ajde bar se ne osjećam luda, mislila sam da sam jedina nezadovoljna
Printable View
ajde bar se ne osjećam luda, mislila sam da sam jedina nezadovoljna
Da li je netko nedavno kupovao u Hervisu crocse?
Zanima me cijena caymanica 44-45 i izbor boja.
moze update gdje sve u zagrebu ima crocsa? trebala bih japanke za odrasle
Najveći izbor je definitivno u Crocs dućanu u Westgateu.
Inače ih još drže Hervis, Humanic i sad više ne znam da li i Stiefelkonig. Uglavnom, u City centru ih ima na dva ili tri mjesta.
Importene galerija, odličan izbor (barem je bio prije mjesec dana).
evo mi smo kupili crocse c6-7, običan model za 160 kn, čine se super, ali moja L. ih nije baš prihvatila, a i meni se čini da su joj mrvu prevelike, a manji broj su joj bile baš premale, rub lupa u peticu
da li vašoj djeci ona trakica iza usko prijanja uz petu ili ima malo mjesta?
Ja nigdje nisam našla japanke kakve bih htjela, tj. nije da tražim neki određeni model nego nisam našla nešto što bi mi se sviđalo. U West Gate je veći izbor a ima i ponešto na sniženju, a u Importanneu pak ima neki model koji mi se sviđa ali samo u crnoj i smeđoj boji.
ima mjesta, izgleda kao da su joj malo velike, ali ne padaju joj
Da odgovorim sama sebi:mrgreen:
U Hervisu CC1 nije baš neki izbor boja (anemična plava, crna, bijela, smeđe-roza). Muški 11 nisam našla, našla sam samo 12 u crnoj boji, cijena 230 kn.
Dječji brojevi još slabiji izbor.
Mojoj klinki crocse uvijek plešu kad su nove, ali znala ih je nositi (razlozi su samo njoj poznati:lol:) i dok joj je već peta virila van i nikad ju nisu nažuljale. Isto tak, ko mala je imala buckasto stopalo, sad usko i mršavo, remenčić već dugo nosi prebačen naprijed.
importane ima solidan izbor
za male
I Importanne centar ima jednu trgovinu s crocsama, Intersport ih isto drži
intersport ima dosta slabi izbor
Da li je itko naručivao crocse s ove stranice:
http://www.obuca-carape.com/main.php
Ja sam kupovala za poklon, stigle su za 7 dana, plaćanje im je pouzećem i poštarina je oko 30 kn.
Nika, od koga si naručivala?
http://www.wellbie.hr/main.php
Ja narucujem ovdje.
Koliko im treba da dostave?
Ja sam u Čk a uvijek mi sve stiže u roku dan-dva.
Super! Hvala!
nama isto stiglo za 2 radna dana
Jel ima netko ovakve, zanima me udobnost.
http://www.crocs.co.uk/crocs-skylar-...ear-crocs-tone
jel netko kupio klincima njihove cizme za zimu? cine mi se super, ali tkocegaznati :)
Zna li netko jesu li u Hervisu crocsice zbilja "oriđiđi" (inače, Hervis mi je katastrofa trgovina ali kod nas ima samo tamo crocsica)
Naime, kupili smo lani tamo crocsice pod "Crocs" za MM-a, curicu i sina (ja nisam jer ne znam kud bih ih nosila :-)), platili nemalo novca ali: đon se strašno brzo haba, isto tako i prednji dio gdje su prsti, malcu još nije noga narasla da mu budu taman a prednji dio se istanjio i pokidao da sam mu morala to izrezati, noga u njima me podsjeća na Šlepa iz "Auta" :lol:. Curici smo kupili s naslikanom Hello Kitty (te su bile skuplje), nakon dva pranja mace su se skroz isprale, nakon nekog vremena i oni krokodili/logo sa strane.
Trebamo im kupiti nove pa me zanima je li to normalno ili ove nisu ok kvalitetom?
Inače, prije par godina smo klincu kupili sandalice slične crocsicama na ljetovanju u Šibeniku (isti materijal ali su bile gore uže, na ljepljenje čičkom, puuuno ljepši dizajn od crocsica), Skechers, odlična kvaliteta, nosio ih je 2 sezone a sada ih nosi curica (ali po kući, nema šanse u njima van jer su maskirno zelene sa Spidermanom :-)). Je li itko vidio takvih negdje za kupiti???
