Ufff jaoooo...al uskoro njeno malo zlato stiže ....čekamo vijesti !!!!
Printable View
Ufff jaoooo...al uskoro njeno malo zlato stiže ....čekamo vijesti !!!!
Jeeej stiže još jedno malo zlato :) Čekamo vijesti :)
Eva Maria mi se javila u 11.00 kada su je stavili na drip, poslije se nije javila...nadam se da je rodila i da sada negdje uziva s Janom...cim se javi, odmah vam javim...nadam se da od srca da se vec porodila i da se mamina maza odlucila roditi...:-)
I ja se nadam da se vec grli s Janom! :-D
Draga Sierra, cestitam ti na bumbaru....
Zeljana, ocekujemo lijepe vijesti za Evu...
Arya a tvoje???
P.s. Ja sam jos u bolnici...pusa svima
andynoa, samo jedan:love2:. Drži nam se i za čas evo Noe.:kiss:
Andynoa kaj kazu? Kad će noa?
Eva Maria je rodila Jana.Tema je otvorena na podforumu cestitanje!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Sierra draga ne znam nista kad ce :'( javim sutra....
Evaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeeej......
Arya, a ti?
2 down-2 to go! Ajde sad vas dvije Arya i Andynoa. Nemojte da dugo cekamo! :mrgreen:
Cestitamoooo Eva jeeeee!!!
Mi danas idemo doma ,čekamo zadnju vizitu i doooviiidenjaaaaa!!!
Super, ides doma... Mislim da nam se Arya porodila kad nam se ne javlja..
A moj Noic ne znam curke, zatvorena sam ko boca vina... Ne zele mi ni plodnu vodu gledat da me ne povrijede.. Jos uvijek mi pipi nije normalan a svi nalazi su u redu... Drze me jos ovdje 3 puta dnevno na ctg, jer Noic utedno na jutarnjem ctgu ima otkucaje od 180 nadalje...
Carski danas nisu spominjali, kao ni pustanje kuci, a ako ke ne puste, donosrle me laptop i stick pa cu si barem na taj nacin kratit vrijeme jer ovo je ubojstvo..
Ma budeš andynoa uskoro i ti ,bolje da beba još bude na sigurnom kod mame...
SAD si gledam kak sam vam javila da sam rodila 2 sata i 40 min od kad je Hrvoje izašao hihi
Evo da još jednom iskoristim priliku da čestitam Sierri i Evi na prekrasnim bebicama..... očekujem uskoro vaše priče da me malo skulirate....
šaljem Vam puse
Arya, draga, ništa nam se ne javljaš? Bubo stigao??
aaaaa... ne mogu više, neka ide vani :)
gle sunca oko nas ko u priči... :lol:
... sutra u 12 idem u bolnicu, zvali me danas, na opet sve pretrage žive :)... možda se vratim s Noićem kući :-D:-D:-D... jer majke mi ne idem više bez njega doooomaaaaa.......
evo drage cure samo da vam javim da se 8.3. u 5 ujutro rodila moja mala ljepotica :)
cijelo kasno poslijepodne sam mislila da imam lažne trudove i navečer sam još s mužem odgledala neke serije... onda se odjednom bolovi postali jači, razmak između trudova kraći i ja sam zaključila da bi to onda ipak moglo biti to... i, eto, bilo je. došla sam u bolnicu 8 cm otvorena, no porod je dovršen hitnim carskim rezom jer je beba bila na zadak i doktor koji je tamo bio nije se usudio poroditi me vaginalno i tako sve prezentirao da nisam ni mogla ne pristati na carski.
iskustvo carskog mi je bilo užasno, no neću o tome.
držim fige andynoa da što prije u naručju držiš svog Nou, a čestitam novopečenim mamama na njihovim bebicama!
ajme, doktor užas.... fuuuj...
jao curke... ne mogu više :cry:
opet idem u četvrtak u bolnici, i ovaj put su mi rekli da ostajem tamo... ajme pa kad će više taj Noić vanka :cry:
sretno u četvrtak i nadam se da ćeš čim prije vidjeti svog Noića :) javljaj promjene i svi smo uz tebe :)
Andynoa očekujemo ljepe vjesti od tebe........ sretno draga
Utihnula ova tema otkad nema Andynoe! Nadam se da vec grli malenog! :-D
Draga Koksy moja, nemam laptop a mob ždere lovu... Pisala bi ja na svakoj temi da sam na pretplati nrkoj il zarifi... Ocekujem Noića u ponedjeljak jer su tad zapisali carski, zdjelicu mi izmjerili na 19, i zatvorena sam komplet da mi ni amnio ne mogu radit, bubo je nemiran na ctgu svaki dan skoro iznad 160, a sal jos postoji koji razlog za carski ne znam jer nije na zadak, a i vise cu znat sutra jer idem na uzv...ne bojim se nicega..
