sbonetic, gdje ste u postupku? Inače je Rozalija imala takvo bolno buđenje (ako me memorija još služi) i evo je.... čeka porod, u ponedjeljak imaju zakazani carski rez, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Bili smo opet u Ivf poliklinici...neću se ničemu nadat jer šta sam sve prošla više ništa ne vjerujem ipak mi je ovo 4 stimulirani.
sbonetic beskrajno puno ~~~~~~~ti šaljem da uskoro objaviš lijepu betu. Tvoji simptomi su simpatični :-)
tiki_a moj draga prvi put imam ovakve simptome i meni su simpatični samo neka beta pokaže svoje!
Sbonetic, ne znam da li me se secas sa teme zamrznuta sperma, mm je imao isti problem kao tvoj. Htela sam te pozdraviti i pozeleti da ovaj put bude uspesno! Sto se simptoma tice, kako je neko vec rekao, nisam ljubitelj istih, jer vecina su posledica utrogestana, ali to bolno budjenje sam i ja imala. Pocelo je 5 dan posle transfera i traje i dalje : ) I meni su treci dan vratili osmocelijske embrione, sada jedno srce kuca : )
Drzim ti pesnice jako, jako!
Evo danas 9 dnt ništa se ne događa, ali dansa bi u pravili trebala dobit mengu ali za sad nema je na vidiku.
sbonetic, da je ni nema idućih godinu dana na vidiku (i upravo sam kihnula, i mislim da su mi utrići maaaalo izašli)! Meni je beta 06.11. i mora biti pozitivna! Sretno! :)
Snekica imaš kakvih simptoma?
Ne, ali i još je rano. Osim što spaaaaavam još od jučer! Vidim da ih ni ti nemaš! Bravo! Sad idem malo pod tuš da dođem sebi, jer ovako više ne ide...
Hello curke!
Evo i meni je danas 9 dnt i isto nemam ama baš nikakve simptome,čak se osjećam nekako i "prazno" ako me shvaćate :mrgreen: Ja imam 3 smrzlića i eto čekamo 01.11.
Želim vam (nam) svima puno,puno srećei što veće beteee!!!!!
Pozdrav!
Lua, takav sam i ja osjećaj imala, navijam da nisi u pravu, čekam s tobom još malo i držim fige jako....
evo da i ja malo "heklam" prije bete koju ću vaditi 2.11. (ne želim kvariti rođendan svog djeteta, ovako ili onako...).
Za sada još nisam imala implantacijsko krvarenje (6dpt), jedino svako malo imam neko probadanje u jajnicima. kao po principu par nepar dan, jedan dan je probadanje, jedan nije. I sad se naravno tješim (a što ću drugo) da je bolje bilo što neuobičajeno nego da je zatišje. Iako opet znam da nema pravila i da nema šanse da pogodim prije bete... jedino ako ne procurim prije.
Inače u trudnoći sam imala implantacijsko 9dpt, već sam mislila da je M.
Cure moje drage evo i ja sam napokon čekalica bete!!! Transfer je bio 5.dan i vratili smo 2 super blastice po riječima dr.Vlaisavljevića i sad se nadamo. Nakon transfera sam ga pitala kada se može očekivati implantacija na što mi je odgovorio ili danas ili sutra (dakle petak ili subotu) dakle u nedelju ili ste trudni ili niste!!! S tim mi je olakšao jako jer sam shvatila da je bolje da se ćim prije priberem i opustim jer se moje bebe trebaju uloviti za mene i kako je nedelja bila jučer ja sam shatila da sam danas trudna!! :lol: Ma mislim, trudna sam i gotovo!!
Inaće jedno 2 sata nakon transfera sam imala neko probadanje i noć nakon t nekih par probadanja u 2 minute. Nezna da li to išta može biti... Sad me stalno lagano i tupo boli stomak i cice su mi broj veće, ali znam da sve to može biti i vjerovatno je od utrogestana. Beta je jedini sigurni pokazatelj i do nje sam ja itekako trudna!!!
E da, vadim betu 4.11. :-)
Mare157 Trudna si i gotovo! Ljubim te trudnice moja :*
Da li je tko imao krvarenja iz nosa imam svaki dan od 5 dnt a danas mi je 10 dnt, to mi je čudno jer nikad mi ne krvari.
cure, idem u četvrtak na transfer sa zamrznutim js. Neznam da li poslije ostatanem na bolovanju ili da idem raditi?
