :/Citiraj:
Razumijem, a ja bih da je... :oops: :mrgreen:Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Ustvari, samo me zanimalo da li znate o čemu se radi...vjerujem da će se popraviti....
Mislim, nikad nije prije bilo problema sa forumom i sad odjednom 2 i to već dosta dugo, sigurno već mjesec dana se mučim sa UTC i sad ovo, pa sam se jutros ufurala da je sve ok, kad ono...još gore, tj. najgore - ali pretpostavljam da "majstori" rade, pa zato da je grozno tako (i ako nije tako nemojte mi reći, jer se tako tješim!) :mrgreen:
Nisu to u stvari 2 problema nego samo jedan (ali vrijedan :mrgreen: ), koji se manifestirao na jedan nacin a sada na drugi.
Mora da je postao otporan (kao na antibiotike) :mrgreen:Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Moram pitati - da li ste provele terapiju do kraja? :lol:
Svaki, ali baš svaki put kad poželim ovdje doći i reći "gle, danas mi sve super funkcionira", taj sljedeći klik donese could not connect to the database obavijest :( :x
Svimbalo, zaboravljaš da je forum po tom pitanju uklet :mrgreen:
Tako se meni često dešava. I s drugim temama.
No, moram primjetiti da se ovo puno, puno češće događa na IE u odnosu na MF.
Da, slažem se, meni kod kuće na Mozilli sve super-doduše, kod kuće sam na forumu samo navečer ili tijekom vikenda, kad je općenito manja gužva...
Ma, više niš ne znam :/
dans opet :roll:
veselog li topica :mrgreen:
ja sve trpim stoički i podnosim kaznu s neba za previše surfanja. Svaki put kad me naživcira, kažem si: ne bi te živciralo da previše ne surfaš :P
Kahna, super fora s prvim aprilom :lol: samo izgleda da bi na rodi to ipak bila malo preopasna šala
I opet mi šteka, pa šteka. :(
I to na Mozzili
Warning: mysql_connect(): User roda_rodaphpbb2 has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/db/mysql4.php on line 50
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/db/mysql4.php on line 332
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/users/roda/public_html/rodaphpBB2/db/mysql4.php on line 333
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
non stop.....
meni ništa ne šteka već tjedan dana
i....ja imama problem kao i pinky, osim toga, pp iz outboxa napisana nocas 12 18 am , otisla je danas poslije podne....
zato što je osoba kojoj si pisala pročitala pp tek danas popodne (dok taj netko ne pročita pp, on stoji u tvom outboxu) :mrgreen:Citiraj:
bubazara prvotno napisa
:lol: hjoj bas se vidi kako sam zelena na rodi..... :saint: covjek se uci dok je ziv...hvala na informaciji i pozdraaaaaav :love:
Uz mrvicuuuuu problema, ali stvarno mrvicu - POHVALJUJEM i ZAHVALJUJEM! :love: