1., 2. dc moraš faksirat uputnicu na koju ćeš napisat kod kojeg si dr. i datum kad ti je došla M i onda je to to. Oni će sami provjerit i javit ti kad da dođeš na folikulometriju (7.ili 8.dc).
I nek bude dobitni! :klap:
Printable View
tigrical vibram za tvoje folikule da naraaaastu što veći.:-D
innu i ja sam bila u početku na klomifenima a onda krenula na gonale tako da znam da će sigurno biti isto puuuno dobrih folikula.
Curke mislim na vas i vibram da vam postupci uspiju.
Drugim curkama šaljem :love2:
Bok, curke!
Buduci mi je ginicka savjtovala Zgb, nazvala sam VV u ponedjeljak da se narucim na prvi pregled i konzultacije kod dr. Lucingera...i ostala u soku kada mi je sestra rekla da dodjem u petak! Ovaj petak! Nisam imala pojma da to ide tako brzo! Sada slazem nalaze i spremam se psihicki..nemam pojma sta ocekivati...lagana trema, definitivno:-)
Javljam vam novosti.
Hvala svima koji su mi zazeljeli dobrodoslicu:-)
Navijam za sve nas!I veseli me svaka vijest o bebacima:-)))
Darkica,sretno u Zg!!!
Drage cure,
da se javim i na potpomognutoj KBC Ri pošto sam i ja riječka trudilica. Pratim vas već dosta duga i hvala vam na svim informacijama koje sam tu našla.
Naše dijagnoze: MM '72 oligoasteno.; ja '73 povišeni FSH. Ja slabo reagiram na stimulacije tako da smo u Mariboru od 44 ampule menopura dobili samo 3 j.s.
ß=0.
U ponedjeljak smo krenuli na akupunkturu i homeopatiju, a u svibnju se spremamo kod dr. Reša. Nadam se da će to biti dobitna kombinacija.
Svim trudilicama želim puno sreće i da što prije sve postamo trbušaste.:bye:
Dobrodošla sali! Kako je na akupunkturi? Držim fige da slijedeći mjesec bude plodan! Jedva čekam da te cure upoznaju na kavici jer si vrlo pozitivna osoba. Kiss
Upravo sam pročitala kako izgleda tretman...uh, nama nikad dosta iglica i u pauzi do postupka ti se pikaš.
Dobro nam došla Sali! Kavica je bila ugodna.:klap:
Tigrical hvala ti na dobrodošlici, i ja jedva čekam kavicu da vas sve upoznam, pratim sve vaše postupke tako da mi se čini da vas u neku ruku i poznajem.
Na akupunkturi je Ok, ja ništa ne osjećam ali tako valjda i mora biti, tu nema brzih rezultata. Dr. je rekao da moramo pozitivno razmišljati, tako da nema više crnih i negativnih misli samo pozitiva.:-D
darkica, sretno u zg!
sali, dobrodošla, sretno kod dr.Reša!
tigrical, hvala ti! Kako tvoji folikulići, znaš kad ti je punkcija otprilike?
vojvođanka, ????
cure sve vas ljubim i pozdravljam!!!!
ajme strašno, ovo pišem treći puta, uskršnji praznici su me totalno smutili i samo radim gluposti, a vidim i da imam puno novog štiva za pročitati
pozdrav svim novim i starim curkama
innu ja sam još malo šokirana nakon današnjeg pregleda.... kad sam ispričala dr. V. kako mi je m bila jako slaba nakon postupka odlučio je ultrazvučno me pregledati da nemam kojim slučajem cisti i otkrio mi je da imam puno slobodne tekućine u daglasu, pitao me je da li imam kakvih bolova - ne, trebam se javiti na 1 dan m da mi ponovi ultrazvuk ako bude bilo još uvjek tekućine onda me čeka brdo pretraga (i markeri) ali ako bude sve čisto onda krećem s postupkom, ovaj puta decaceptil + menopur
dani82 nisam čitala sve postove unazad, je si li ti napravili koji ultz, s obzirom da si imala isti tip m nakon postupka?
inuu u petak mi je folikulometrija, a punkcija će vjerojatno bit u nedjelju.
cranky našle smo se sa sali na kavici jer su joj ostale injekcije i dala mi ih je, a nadam se da će i riječka kavica uskoro...
vojvođanka nadam se da će sve biti dobro
Pusa svima!
tigrical :lol: ovo ko da se opravdavaš mami zašto si duže bila vani :lol:
Joj jedva čekam petak da se vratiš s dobrim vjestima ~~~~~~~~~~~~~~~~~
vojvođanka uopće ne kužim o čemu se radi (možda bolje i da ne) ali nadam se da će sve bit ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Innu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Koga sam zaboravila? Ma svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja se baš ne javljam previše ali svako toliko pročitam postove i vidim da ima puno novih trudnica i njima čestitke. Krećem od petka u postupak, nadam se da će ovaj put biti plodan.
