Ouopa,vidi koliko zainteresirane raje!!!Ko bi rekao??Ja mogu-sutra!!!!Ili onaj tjedan iza,od 13.og....I miss you guys!!!!!Hajde ako vas se moze sakupiti za sutra neki broj da se nadjemo na Bundeku....
Printable View
Ouopa,vidi koliko zainteresirane raje!!!Ko bi rekao??Ja mogu-sutra!!!!Ili onaj tjedan iza,od 13.og....I miss you guys!!!!!Hajde ako vas se moze sakupiti za sutra neki broj da se nadjemo na Bundeku....
Aaaaaa bem mu miša,ja nemogu sutra,već imam dogovor za pola 7:-x,cccc.
Joj Sanja nis,odmah onda odustajem od sutra...Nema smisla ako ne dodjes..Ja imam busy sljedeci tjedan,puno zamjena na poslu pa 2 dana skacem u Selce i vrlo je vjerovatno da prije onog iza tjedna ne mogu gustat s vama....i kaj sad?
Cekamo tjedan iza 13-og.Nije panika.
netko? pravnik?
Hajde stvarno,koliko sam upucena i Snekica dolazi u Zag iza 20og,pa bilo bi super kad bi mogle ukljuciti i nju i Kristiinu i Pinny,naravno.Cure,hajde izbacite termine kad mozete a onda cemo sve staviti pod zajednicki nazivnik!!Bit ce to grand cafe de Petrova!!!I ti Zauzeta,javi kad mozes.
Zauzeta ako mislis na pravno savjetovanje,ono sto nas maltretitraju kad pocinjemo sa MPO pricom na odredjenom mjestu,ne treba biti potvrda od pravnice organizirane od bolnice,moze i netko tvoj poznati,bitno da zna sprancu i ima zig na kojem pise dipl.itd...Javni biljeznik?Prvi glas.Mozda se nesto promijenilo.Moze ti i bolnica organizirati,moras se naruciti,vrsi se na Salati u Zg.
DA, zanima me da li je tko to obavio u petrovoj i da li je morao čekati termin... ja sam već u postupku a nemam taj fuc.... papir... Sutra na UZV morat ću moliti sestru da me ugura kod njihovog pravnika u Petrovoj.
Cure, da Vas nešto pitam. jel znate kakva je procedura s tim savjetovanjima za nas koji smo to obavili ali privatno. Mi smo bili u 12/2009 i sad me zanima dal ja to moram ponavljat ili je dosta da se samo donese kopija potvrde? Ili kako to ide?
Hvala unaprijed i ako me primate i ja bi s Vama na kavu:) Taman bi se negdje u tom tjednu trebala vratit s godišnjeg pa da vas napokon sve upoznam:-*
Bab koliko znam ne moraš ponavljati, to nam vrijedi. Dosta je kopija potvrde..
joj super, hvala Ti puno ribek. Samo da još uspijem iskamčit potvrdu od psihologa jer si pametnica nije to iskopirala...grrrrrrr
curke ne bojte se ništa, ja sam u drugom postupku jedva čekala da krenem sa pikanjem,baš sam uživala u svemu tome baš zato jer sam znala koja je nagrada za sve to i jako sam voljela što ne ovisim o nikome. Ja sam se pikala u stomak i uopće me nijednom nije bililo. Netko je pitao o tekučini na koži nakon injekcije, moraš iglu do kraja gurnutu pod kožu, ja samonako pod 45 stupnjeva i nikad mi nije vračalo van, tj. sva je tekučina završila gdje joj je mjesto!
Vidim da je ovdje živo i baš mi je drago!
Uwau ovo bi mogla biti super kava!
Pikalice, čekalice, trudnice... Kad god izdogovarate termin, ja dolazim. Još ako nas posluži toplo vrijeme...
Nije li ovdje netko pričao o tome da se p&p za Petrovu obavlja na Šalati i da je dosta brzo gotovo?
Idem probati naći taj post.
ta-da!
i jošCitiraj:
Sela prvotno napisa
Zauzeta, kako to da ti nemaš dva sveta pisma?Citiraj:
suzzie2 prvotno napisa
Bab, ja bi išla sa ovima koje imaš, a probaj tražiti kopiju tamo gdje si ostavila original.
Zauzeta nema potrebe ici na Salatu i cekati na termin,ako imas poznanicu pravnicu.Skini sprancu sa potpomognutaoplodnja.info i ona ti to potpise i stavi svoj zig.Platit ces joj kavu i svi sretni...Jedino ako se ona lagano boji to napraviti..to je druga stvar,ali zaista nema potrebe...Na Salatu ces cekati previse a vec si u postupku,ne znam moze li te ubaciti....Ako moze,super.I naravno,ne smijes biti sama nego i tm mora biti s tobom.Mislim to se podrazumijeva,ne znam ima li potrebe to naglasiti.8-):mrgreen:
Javni bilježnik daje potvrdu parovima koji nisu u braku da žive zajedno :roll: jer eto, netko to mora potvrditi (majko mila :nope:).
