PAM :* ma isto to mi je i dr rekao, a valjda zna covjek sta radi ;) hajde necu se vise oko toga nervirati...idem sad popraviti zub, jer kasnije mozda necu moci ;)
Super za nalaze, kako se inace osjecas ? :love:
Printable View
PAM :* ma isto to mi je i dr rekao, a valjda zna covjek sta radi ;) hajde necu se vise oko toga nervirati...idem sad popraviti zub, jer kasnije mozda necu moci ;)
Super za nalaze, kako se inace osjecas ? :love:
Pozdrav curke, evo i mene.
Jučer sam sama sebi dala štopericu, malo mi je sestrična asistirala da mi štrcne, ali nikakav problem.
Sutra ujutro imam punkciju, pa javljam što smo izlegli :lol:
S obzirom da i naša Aurora ima sutra transfer~~~~~~~~ i za nju do neba da bude dobitni ;)
I wewa ima sutra punkciju, pa malo i za nju~~~~~~~~~~~~~ i
naravno za A72,, tvoji rezultati su fenomenalni. Zaista se nadam da će biti ovaj put dobitan.
:* svima i vibrajte sutra za mene :oops:
curke da se javim transfer iza nas vracene 2JS jedna 8stanicna :D a druga 4stanicna :mrgreen: s obzirom da je oplodeno sa smrznutom spermom mislim da su super ja se vec osjecam trudno :lol: pa bar ovih 14 dana svim drugim curama puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :*
a72 i opet dobre vijesti od tebe :D ~~~~~za dalje. Bravo za CG!
metkovk@ i mi uvijek zamrzavamo sjeme, kolio je meni poznato, nema baš bitnog utjecaja na kvalitetu onih koji prežive odmrzavanje. Puno~~~~~~~~za +
magi7, očekujemo dobre vijesti sutra~~~~~~
Aurora, za uspješan transfer~~~~~~
Aurora, wewa, metkovk@, a72 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za vaše :saint:
Cure,šaljem vibrice za sve vas u postupcima! :love:
izvolte :coffee: pa se posluzite
DOOOOOOOOOOOOBROOOOOOOOOOOOOOOOO JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO svima,
a svim curama u pogonu -~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wewa za danasnju punkcju i dobre jajne stanice ~~~~~~~~
Magi7 isto kao i Wewi.... sretno i da to budu najbolje jajne stanice
Aurora* za danasnju punkciju
A72 za tulum u CG, nadam se da ces nam biti u ovom tmurnom razdoblju u HR prva trudnica iz CG-e
metkovk@ da vam ovo do daljnjeg bude zadnji transfer jer ces ostati T
i naravno ostalim curama koje sam vjerojatno zaboravila ili koje se ne javljaju te "u tisini" obavljaju svoje postupke bilo u HR bilo u inozmestvu....... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Martina123 kako si nam?
Poseban pozdrav Kseni Gabi, Bab, Tikici, Ini
Ovo mogu samo potpisati :) XCitiraj:
Kadauna prvotno napisa
Kadaunaje sve fino napisala, pa ću se prošvercovati i potpisatiCitiraj:
Kadauna prvotno napisa
i pridružujem se :coffee: baš mi prija
znala sam da sam nekoga zaboravila :? :?
VJestice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kadauna hvala na kavici
a našim sam curama u postupku zavibrala još kasno sinoć tako da još mašem svima :bye:
Kadauna, hvala na kavici.
A sve ovo napisano mogu samo potpisati i zavibrati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naše cure.
:* svim dragim curama.
drage moje,
kada ujutro preko vikenda pijem svoju kavicu obavezno čitam potpomognutu iako ne pišem, i stalno sam uz vas ... i plačem sa vama i smijem se sa vama, ljutim se na zakon.... jednostavno je potpomognuta već par godina dio mene....
tko god me pita dali smo odustali kažem da jesmo, eto danas sam čak iz svojeg potpisa maknula da je 7 IVF u tijeku i stavila upitnike (i to je nešto).
čitala sam svoj post koji sam napisala na početku godine kada sam bila u totalnoj komi i shvatila sam da sam se malo smirila. još uvijek mi je u jednom dijelu mozga potpomognuta i mislim da će tu ostati. sada kad nisam u postupku već godinu dana i bolest ne odustaje (ali nedam joj se !!!) još uvjek gledam na kalendar kad mi je ovulacija (pa napastujem svojeg mužića ), još uvijek se nadam da vještica neće doći i opet tako iz mjeseca u mjesec.
cure moje kako je samo teško odustati !!???
ovo gore sam napisala na izlaznoj strategiji i imala sam potrebu podijeliti to ovdje sa vama, šaljem vam svima :*
Mary Ann :love: nema odustajanja, znas i sama ,to je dio nas i nasih zivota....iako sam tek u prvom postupku, imam dugo godina pokusavanja iza sebe, bili smo idiopati ,pa nas i nisuu ozbiljno shavtali, ali ja nisam nikad ni dana odustala, i samo mi je to u mislima...ne bih znala zivjeti bez te zelje,osim ako se ostvari....