Ovako izgledaju: http://www.amazon.co.uk/Skechers-Boy.../dp/B004CR5DTK
vidjela sam ih u shoe-be-doo. ne ove sa slike, ali skechers verziju crocsa. ima ih prekrasnih, jedva sam se suzdržala da ne kupim
nas je lutonjica zarazila i kupili smo najmanje crocse br 2-3, žao mi jedino što postoje samo ružičaste i plave, mi volimo kričavo zelene
ako ništa lijepo ga je vidjet u njima :-P
ali bit će dogodine
2-3 ajme kako to mora da je maleno i slatko jooooooooooooooooooooj
Meni su preslatke ove tenisice http://www.gazela-sesvete.hr/artikl....SKID=54&ID=179
ali, naravno ja ih nemam gdje sada vidjeti uživo, drugo sinu mi baš sada ni netrebaju neke tenisice mada ne bi bilo loše da ima jedne tako lagane(djeluju mi lagane) preko ljeta pa da ih kasnije nosi umjesto šlapa u školu i eventualno igra tjelesni.
Svakako sam mu za školu mislila kupiti krpene tenisice umjesto šlapica.
Jeste kupovale te njihove tenisice, kakve su, jeste zadovoljen kvalitetom.
Ja sada stvarno nigdje nemam priliku vidjet uživo te tenisice.
[QUOTE=sophie girafe;2163401]jel netko kupio klincima njihove cizme za zimu? cine mi se super, ali tkocegaznati :)[/QUOt
mi smo imali za zimu njihove čizme i prezadovoljni smo bili, super udobne, jako tople, naučla sam ih preko www.tenisice.hr, jer takvih kod nas nigdje nije bilo,
a kasnije sam negdje u 12mj.vidjela da su dobili iste te u humanicu, ali samo jednu boju
Joj, pa ove su savršene za plažu!
http://www.gazela-sesvete.hr/artikl....SKID=54&ID=178
A taman sam mu uzela obične :-|. Ove mi se više sviđaju.
lleptirići
i svi drugi koji znaju :)
sto mi mozete reci o tome site-u tenisice.hr?
Ja nikad cula, a cijene i ponuda su mi zanimljive
Imaju cizme crocs u ponudi, zenske, a na stranici od crocsa nema tog modela? kak to? :)
JOj koji sam ja blesan kaj se tice internet kupnje :)
kako to da imaju svaki drugi broj? 23,5 i sljedeci 25,5, onda 27,5
jel to crocs standard ili im ponestalo bas tih brojeva? moja mala je br 24 pa ne znam sto da uzmem
crocse su uglavnom u dvobrojima
sto onda da uzmem? 25,5? brijem da ce biti ogromno, a bas mi se svidaju jedne
moj sin isto nosi 24 i ovo ljeto cemo preskociti crocsice jer ovaj njihov dvobroj 25-26 (a ne 25,5 kako oni pisu) mu je ogroman. to je inace njihov 8-9
manji broj 6-7 (ili 23-24) mu je na knap pa mi ih je glupo kupovat.
ince imaju crocsice i djecje modele koji nisu dvobroj, ali njih nisam vidjela za kupit kod nas.
sad sam u potrazi za nekim drugim modelom sandalica za plazu
Ja imam za sebe takve, samo model "klompi", a ne sandala, iako je potplat isti. Uglavnoma, jako su udobne i za dulje šetanje, malo ljuljuškajuće u prvo vrijeme dok se ne navikneš, ali na ugodan naćin. Nakon par dana "Srasteš" s njima :)
Imam u boji espresso blue i prelijepe su.
Čizme mi imaju obje cure, starija ima Hello Kitty kao gumenjače, bez uloška, ali predobre su, tople, niš ne propuštaju, jako zadovoljni.
Mlađa ima i gumenjače, cotton candy boju, svijetlo roze, ali i prave zimske, model Nadia, te su u donjem djelu obične crocsice, a od gležnja gore su od brušene kože i krzna (umjetno oboje), iznutra u tabanici je pamučni uložak koji je moguće i vaditi, predobre.
Imamo još i obične na Hello Kitty klompe, za obje cure ljeti, mlađa dva različita modela tenisica Crocs za jesen i klompe-japanke sad za ljeto, a starija balerinke...moram li napominjati da jako volimo Crocs ? :)
Ja ih revno tražim na ebayju, američkom i nalazim na modele, lude, kojih kod nas nije ni bilo,a vjerojatno ni neće tako skoro.
Po ovim net dućanima što se oglašavaju čudnovati i nepoznati modeli povremeno naiđem na meni poznate, koje sam snimila na ebayju, ali tamo ih kupim znatno jeftinije. Samo treba biti uporan i često tražiti i gledati, ja kupujem i unaprijed, nove, nenošene.