Pozdrav svima
okidoki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozdrav cranky :)
okidoki haj! Kakva ti je stimulacija? Jesi u KBC Ri?
akumpuktura je ZAKON, ako je možete priuštiti!
ja sam išla kod dr. u Lovran i radila mi je električnu akumpukturu, znači nema iglica, samo osjećaj laganog uboda, tamo gdje je "protok energije zakrčen" malo zaboli, nakon toga - čista nirvana :)
još jedna informacija za sve cure koje se lječe zbog štitne žljezde - dr.Petretić, nukl. med. radi medicinsku studiju utjecaja bolesti štitnjače, tj antitjela, na plodnost, bila sam kod nje na razgovoru (više od 1h - izuzetno ljubazna i susretljiva) sa svom hrpom dokumentacija, vadila sam krv, napravila ultz št. i objašnjavala joj postupke na humanoj :)....to sve na dobrovoljnoj bazi, podaci su anonimni i služe isključivo u medicinske svrhe - pa ako koja hoće neka joj se javi na odjelu na nuklearnoj
malo mi je bila smiješna njena reakcija, ja sam joj bila 13 pacjentica, - ajoj pa šta ja tu radim neku medicinsku studiju o utjecaju bolesti št na plodnost a vi mi sve cure dolazite s M lošim spermiogramom :), kako ću ja to dokazati?
a na redovnom pregledu štitnjače mi je bila neka nova mlada dr. koja mi je ispričala kako je prošli tjedan docentica održala predavanje na med. faxu i da je bila puna HVALE O MILINOVIĆEVOM ZAKONU ????? - isticala je samo pozitivne strane - da čovjek ne povjeruje ..... grrr
innu, crancy i tigrical sretno u postupcima......započnite ovo proljeće sretne
puna hvale o zakonu....molim...da ne povjeruješ. gledala sam Milinovića prije neki dan na tv, i on na sva usta hvali i stalno govori kako je taj zakon samo bolji, al na 10-tak istih upita novinara koji ga je intervjuirao, nikako da nama laicima kaže zašto je to tako dobar zakon. ovaj ga stalno pita pa objasnite zašto, kako, šta time mislite, a ovaj izvrće, preokreće i lažeeee...žalost kakva politika, živa žalost! al rekao je da će sad mislim negdje pred ljeto imati simpozij na tu temu pa će točno znat podatke kojima će kasnije konkretno moći potkrijepiti svoje tvrdnje...to da je takav zakon donio samo pozitivne rezultate...e jedva čekam...
Pozz svim curama.... vidim da nas ima sve više... bilo bi bolje da se sve zajedno preselimo na neke trudničke pdf-ove... ali vidim da su nam tigrical i Innu na dobro putu da se presele. Innu kad ti opet ideš na folikulometriju??
Vojvođanka, draga, tebe nije bilo neko vrijeme.... ja na utz-u nisam bila od transfera.... uopće nisam skužila što je s tobom, niš mi nije jasno... jesu tebi i 2. stvari bile kratke?? Meni su bile normalne. Kad bi trebala krenut u postupak? Što se tiče docentice no comment :roll:
Cranky i Sara kada vi startate??
Okidoki kakva ti je stimulacija, dijagnoza, koliko predhodnih pokušaja... piši.
Sumskovoce javi kako su prošle konzultacije... da čujemo dojmove.
Pozdrav!Uvijek redovito citam sve postove...uglavnom, kao sto rekoh, u petak via Zagreb... pozitivna sam...inace sam pozitivna osoba, pa s ene dam...Uglavnom, novosti cu javiti cim prije:-)))
Vojvođanka, draga, tebe nije bilo neko vrijeme.... ja na utz-u nisam bila od transfera.... uopće nisam skužila što je s tobom, niš mi nije jasno... jesu tebi i 2. stvari bile kratke?? Meni su bile normalne. Kad bi trebala krenut u postupak? Što se tiče docentice no comment :roll:
daa.... bila sam na vojvođanskim uskršnjim delicijama :)
druge stv su mi bile sasvim normalne - pričala sam o prvima nakon neg Bete - htjela sam čuti mišljenje dr zbog čega nije bilo obilnog krvarenja nakon postupka - ostao je začuđen i zbog toga mi je radio utz da provjeri da nije došlo do cisti - e sad jedan od razloga slobodne tekućine u D može biti i puknjuće ciste i to prije par dana - a ja se ne sjećam da me je što bolilo....
odlučila sam da se neću nervirati i brinuti - 22.04. bih trebala dobiti m i tad startam sad dal sa pretragama ili s pikanjem neznam ali ne mogu ništa promjeniti...
[QUOTE=Vojvođanka;1595724]
a na redovnom pregledu štitnjače mi je bila neka nova mlada dr. koja mi je ispričala kako je prošli tjedan docentica održala predavanje na med. faxu i da je bila puna HVALE O MILINOVIĆEVOM ZAKONU ????? - isticala je samo pozitivne strane - da čovjek ne povjeruje ..... grrr
Nažalost, ovo za docenticu me nimalo ne iznenađuje! Užas jedan!
Ovo za docenticu :-o :-o Može li mi itko reć nešto lijepo / normalno za nju???
Evo prijavljujem da mi je sutra 1dc, klomići od subote 3komada dnevno :roll:
Puse svima :heart:
Vojvođanka bravo za stav... svejedno na malo toga možemo utjecati pa se najbolje ne živcirati :*
Cranky želim ti da ti postupak u rujnu ni ne treba :*
dani82 :zaljubljen:
A kad ti krećeš opet? Vidim da se raspituješ za prirodnjake, jel to aktualno ili.... ?
Svašta ne mogu vjerovati da je docentica zagovornik ovog zakona, nikad mi nije bila simpatična a sad još manje:evil:
bok tigrical , u Ri sam kod docentice, za sada sam još uvijek na klomifenima - do daljnjega
pozdrav dani,
kod mene neredovita ovulacija, kod M loš spermiogram, 1 IVF neuspio
Dani ja ti startam u 06. mj. sa dugim protokolom.
Možda bih joj se ja mogla javiti jer MM nema problema sa spermiogramom a ja imam hipotireozu, TSH u redu ali anititjela u totalnoj komi. A i prvi sponatni sam imala zbog štitnjače i u međuvremenu nisam mogla ostati trudna. Kako si ono rekla, da se javim na nuklearnoj i nju tražim?
diabolica imaš pp