Cure, ma bile ste odlične! :heart:
Printable View
Cure, ma bile ste odlične! :heart:
http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=370
aho hoćete gledati jučerašnju emisiju HR uživo... koristite gore link, taj radi.
tikica znam,nije jednostavno organizirati tako nešto! Možda da se za početak jave sve cure koje su za. Ispitamo mogućnost prijevoza (bus,koliko košta tamo i natrag ili privatni auti, benzin,podijelimo trošak ako je povoljnije od busa,ovisi sve koliko bi nas bilo). mislim da nema smisla da nas ide manje od recimo 20-tak. Što nas je više privući ćemo više pažnje!
glacova, ajd aktiviraj opciju da možeš slati i primati pp.
Cure ja sam jučer poslala kratki mail zahvale Milanki i danas sam dobila odgovor:
Poštovani,
od srca Vam želim da uspijete i da uskoro postanete roditelji. Dan kada promijenimo zakon,slavit ćemo kao našu zajedničku pobjedu.
Sretno!
S poštovanjem,
MIlanka Opačić
:klap::klap:
Ako joj se želite zahvaliti pišite na milanka.opacic@sdp.hr
Bilo bi dobro da i ona vidi da smo joj zahvalni što se bori za nas
Sorry,mare 41,ne stignem sada,javim se kad dođem doma!
mare 41 možeš mi poslati na pp na Forumu MPO http://www.forum.hr/showthread.php?t=313762&page=185
Cure hvala Vam.
hvala cure :)
upravo pogledah prilog....super,divno...
Pogledala jučer prilog i upravo sam poslala Milanki Opačić mail zahvale!
Cure HVALA VAM!!! Bile ste odlične!!! a i muž je bio savršen!!! Da nas je bar više hrabrijih...
Poslala i ja Milanki mail zahvale s molbom da ne posustaje u borbi za ukidanje zakona.
I ja poslala veliku zahvalu zajedno s linkom na t-portal gdje je milinović već izvrnuo riječi Predsjednika i dr. Vlaisavljevića!
Poslala i ja mail!
i ja sam poslala Mail zahvale Milanki O.
glacova, samo otvori novu temu koju ti je rekla Mare, pa ćeš moći i ovdje primati pp.
mimimuc, bila si super, a i TM je baš dobro sve rekao!
Htjela sam vam javiti da smo danas dali izjavu za Novu i danas će biti u vijestima u 19,15. Sad šta će izrezati budemo vidjeli...........
Naravno, Mimimuc svaka vam čast. Malo nas je ali smo glasni.
Marta, super je prilog!
jasna09 :klap:
slazem se, nego cure nesto sam razmisljala. Jucer je dr. iz Rijeke navela niz cinjenica i mozda bi mogli uputiti kolektivnu tuzbu EU sudu za lj. prava. Mislim da bi to islo nakon Ustavnog suda. Tuzimo drzavu, a od odstete osnujemo zakladu koja ce pomagati parove u postupcima MPO ;)
idem i ja pisati mail gospođi Opačić .................uvijek mi se sviđala ta zena
Bili ste divni! Hvala Mimimuc i Mimucin supruže, hvala m arta! :heart:
I hvala novinaru, bioetičarki i naravno, Milanki Opačić, koja je uspjela da njezina bude "zadnja" :-D
Hvala mimimuc i tvome mužu i hvala m arta!!!!!!!!! Zbilja odličan prilog, najbolji do sada. Bioetičarka iz Ri mi je bila izvrsna kao i Opačić!
prilog je odličan! ljudi, hvala vam!
Odlični ste bili! Hvala vam! A Milanka me sve više oduševljava..
Bravo jasna, ali ovaj ***** mi svaki puta kada ga vidim i čujem digne živac, srce mi počinje preskakat. ****. Bez imalo srama.
jasna09:klap: bili ste divni!!!
a ovog **** stvarno ne mogu više gledati, kad ga čujem **************** razbila bi televizor... samo su se 2 para potpisala???? Samo ja sam poslala 3 maila i uvijek se potpisala imenom i prezimenom, kako samo tako bezočno laže???
E sad mu idem opet pisati, ma ***** jedan:evil:
evo i prošle vijesti NoveTv...Jasna hvala jos jednom.
nažalost ovaj ***** okrene svaku izjavu na svoju prugu ali neće zauvijek.nicija vatra nije vjecno gorila pa nece ni njegova :)
sto se tice plitvica,zamisao odlicna,bilo bi dobro pojaviti se i tamo....mi smo tada nažalost na povratku iz našeg pohoda na klinike u susjestvu
jasna bili ste super! :klap::klap:
a ovaj *****.... nemam riječi. :evil:
minimuc TM i m arta , bili ste fantasticni!!!Hvala vam sto ste istupili u ime svih nas! Hvala vam na vasoj hrabrosti i srcanosti!
Dr.sc. Snjezana Prijic Samardzija i gdja. Milanka Opacic zaslužuju svaku pohvalu :klap:- za razliku od onoga cije ime necu spominjati:evil:
Pitam se samo bi li isto blebetao da je njegova zena ili kcer u nasoj poziciji?Mos' mislit:-x
Nasim dragim suborkama, jos jednom...velika hvala na svakoj rijeci!
Gdji Opacic i Prijic Samardzija svaka cast!
Ako smo neplodni, nismo gradjani drugoga reda! :love2:
Ako netko želi pogledati Hrvatska uživo - odličan je, zaista odličan prilog - cijeli tekst je dostupan na ovoj temi
Hrvatska uživo 3.5.2010. - cijeli tekst
Bravo mimimuc, muz od mimimuc, i m arta! (a i ja ću poslati mejl zahvale!)
I pogledala dnevnik nove - bravo jasna09!
To nam je samo još jedna stepenica do rušenja zakona. Bliže smo bliže kraja ****** zakona. Mislim da ****** više nikako ne može okenuti na svoju prugu. To mu moramo i dokazati.
sad sam tek pogledala. jasna, odlično! Hvala!
jasna09:naklon:
baš mi je lijepo bilo čuti tvoje riječi da je ono što govori minstar laž
ma bravo :klap:
Ima li tko link za dnevnik NOve TV?
jasna09 bili ste super :kiss:
evo link i ovdje http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/p...di-je-laz.html
I ja bih pozvala sve koji mogu da idu na Plitvice!!! Jer eto vidjeli ste i sami, cim je Milinovic danas izjavio da ima vise trudnoca, da se NISTA NECE MIJENJATI U ZAKONU
tako da je najmanje sto mogu gledat ljudima u oci dok ih tako lazu!
a molim vas da ga onda direktno pitate kako se u njegovim statistikama može vidjeti da li je kod jednog dijela pacijentica bilo više rizičnih trudnoća, a kod drugog dijela pacijentica manje kvalitetnih zametaka - jer to je jedini razlog - vraćanje većeg broja zametaka - zašto bi bilo moguće imati neznatno manji uspjeh.
Bravo sve naše hrabrice! Hvala vam na srčanosti lavica ! I vašim M također!