čestitam od srca :D :D :D malena je pravi bonbončić :heart: :heart:
Printable View
čestitam od srca :D :D :D malena je pravi bonbončić :heart: :heart:
Čestitam na prekrasnoj kćeri :D
draga Laky,
još jednom congratulations i curicu sam vidjela na facebooku :zaljubljen:
hvala :*
evo imamo 20 dana još se učimo :) dojimo i rastemo....
i postajemo svjesni da je ovo sve ipak stvarno :heart: a ne samo san.....
uzivamo jedna u drugoj a tata je već razmazio :zaljubljen:
samo uživajte mazilice jedne :zaljubljen:
laky, zvuči preslatko... uživajte :heart: :heart: :heart:
:zaljubljen:
Samo se vi mazite :love: :heart: !
Bravo za tatu, mamu i mazilicu :D
Uživajte :heart:
:heart: !
draga Laky samo uživajte u svojoj sreći :D :D :D
:love:Citiraj:
laky prvotno napisa
:* Čestitke :heart:
Uživajte i sretno! :D
vidi, dvije sretne mame! i ja sam sretna zbog vas :heart: :heart: :heart: :heart:Citiraj:
Arkana10 prvotno napisa
neka laky... razmazi ju do neba.. nisi lagano do nje došla... mazi ju mazi neka bude prava mala razmaženka.... nema veze... kada naraste već ju (kao i moju) sam život izbrusiti...
Dok je malena... treba ih što više maziti :)
mačkulina,slažem se sa tobom u potpunosti! I ja mislim/znam da ću svoju curicu skroz razmaziti,pa toliko smo je dugo čekali :zaljubljen: ne kaže se uzalud da je cipela postolara šuplja,haha!pa će tako i moje dijete biti razmaženo,potpuna suprotnost onome čemu učim i kako odgajam djecu u vrtiću :) Imam neki blagi osjećaj da će tako biti
Čestitam mami i princezici :*
prekrasno
Čestitam od sveg srca!!! Bravo za ponosnu mamu i tatu! :D
princeza je duga sada 62 i teska 4500 a mama još uvijek misli da sanja najljepši san :)Citiraj:
Pinky prvotno napisa
već se smijem mami ,gugučem tati i pustam im da me maze :heart: .pa koga bi drugog
:*
svima vama ogromni :*
A Milinoviću :P :P :P
laky :love: :heart:
A što se tiče sna...ma naj lipše je u roditeljstvu što je svaki dan jedan predivan san :zaljubljen:
:D :D ,bravo za princezu prekrasnog imena! :D :D
za malecku puno pusa šaljem :) drago mi je da je napredna i da priča
moja je prava pravcata brbljivica..svadi se sa medvjedićima, sa zvečkama, svadi se sa svojim prstima.. priča sa dudom.... ma prava pravcata cura :)
jednom prilikom kada smo bile kod pedijatra do nje je bio muška beba (dva tjedna stariji) i bio je gol kao što je i moja bila gola..
i sad ja njih gledam.... dosada sam mislila beba ko beba nema razlike.. ma ima.... itekako..
:) :)
ON velika glava (glavat).. široka ramena, jak, nabit.. a nožice ko čačkalice
ONA.. sitna glavica, uska ramena ali zato bokovi i guzičetina veeeeeeelika i već puna baby špeka od kojeg će za 15 godina biti celulit :lol:
i ja ih gledam bebe obija a već se sa dva mjeseca vidi razlika.....
sad će vidjeti laky kada se princeza stane raspravljati sa tobom... maziti, ali onako ženski (sramežljivo).. ma medene i cure su zakon :)
ja svoju uzmem u ruke i kuhamo zajedno.. ja joj pričam kako ćemo biti najbolje prijateljice, kako ćemo dečke gledati, kako ćemo zajedno u shopping ići :)
sretno i baš sam sretna zbog tebe :)
:heart:
čestitam od srca! :D :D :D
Čestitam!!! :D
:*
:) :D :*
danas nam je 100 dana a sutra godišnjica punkcije :heart: ...........ide ide to vrijeme
:heart:Citiraj:
laky prvotno napisa
:heart: :*
:heart: uff te godišnjice rascmolj, rascmolj :zaljubljen:
:heart: uživaj u sreći
hvala vam ,a curama koje još nisu dočekale zelim sto prije isti osječaj:) :heart: