fato :-D:-D:-D tako sam sretna zbog tebe
Printable View
fato :-D:-D:-D tako sam sretna zbog tebe
ja sam danas dobila M, nisam bila u postupku, ali sam ovaj put imala tako neki glupi osjećaj da je možda upalila kućna radinost, ali nije... i sad :((( i uh i joj i... i tak!
Cure moje dage evo i mene malo da se javim. Danas smo stigli kući nakon 19 dana provedenih u bolnici. Imala sama tako jako krvarenje 05.04. da su me odmah ostavili u bolnici i doktor je rekoa da imam ogroman hematom 5cm dug i 2 cm širok.Toliko krvi iz mene je isteklo i ogromni neki komadi da je sve izgledalo ko u horor filmu. Uglavnom moja mrvica je ostala i prije dva dana je bila velika 4,85 cm a hemato, je još tu ali dr misli da više nije opasan za moju bebu. Danas sam izašla kući i sada moram idalje strogo mirovati bar još 2-3 tjedna a danas sam punih 12 tjedana trudna. Uglavnom šta se sve izdešavalo sretna sam zbog moje mrvice za koju je doktor rekoa da je prava LAFICA, a samo da vidite na UZV koji je to živko malo lupa nogama rukicama stalno. Mjerio mi je dr i nuhalni nabor i iznosio je 2mm. Uglavnom to je to sada moram opet paziti i mirovati.
Puno pusica za Vas sve.
Ksena, :love2:
Osjećaj je težak, to uistinu znamo sve koje smo to prošle. I čim ga se sjetim stegne me u grlu i dan danas.
Vaša vas bebica i dalje čeka, vjerujem da ne sumnjate u to :heart:
Draga Kesna - nije ti džaba ime ko u one ratnice :) glavu gore i dalje hrabro ....
fatamorgana - mijenjaj nickname u 'java' ;)
Rozaliji i svim ostalima koje sam izostavila spomenuti ~~~~~~~~~~~~~~~~
Ksena, :heart:! Razumijem te potpuno, ja sam se uvijek (koliko god to glupo i iracionalno zvuči) više nadala da će upalit doma, nego MPO, jer u MPO-u si svjestan svih tih koraka na kojima se može zakomplicirat...
Fato, juper :-D!!!
Rozalija, super da ste dobro i da ste izašli iz bolnice:-D!
Ogla i svi drugi, ~~~~~~!
Rozalija :-D super za tvoju mrvicu, vibram da dalje sve bude skolski
Ksena, ja ne znam kako ali mislim da smo mi zene isprogramirane genetski da se nadamo da ce kucna radinost upalit, ja sam, recimo, iako je kod mm-a azoo, uvijek sam se nekako nadala kucnoj, vibram mila da sto prije ozdravis skroz i budes trbusasta :love2::heart:
Ogla, i za tebe idu vibrice i fakat bih nick mogla promijenit u Java :lol:
fatamorgana :klap: za bebice!
rozalija dodatne~~~~~~za snažnu bebicu
Ogla :kiss:
ksena28 :love2:
Evo nas je malac dočekao na transfer;)
jutros su tog junaka vratili i sad odmaramo i čekamo betu oko 5.05:)
Igolina 1 i meni se čini hiper jer mi je prija imala a simptomi su isti,DR je rekao mirovanje i sve ok
Fatamorgana ulijevas nadu nama azoo čestitam od srca
rozalija sretno i nek sve dalje bude skolska trudnoca ;)
Blekonja još malo ;)
Ostalim curama puno vibrica i sreće
ogla, super da si opet s nama,~~~~~~~~~~~za betu!
rozalija,~~~~~~~~~~~~~~~~~~za hrabricu i miran nastavak trudnoće!
fato, bravo za bebače - rado bih bila u tvojim cipelama:mrgreen:
ksena, bit` će plusić sigurno,~~~~~~~~~~~~~~za strpljenje:love2:
friškim trudnicama, čestitke - vaka, anamorci~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da vam se uskoro pridruže naše čekalice bete:klap:
blekaonja, još maaloooo:-D
ajme koliko novosti u ova dva dana
rozalija vibrice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fatamorgana:-D
ostalima isto puno vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozalija sretna sam zbog tebe i tvoje žilave LAFICE :love2: :-* ~~~~ :heart:
Šaljem extra vibrice ~~~~~:-D~~~~~~~~~~~~~ našoj Blekonji da napokon ugleda VELIKUUUU BETU!!!
Denny mislim na tebe ~~~~~~~~:love2:
Pinky ~~~~~~~~BIG KISS~~~~~~ za daljne pobjede :-*
IRENA :love: jedva čekam da poskakujem i za tvoju betu!!!!
Madonna sjetim te se i pomislim kako ćeš nas jednog dana iznenadit
Ksena :love2:
draga Ksena,ma bit će plusić,uskoro,mi se nadali iz mjeseca u mjesec u kučnu radinost i tako 5god.i uspjeli.:heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno.
