1,2Citiraj:
apricot prvotno napisa
Printable View
1,2Citiraj:
apricot prvotno napisa
vrecica treba jer u njoj stoje papuce u skoli
Mi kupili torbu lego vitezovi u Metrou za 390 kn. Bambino je vidio na katalogu od Metroa i nijedna druga nije dolazila u obzir. Od dodatnog pribora ima jednu manju torbu kao za izlet, plastičnu kutijicu za hranu, flašu za vodu i mali mač :shock: za igranje. Osim šta ima nepotrebne dodatne stvari torba je dobra, lagana je i izgleda solidno. Bambino je oduševljen. Ima već sve te vitezove od lega i sad njih trpa u torbu :/ . Zar je stvarno ostalo tri tjedna do početka škole :lol: ?
Ajme ...sad si me štrecnula...pa da još malo....Citiraj:
leonessa prvotno napisa
ja jucer kazem ivaru da necemo kupovati novu torbu, a on meni da je ionako ovu mislio zadrzati do pocetka 4. razreda
i zna da ce neki doci s novima i ne smeta mu to.
tako to izgleda dva tjedna prije
a kako ce ustvari, vidjet cemo
e, kupili smo pribor za u pernicu, nove bojice i nove flomastere i malo ravnalo jer je scoutovo puklo
i to nas je doslo skoro ko nova scout pernica :/ ali tjesim se bar cuvamo okolis :/
Ja sam kupila opremu na nakoj akciji u lidlu prije par tjedana. Dvije vrecetine raznoraznog pribora, hamera u boji, ljepila svih vrsta - cca. 150kn.
Cijena olovaka i bojica je bila smijesna, tipa 18 komada za 10kn.
kad sam ja vjerna staedtler bojicama i stabilo flomasterima, faber castell olovkama, stoces :/
uvijek kazem da kad s njima bojas nebo, da mozes letjeti u njemu
a i pridonose urednosti, sto je ivaru bitno
I ja sam bila vjernik dok nisam skuzila da njemu to nista ne znaci. A ni urednost mu nije jaca strana. Tako da sad ima u pernici 3-4 vrste bojica, i meni je zapravo drago da mu to ne smeta, odnosno da mu takva vrsta stednje ne predstavlja nikakav problem.
je, nema gore neg bojice koje ne ostavljaju trag a špica puca čim je pogledaš
traume iz djetinjstva
Maja ovo što kažeš je fakat grozno. Sa tim pucanjem šica smo se lani natelili, s time da osim kvalitete veliku ulogu nosi i kontinunirano padanje olovke na pod sa stola :(
pa zato su trokutaste, ne rolaju se po stolu :mrgreen:
Andrija je imao cini mi se Maped trokutaste bojice, ni jedna mu nije pucala.
:*Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Trobridne bojice su definitivno odlične. A što se mapeda tiče nama se pokazao super, pogotovo šiljilaCitiraj:
marta prvotno napisa
Nasi klinci vec godinama crtaju sa onim Toz debelim bojicama, nepoderive su i ostavljaju prekrasan trag na papiru ... jedino je steta sto ih je tako tesko naci u papirnicama ... no, usprkos tolikom crtanju imamo ih vec eto vise od 3 godine.
Samo da se i mi pohvalimo da smo danas obavili kupovinu svega potrebnoga za našeg školarca.
jedan dio toga smo kupili u Metrou - pribor za likovni, šlape-tenisice,nešto bojica,flomića i sl.
A torbu, pernicu i vrećicu za šlape smo kupili u Turbo limaču.Nemam pojma koja je firma - na njoj je malac na skate-u, plava i ima sve kaj jedna torba za prvoškolarca treba imati!
Koštala je 200,00kn i mislim da je sasvim ok za njegove potrebe pošto idemo u boravak!!
On je zabrijao na Ninđe,Spidermanove,i sl. čudovišne likove,ali brate mili pa to je užas od kvalitete.
Tako da hvala Bogu da imam razumno dijete koje je shvatilo da baš nema smisla baciti 400,00kn u nešto što stvarno nije kvalitetno a i jako je upitno hoće li to čudovište i iduće godine biti aktualno!!
gdje ima dobar izbor skolskih torbi, dakle sada, vec skoro pred kraj polugodista
ono sto sam gledala je jad i bijeda, po n?ekim knjizarama vise uopce nemaju torbe, kazu da ih drze samo prije pocetka skolske godine :/
dajte preporuku gdje ste ih u gradu vidjeli, pliz
jsi gledala u znanju u frankopanskoj?
meni se cini da ih ne skidaju s polica
a izbor im je uvijek dobar
pogledat cu sutra, hvala ti :)
Ima jedna mala super knjižara u Merkatoru u Vukovarskoj, koliko se sjećam oni ih imaju cijelu godinu
onda?
kako ste zadovolne sa svojim lanjskim i prekolanjskim torbama? :D
mene trese torba-groznica a pojma nemam šta bih i di bih
Gore spominjani Target ruksak preživio je još jednu vrtnju u perilici i kreće u sedmi razred :shock: ...
Ni u snu se tome nisam nadala, računala sam na novu torbu svake dvije godine. Al moj sin ne misli tako, on je jednostavno zavolio svoj ruksak da počinjem vjerovati da ću ga na upisu u srednju školu morati prisiliti da ovaj umirovi i krene s nečim novim.
I još uvijek izgleda jednako lijepo, boje iste, natpis jarko crven kao i prvog dana... Ukratko, Target potpisujem 1000 puta.
Sva sreća da ću imati još jednog prvašića za tri godine pa ću opet moći uživati u zajedničkom biranju školske torbe!
jel zna netko gdje ima Target torbi u Zagrebu?
Do sada sam gledala samo Samsonite i ne sviđaju mi se iako sam inače njihov fan - preglomazne i teške :/ a još ako kažete da će u 2. razredu htjeti ruksak jer svi imaju ruksake... 800 kn je stvarno previše :/
Kod nas se odvija drama zvana "Muke po ruksaku". Mila školarka želi Converse. Mama želi Target ili bilo što slično (čitaj: kvalitetno i zdravije za leđa). Dva i pol sata smo gledale ruksake po centru i vratile se obje ljute kući: ona zato jer nije dobila neku "viseću vreću", a ja na rubu živčanog sloma od njene face s kojom je isprobavala ruksake.
Mame sa starijom djecom-što napraviti?? :/
ja se pridruzujem mim s pitanjem
ja zelim neki posteni ruksak, a ivar ne zeli nista sto slici torbi, dakle zeli bas ovu viisecu vrecu :/
Ponesite neku knjizurinu u kupovinu pa uvaljujte u torbe i ruksake, da i sami isprobaju razliku.
Probale smo i pod opterećenjem. Ona veli da joj je udobno :roll: .Citiraj:
marta prvotno napisa
Ivarica, imaš prekrasnih ruksaka u centru: knjižara na Trgu (kak se zove ona kod trafika :oops: ?? ) ima desetak Walkera sličnih ovom http://www.portal-usluga.hr/shop/sch...iders/za-skolu , ali nemre to zamijeniti "vreću" :roll: . Lijepih muških imaš i u Frankopanskoj.
Targeta ima u Metrou i Intersparu, raznih modela.Citiraj:
Ailish prvotno napisa
hvala Tomica
jučer sam ih našla u Mercatoru na križanju Zagrebačke i Zagrebačke :D
Ja ću sutra u Mercator. Već sam obišla Metro, Mercatone, Turbo Limač, Interspar i još nekoliko knjižara i gift shopova, no torbu nismo kupili. Naš je prvašić sitan, pa nam je većina torba, osobito ruksaka, prevelika. A kad nađemo neku manju, ne sviđa se našoj princezi jer nije dovoljno "sjajna" (nema šljokica) :roll:
A htjeli bismo da sama izabere torbu jer se ionako previše ne veseli školi.
Lego torbe imaju manje i lakše modele, bilo ih je u metrou po puno nižoj cijeni nego po knjižarama
Da, Lego su manje i lakše, no u Metrou smo vidjeli samo jedan "ženski" model. Cijena je oko 400 kn. Postoji i jedan po 800 kn koji sam ignorirala, a čini mi se da je razlika samo u onim popratnim sadržajima (razne vrećice i pernice).
Mi smo na kraju kupili Targetovu torbu u Mercatoru koja je zadovoljila sve kriterije. :D
Lego torbu 5u1, koja kod nas u knjižari košta oko cca 1100 kn, u Toysu u Grazu smo platili 70 eura
Lego sam danas vidjea u Znanju za 950 kn :shock: :shock:
Znači isti model kao u metrou...
70 eura je otprilike to koliko su u metrou 439 kn
je, ali se ne radi o istom modelu.Citiraj:
VIPmama prvotno napisa
Ovaj u Toysu je onaj 5 u 1 kao u knjižari (uz torbu ide velika i mala pernica, vreća za šlepe i novčanik) - torba je ona čvršća i mislim teža. U Metrou je drugi model, i mislim da je ta torba lakša. I uz nju ide još jedna manja torbica. Tako je meni izgledalo u katalogu- nisam bila u Metrou.
zgodno je to kaj su na tim torbama u knjižari ostavili i cijenu u eurima.
Samo da te izvijestim: ja sam popustila :oops: .Citiraj:
ivarica prvotno napisa
ALI!!! Uvjet je bio da mi potpiše kako će svaki dan najmanje pola sata raditi vježbe za kralješnicu koje bi tako i tako trebala raditi. Isprintane su kao podsjetnik na vratima njene sobe skupa s potpisanim papirom na kojem lijepo piše: "U slučaju nepridržavanja dogovora pravo na MSN se oduzima na 2 dana i u upotrebu ide školska torba od prošle godine. "
Pirova pobjeda :/
mi danas kupili targeticu, danas su dosle u knjizaru i danas se rasprodale
nije cudo jer cim ju je stavio na ledja rekao je da mu je savrsena i da je uzima
jedino sto je bas ruzna, ne skaut ruzna nego bas ruzna
na neke kosarkase, ali ivar kaze: idem u treci razred, pozeljni su sportski motivi :roll:
mi smo u puli pogledali herlitzove, nisu loše u TL nisam uspjela pronać meknilicu a i sve se više mislim da odgodim kupovinu dok ne krenemo da vidim kakve će nam bit stvarne potrebe
Ček...torbu ili ruksak? I kak to da je ružna?? Pa ja stvarno nisam vidjela ništa ružno a da piše Target.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Meni su, unatoč popuštanju, i dalje favorite Walker ruksaci.