Nadam se, iskreno, od srca, da ce krenut tvoji trudovi preko vikenda, da ces se otvorit u roku odmah i da ce ti porod biti za pozeljet! Drzi se! :love2:
eto kad docekamo Noicu u pon :zaljubljen:, onda polako ispracamo katarinum u rodiliste :klap:
andynoa saljem puno vibrica...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Evo i mene drage moje !!!
Puno hvala što ste mislile na mene :zaljubljen: jako je lijepo čitat postove podrške!!
Samo vam mogu reći da sam neizmjerno sretna, ma presretna .. danas je tjedan dana kako smo doma i neopisivo smo SRETNI :zaljubljen:
Baš kad sam se spremala na pregled(6.30), ono oblačim jaknu, kad naglo ode voda. I ja se brzo presvukla (neuspješno) ručnik među noge i u bolnicu. Nisam uopće bila u strahu, bila sam jako uzbuđena. Nakon pripreme, mm i mene smjestili u rađaonu i morali mi prikopčat drip jer nisam imala trudove a otvorena 2 prsta.. I tako je bilo dosta sve skupa podnošljivo.odbila epiduralnu, al sam dobila Dolantin pa sam se uspjela koncentrirat na disanje. Oko 6, pola 7 dolazi dr i predlaže CR, jer je malac bio visoko a ja se tek 5 prstiju otvorila.. I tako sam još malo izgurala trudove, reko, ako sam tolko izdržala, ajde još malo pa možda se otvorim.
Ali nisam. I tako sam u 9.20h rodila svoje prekrasno malo biće carskim rezom. Nismo htjeli riskirat da padnu otkucaji. Sve sam vidjela sve sam čula i osjetila :heart:
I TAJ TIHI KME IZA ZELENOG ZASTORA MI JE PROMIJENIO ŽIVOT:heart:
i sve bi opet ponovo .stavili su mi ga malo na lice da ga pomazim to neću nikad zaboravit ( kako je bio topao i mekan). Inače, rodio se sa 4670g i 53 cm, pravi mali čupavi momak :)
I sljedeće jutro u pola 7 već sam bila na nogama i u nedjelju smo već bili doma (rodila u sri navečer). Sad se dobro osjećam. još boli grčenje maternice al super sam. Rez je savršen, uopće se ne vidi. Jako sam zadovoljna, prezadovoljna svakom osobom u Varaždinskom rodilištu!!! Zbilja se trude da se osjećaš čim bolje i da čim više naučiš ..
Svaka čast.
Sierra, Arya ČESTITAM OD SRCA!!!!!
andynoa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puuuno virica za tebe i malog Nou!!! Samo hrabro sve se isplati!!!!!
Sad smo se malo uhodali u zajednički život pa ću se i češće javljati!!
Šaljem puno pusa i hvala na podršci!!!!
Drage moje, čitam vas stalno, ali mi se baš nije pisalo kad nemam neki pametan komentar.
I ja sam se kao Andynoa pribojavala prebacivanja termina u prvoj trudnoći, budući je ista ostvarena IVF-om i znao se točan termin.
Na moju sreću i rodila sam točno na termin.
Evo me sad sa pitanjima - gledala sam na forumu o famoznom sluzavom čepu i tražila slike na netu. Naime, nisam to primjetila pri prvom porodu, a krenuo mi je puknućem vodenjaka. Jučer mi je na dnevnom ulošku bio poveći komad prozirne sluzi, ali bez ikakve iti male primjese krvi. Bi li to mogao biti taj sluzavi čep?
Termin mi je u petak, a iz potpisa vidite da je i ovaj put IVF...
da evo rodila i Andynoa :-D
a ja se nadam da neću prije roditi, nema mi muža do petka doma, u petak se vraća a i nekakvu fešticu sam isplanirala za subotu..... pa nakon subote može bilo kada :love2:
u petak ću na kontrolu pa ćemo čuti kakvo je stanje, a za sada sve ok
Vesnare, meni je sluzni čep izgledao baš kao što si ti opisala. S tim da mi je ubrzo nakon toga počela izlaziti sluz sa sukrvicom, praćena laganim trudovima. Sretno!
evo i mene u 38. tjednu pa smo od sad nadalje spremni :)
ne znam jel radiš, meni je užasno brzo prošlo jer sam radila do nedavno i vrijeme je samo letilo...
Hvala Sani na pojašnjenju.
Sutra idem kod ginića, jer me je uputio da dođem koji dan prije još jednom ako ne krene. Još bih se i strpila do petka, ali ide vikend, a ovdje u OB Knin treba posebna uputnica za CTG i mora se doći s tom uputnicom ako se prebaci termin...
Lutonjice zar već 38 tjedana?! Wow - baš vrijeme leti...
Baš mi je drago da nisam sama pa ćemo se naći na temama nakon poroda sa Andynoom, Katarinom, Lutonjicom, a i ti ćeš nas stići Koksy...
Ma ne radim, vjerovatno u tome i je problem. Al do tog famoznog 20 tj. mi je proletilo, nisam se ni snasla, mjesecni pregledi su mi se cinili ko tjedni. A sad nikako proc ta 4 tjedna do pregleda...