Pravnik upućuje parove u Zakon o obiteljskim odnosima (tu bih stavila nekog smajlića koji bljuje, al ga nema).
Dakle, tvoja je poznanica djelomično u pravu.
Sve što nam uopće ne treba a moramo imati:
pravno savjetovanje
psihološko savjetovanje
obrazac za izjavu o izvanbračnoj zajednici
Ajmo onda ovako,jedan dan iza 13-tog kad će i većina cura koje nisu iz Zg-a biti tu,sad samo treba pohvatat koji će to biti datum da nas se što više skupi,jao pa to će biti super kava:-D,prava Petrovkijada.:mrgreen:
Bab mozda se sad moze kao sto rece Kriistiina,ali ja sam iako sam imala potvrde od postupaka sto sam isla privatno opet za Petrovu trebala posebno potvrde (sveta pisma kao sto kaze tlatincica)..zato sam i isla na Salatu ..
Ne znam zasto su to mene trazili...a vidjelo se da sam vec bila u postupcima..Uredno sam dobila listu svih mogucih papira i pretraga.Pa sad ga ti znaj.Ako se sad moze s kopijama u druge klinike i centre to je genijalno..!!!!!!
pozdrav......mi smo radili sve papire za AIH u 5-6 mj...sada na konz. mi je doc. rekla da sve vrijedi....neograničeno, osim pape:godinu dana, i hepat. sifilis: 6 mjeseci.......nego mene zanima...tamo one dane pred kraj pikanja..dal se nešto češće radi folikulometrija???? oču morat bit u zagrebu? inače....glava je posložena....veselim se pikanju i jedva čekam da krenem u novu pobjedu. ovaj put je moja karta za ovaj jesenski vlakić.....u jednom smjeru!!!!! mimi....baš mi je žao...a ja bila napisala dal je netko u zg!!!!! mene su uplašile silne injekcije...46 kom.....s time da će mo falit Depa-nešto..ne bojim se pikanja...mislim da sam shvatila ozbiljnost postupka!!! iako mm......(riba u horoskopu)...ajme koliko li šuti...teško mi je zbog njega....kako vaši m to sve podnose??
pusa svima!!!!
Hej Zrinkič,drago mi je da si se nabrijala na pozitivu,tako treba:yes:,a što se tiče folikulometrija to ovisi o doktoru,ja uvijek idem svaki drugi dan a neke cure pred kraj idu i svaki dan,kako ko i kako kad:mrgreen:.
Ne boj se Zrinkič samo hrabro naprijed. Ja sam bila od 8 dc u zg svaki drugi dan na uzv i svaki dan popodne na pikanju. Bit će to sve ok. MM mi je bio velika podrška u svemu...razgovaraj puno, puno sa svojom ribicom.
Pusa
Zrinkič, znam kako je to živjeti sa ribom, lijepo se kaže - nijem kao riba. Moj je pri tom gluh i slijep (ili se samo dobro pravi) pa lagahno zavidim svima na znatiželjnim muževima. Iako, sa druge strane možda bi me to i iritiralo, tko to zna, valjda smo zato i skupa što si ovakvi pašemo.
Pozdrav svima!!!!!
Da se i ja javim. Bila sam na konzultacijama i dogovor je bio za postupak ovaj mjesec ali je nešto iskrsnulo..... saznala sam da sam TRUDNA. Nisam mogla vjerovat. Moram strogo mirovati,ali kad znam zbog čega nije mi ni najmanje teško. Svim trudnicama čestitam, a vama ostalima sretno. Da nas uskoro bude još više
pozdrav cure
da vas pitam nešto...kako se vi psihički nosite s vašim problemom neplodnosti?
ja sam do prije prvog ivfa bila još nekako ok, ali od srpnja sam depresivna, previše...uopće mi se ne druži s ljudima, družim se s onima s kojima moram...
i mmje postalo teško npr. družiti se s prijateljima koji imaju djecu...te situacije ga ponekad nerviraju...a meni ga bude milo vidjeti s djecom..baš teško
popijem ponekad normabel da se malo smirim jer već previše plačem...:-(
Napišite nešto ako imate inspiracije...
nada umire posljednja
Čestitam mala26! Ima i u Petrovoj takvih slučajeva....suuuuuuuper! Samo ti miruj!:)
Mala26 čestitam:-D.
Eto ga na! Sad ću dobit po turu :mrgreen:
Curke kopiram übercool post od Denny sa potpomognute u Splitu
Mimi :love2:
Meni je trebalo 3 mjeseca nakon zadnjeg postupka da se dignem iz mračnih dubina. A najbolje od svega je što svi oko mene zatrudnjuju: oni koji hoće i koji neće, prirodni duplići, uz čajeve i bez njih... Sve sam ih ispratila s osmijehom i podrškom a onda sam došla doma ridati. I sad sam se sabrala: uz malo sporta i puno glazbe, veselim se slijedećem postupku. Nadam se da ćeš i ti naći način kako da se izdigneš iznad ovoga.