Ja sam jučer ujutro imala transfer - 5.dan nakon oplodnje vratili 2 blastice, noćas oko 3h me probudila oštra bol u donjem dijelu trbuha.
mare157 ovo što si napisala da ti rekao dr.V mi daje nadu da ja to možda bio znak implantacije... :yes:
maza975 - ja bih na tvom mjestu bila na bolovanju barem tjedan dana, u tom vremenu mora doći do implanatcije ako je tako suđeno!
Također, ja sam ovaj put odlučila da ne ću ležati i mirovati, prošla 2 puta napravila tako pa ništa.
Na bolovanju sam, čisto jer mi je stresan posao ali po kući normalno hodam i radim, idem van u trgovinu, laganu šetnju, sutra na kavicu u grad (jedino ne usisavam i ne dižem teške stvari) - za to imam MM
I ja se normalno krećem, vozim auto i idem na kave, ali sam na bolovanju, jer me posao ubija!
Danas mi je 3dpt i stalno me boluckaju jajnici i trbuh. Ništa jako, ali gotovo stalno. Mogla bih stalno spavati i umorna sam, ali mislim da je to od utrogestana!
Moja sestra je u 2.trudnoći imala prva dva mjeseca svaki 2.dan krvarenje iz nosa. Rekla joj je doktorica da je to rijedak simptom, ali je simptom trudnoće!!! Neka bude i kod tebe tako želim ti od srca!!!
A ja mislim da ću puknuti! Danas mi je tek 4.dpt. Ufffffffff pa puknuti ću do 4.11.
Mb: Meni je danas 8 dpt. Jos mi nisu javili jesu li ista uspjeli zamrznuti, jedan vodeci je imao sansu. Da li ta informacija dode tek u otpusnom pismu koje dobijemo postom?
@BlaBla, meni su dali br. laboratorija da nazovem i pitam što je sa zamrznutim!
Trebala sam nazvati odmah drugi dan i pitati.
Ako želiš dat ću ti br. laba pa nazovi i pitaj, nema smisla da razmišljaš i čekaš da vidiš što je bilo!
blabla postupi kako ti je maca2 napisala, iako će u otpusnom pismu pisati je li što zamrznuto
Meni danas 11dnt , vještica nije stigla , napuhnuta kao balon i sutra beta, uf,uf....
sbonetic, meni se jako sviđaju tvoji simptomi, držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ima od 5dnt dizanje želuca ali ne povraćam, to svaki dan po par puta a pogotovo na poslu u wc-u, ali me je strah jer pred vješticu mi se isto diže želudac ali baš ne toliko često kao sada.
sbonetic, iako ovo nije tema za navijanje, al moram -jako navijam za sutra (simptomi su baš simpa:-))!
Hvala vam cure na podršci, strah me je za poludit jer prvi put mi se događaju od ova 4 postupka ovakvi simptomi pa me strah da beta ne pokaže suprotno.
Sbonetic sutra:-D za betu!
sbonetic samo ti nama sutra javi veeeliku betu, pa lako za te simptome, imati ćeš ih još i više :klap::klap::klap:
Da sbonetic nadam se da je upalilo
Srecno sbonetic....i ja sam imala jedan dan krvarenje iz nosa a nikad ne krvari. Eto mozda je to znak (ja sam u 24 tj.trudnoce) :)
Ja do bete nisam imala nikakvih simptoma ni sad ih nemam osim tog krvarenja iz nosa tj. više krvave nosnice i to svaki dan od 6tj. a sad nas evo u 15 tj. i to krvavljenje napokon prestalo.
Sbonetic želim ti pozitivnu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sbonetic moja draga mislim na tebe i mnogo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu.
5 dnt4d
Da bar meni nos krvari...da bar me negdje jako štrecne...da mi se bar vrti u glavi..spava..piski...nesto..uff
Sbonetic ce nam biti sretnica!Jedva cekamo da javi lijepu vijest!
A ja cu se onda vratiti introspekciji...
pusse
Beta mi je 264,7 u šoku sam!!!!
Eto!!!Voila!To Sbonetic!!!To se cekalo,to se trazi!!!!Tisucu puta bravo!:-D:-D:-D