Fatamorgana:heart:
Blekonja,Ogla,Gargamelica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~za velike bete:angel:
Rozalija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za laficu:zaljubljen:
svim curicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve i svašta.
Mi evo rastemo,13+5,odmaramo,šečemo,za sad sve super.:kiss:
Fato super za tvoje mrvice:-D:-D
Rozi moja vibrala sam za tebe stalno i super što si stigla kući i da je sve ok. Miruj i mazi svoju stomačić :-D
I ostalim curama sve naj naj :-D:-D
mojim azoo curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, fati i gargamelici!
Ostalim curama isto ~~~~~~~~~~~~~
Fato, ti si moj idol!!!
Ja čekam betu 4.5. i ne znam kako ću izdržati do tada!!!!
Imam 2 :angel: i danas mi je 5 dnt, stalno mazim bušu i pričam im koliko želim da ostanu...
rozi moja draga tako mi je drago zbog tebe i bebice, baš sam se bila brinila.samo ti lijepo miruj i sve će biti super:-D
blekonja za tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba i za sve ostale curice koje čekaju svoje bete i svoje bebice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
olga draga baš mi je drago da si se javila:-* i da se šta prije preseliš u trudnice, a kakoje sezona šišmiša počela bit će puuunooo trudnica:yes:
ksena ja se isto potajno nadam da ćemo dobiti drugu bebicu uz pomoć kućne radinosti, a tebi želim šta prije ogroman+
pinky,tiki_a, vikki, denny, ivica-k, ginger, pirica, ina33 i svim ostalima veliki cmooook od nas:love:
evo:coffee:, cna, bijela, duga, kraća, nes, čaj, kakao..
marnie i tigrical~~~~~~~za lab tulum
pikalice~~~~~~za uspjeh
čekalice bete~~~~~~~~~~~~~
novim trudnicama~~~~~~za školsku trudnoću
i još ~~~~~~~~za kućna iznenađenja
dobro jutro i ja bi se ogrebala za kavicu.....treba nakon loše prospavane noći u iščekivanju bete!
ivica_k za male pingviniće danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lbrec za male pingviniće sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cannisa žao mi je za betu :love2:
Anđeo s neba, čekamo zajedno veeeeeeeeeliku betu,moja je 03.05.
tigrical~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tulum u labu
Fato, lijepe vijesti !!!
Rozalija, čuvaj laficu!
Gargamelica, bravo za junaka !!!
I još puno ~~~~~~~~~~~~~ za one koje sam propustila nabrojati ~~~~~~~~~~~~
Potpisujem sve gore navedeno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkcije, bete, čekalice svega i svačega
Ja sam sutra na transferu (nadam se da je tulum bio dobar)
tigrical za ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobar tulum i uspješam transver..
Tigrical sretno sutra na transferu~~~~~~~~~~~~~~~~ tulum je sigurno bio nezaboravan.
Ajmo Rijeka
I još puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve trudnice, čekalice i za sve kojima trebaju.
Hvala drage moje!
sali za mene i tebe važi Ajmo Rijeka u Sloveniju:lol:
Kissss za vas dvije riječkoslovenke!
:-P evo i mene i saljem pregrst vibrica za sve vas :heart:
btw, imam pitanjce za iskusne koji vise znaju, smijemo li imati sexualne odnose :oops:, ja sam jednostavno zaboravila pitati dr-a za to, a tek cemo mu ponovo ici za tri sedmice? Krvarenja nemam, kontrakcija nemam
koliko znam prva tri mjeseca se bolje suzdrzavati :(
meni je dr.rekla da se najbolje suzdržavati intimnih odnosa do kraja trudnoće,ali nemoram ako ne želim jer je moja trudnoća za sad uredna,pa neka sama odlučim...:roll:
tako najčešće kažu, iz predostrožnosti
faato, s obzirom da si imala komplikacije, bolje se suzdrži
iako, mi smo imali odnose kad mi je završila "menstruacija", tj. kad je završilo prvo krvarenje, a nismo znali da beta raste
u prošloj trudnoći su nam nakon 12-13 tjedna rekli da slobodno možemo
i samo da vas izvjestim, bili ponvo na uzv
micek raste :zaljubljen: i veliki je za 10+5 (po mengi je taman, a po ivf-u je manji za 3 dana, al razlika se ne povećava)
srčeko kuca predivno
hematoma više nema
malo smo mirniji....
mogu lagano ustati iz kreveta, al ništa puno
rozi moja do neba ~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju mrvicu
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~
Fatamorgana bravo,bravo...klap klap klap
Curke hvala vam na pojasnjenjima, ja ionako nemam volje nizasta ali rekoh da priupitam radi muzeka u slucaju da nam se zvijezde poklope tj. da meni ne bude muka i pritisak u stomaku.
pusa