Mala miruj i sretno! :heart:
Tlatinčice hvala ti! Mislim da ću se početi baviti nekim sportom pa makar to bilo trčanje oko zgrade, to će mi podignuti hormon sreće:heart:
Mimi81 :love2:, znamo, sve znamo, ima boljih dana i jako loših dana. Nekako bude teško nači smisao u inim stvarima kad svi samo uletavaju sa pitanjima zašto nije. kad bude, šta se čeka... takvo nam je društvo, kao da je to jedino mjerilo kvalitete moga života. A nije. Sta je sa samcima, bolesnima, sa svečenicima, sa onima koji zaista ne žele. ? Znaći, njihovi životi su promašeni jer nisu ostvarili glavnu svrhu. Ma ja ti u to ne vjerujem uopće, nekome je suđeno nekome ne i točka. U prva dva postupka ja sam puno očekivala od okoline i da su zainteresirani i da nisu i da brinu i da se ne razočaraju. I onda sam skužila da sam izgubila sebe u takvoj perspektivi. Sad samo ja i MM smo tu važni a drugi nek si misle šta si misle. Nezanimljivo.
I još ta činjenica da drugi imaju djecu... da, i? pa ja ne želim njihove živote, ja želim svoju priču. Svakome je nešto dano i nešto uzeto. Pa ja ne želim da mi je mama umrla, ni sestra poginula ni brat narkoman....
Zauzeta slažem se s tobom...ja se samo nadam da ću više ojačati i pregaziti sve te probleme u glavi. samo ne znam više što da poduzmem pa da postanem jača kad sam inače preosjetljiva, nisam imala baš neko sretno djetinjstvo, svašta me u životu pokosilo tako da teške su to stvari, ali živjeti se mora, tražiti smisao...:-)
mala 26 čestitam od srca i želim ti mirnu i bezbrižnu trudnoču!
mimi 81 ja našu neplodnost nikad nisam doživljavala kao nešto zbog čega bi trebala biti tužna ili zbog čega bi me netko trebao sažaljevati i sl. ja sam uvijek to smatrala nečime s čim se moram uhvatiti u koštac i svakim mojim korakom dalje ja sam sve ponosnija i kad mi netko kaže svaka čast ja to ne bih mogla meni to daje osječaj ponosa i poticaj za dalje. samo nemoj sama sebe sažaljevati. to što drugi imju djecu nema veze sa tobom, njihova djeca su njihova, željna ili ne, ali imali oni djecu illi ne to ne mjenja tvoju situaciju. ja volim djecu i nikad mi nije stvaralo problem kada sam okružena djecom. nekad čovjeku dođe malo krivo kad čuje kako je ovaj ili onaj trudan, a ti nikako, ali bože moj neki imaju vilu, a ja ne pa šta. moja najbolja kolegica koja je starija dosta od mene je u doba kad sam ja kretala u prvi postupak išla naabortus jer je slučajno zatrudnila, njoj je bilo gluo zbog mene, ali ja sam joj rekla da to nema veze samnom i mojom borbom!
Osijek, :love2:, svatko svoje borbe vodi i svoj križ nosi. Šta ti je rekao naš dr. na pregledu?
I, da, naravno, Mala26, jipijeeeee, ludilo, biće da ste se ti i TM doista opustili hehe... kakve ste dijagnoze imali, ak se smije znati?
Gdje si Ivana78, imate li kakve planove za skoru budućnost??
Baš gledam Mala26 nam je tu od 6.mj i već ode na trudničke forume ... dao bog svakoj. :)
Mala26 pa zaista si nas iznenadila!!!!Nema te,nema i -bingo!!!!
Mimi :love2:
Draga Osijek hvala ti na riječima podrške. Ja nemam problema s djecom nego mm. Ja se s klincima jako rado igram i kad dođemo u društvo ja sam s klincima a mm priča sa starijima. I kaj je nakbolje djeca me vole, u tome fakat uživam. Ali ne mogu ponekad ne pomisliti zašto meni?i zašto ja? nije da se sažaljevam već osjećam da me drugi sažaljevaju ali to je njihova stvar jer ne poznaju me. A ima i onih koji mi čestitaju i govore da ne bi mogli nikad na mpo, ali ja im kažem da ste vi u toj situaciji itekako bi išli...
Pusa!
I još sam nešto Osijek, svaka ti čast na svemu što si prošla, ti si za mene body builder...
Čuvaj bebeka i uživaj
senilna ja nikako pitati, gdje se rješavate rabljenih igala i neiskorištenih istih?
Meni su rekli da ih bacam u smeće.... Znam da nije ok, ali ako su mi dr tako rekli- ja njih sve slušam :)..
Mala26 čestitam!!!