Aurora, neka ti danasnji ET donose tvoje najsladje djetence ,ili dva ;)
metkovka, magi7, wewa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba!
dobro jutro :) ,hvala na kavici
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas drage cure koje ste u postupku a i ostale da kućna radinost donese malog :saint:
:love: :heart:
Kadauna, hvala na :coffee:
Potpisujem te u potpunosti.
Mary Ann :love:
Kadauna, hvala za jutarnju kavicu, a tebi ~~~~~~za :saint: aktivnosti
Mary Ann :love: teško je odustati, ja sam napravila plan, ali već sada vidim da će mi mogući izlazak teško pasti, bez obzira na odluku.
Društvo :heart:
curke :* i :love: svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za kućne radinosti - čuda su počela bit sve češća otkad nam je dado odlučio krojit sudbinu, samo neka tako i nastavi (čuda mislim, ne na dadu :mrgreen: )
kaudana hvala na kavici
Mary ann ja sam radila pauze i po 2 god zato skupi snagu i ne odustaj :love:
wewa, za tebe danas (i tvoju punkciju):
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint: :D :D :D
milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem danas našoj WEWI za njenu punkciju da dobije što više lijepih JS, da ih ostane kada bude išla ponovno za Maribor po drugog malog :saint: .
:* :* :* :* :* :* :*
wewa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
magi7 ~~~~~~~~~~~ za uspješnu i bezbolnu punkciju!
Evo sms-a:Citiraj:
martina123 prvotno napisa
Sve dobro, dobili 6 stanica. Vise u utorak! :D :D :D
Wewa :D u utorak je et? ili? ako je onda zajedno cekamo betu :mrgreen:
Bravo :D :D :DCitiraj:
martina123 prvotno napisa
wewa :D :D :D :D :D :D
wewa :D :D :D suuper još samo da bude dobar tulum u labu
magi7 čekamo i tvoj lijepi rezultat
Aurora ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni ET
Mary Ann :love:
svima :* i pozdrav
wewa,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tulum u labu :D
tiki_a, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobitni et :love:
Hvala za vase vibrice i lijepe zelje! :*
ET obavljen. Ovaj put, za razliku od prvog, vratili su mi dva embrija.
Uradjen je ICSI + laserski hatching. U ponedjeljak trebam zvati da vidim da li se koji od preostala 4 embrija uspio razviti do stadija blastociste.
Test bi prema uputi trebala raditi 3.10...
wewa bravo za stanice, neka se sad samo jos lijepo oplode i podjele!
magi7 tvojim jajnim stanicama upucujem jednake zelje. :love:
tiki_a cvrsto drzim palceve da se ovaj put tvoja mrvica fino ugnijezdi i ostane s vama do kraja. :love:
Aurora, bravo za dvije mrvice, baš su vrhunski tretirane. ~~~~~njima i ~~~~~mrvicama koje trebaju postati smrzlići.
wewa, nek' se svih 6 oplodi~~~~~~
aurora~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu brojku bete
wewa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu
svima :love: od mene i mrvice
Evo da se i ja javim.
Dakle izlegli smo 4 js :lol: Nije bilo jako bolno.
U utorak transfer
Dakle~~~~~~~za wewu da svih 6 se lijepo podjele
~~~~~~ za Auroru da se primi barem jedna ;)
~~~~~za Metovicanku da bude sve OK
:* svima
magi7 za tvoje js i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transver da bude dobitan i velika ß
to želim svim čekalicama koječega od :heart: :heart: :heart: :heart: i šaljem trudničke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za zarazu vaših stanica u labu :* :*
Draga wewa, cijeli dan mislim na tebe, navijam i vibram iz sve snage da uspiješ ako Bog da.
~~~~~~~~~~~ da se stanice oplode, lijepo podjele i da rezultat bude bebica :* :love: :heart: :*
wewa , aurora, magi7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike ß
evo mene opet s vama, drage moje! mm dosao na punkciju i donio laptop pa vam se mogu javiti i zahvaliti na carobnim vibricama, najbolje su na svijetu i sire :*
punkcija super prosla, radio je prof. V, sad me bolucka ali to je pretpostavljam zbog velikog broja sitnisa koji se morao usput ispunktirati.
uzivam u Mb, imam sjajno drustvo, feeling je kao da nisam u postupku, a u utorak idem na razgovor i eventualno transfer, to jos ne znam, zavisi kako djeca budu uzivala u labu ;)
friskoj trudnici najvece cestitke, posebna zahvala Martini i Rozaliji za prijenos moje mb avanture uzivo, a svima pregrst pusa i najljepsih zelja iz dezele! :heart: :love: :*
wewa :D :D
Sad se odmaraj (zbog te boli nakon punkcije sitnih folikula) i pij puno tekućine. Mi ćemo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iz sve snage za tulum u labu i DOBITNI postupak :love:
wewac moj dragi, od :heart: ti želim fantastičan tulum u labu i uspiješan ET da nam se vratiš kući sa bebicom u buši. Šaljem ti milion :* :* :* :* :* . Dobila sam danas tvoj SMS ali tek sam ušla u stan, cijeli dan nekih glupih obaveza. A da jučer u sarajevu falila si mi da popijemo onu našu kafezu u Vatri a popit ćemo je mi kada se vratiš iz Maribora i pričati meni svoje slatke trudničke priče. :* :* :* :love: