Bubica prvotno napisa
ja sam jedna od žena koja je prestala dojiti sa nekih djetetovih dva mjeseca života, uvjerena tada da sam učinila sve što se moglo i da jednostavno nije išlo dalje. Tek nakon godine dana sam se priključila forumu i udruzi - ono što želim reći je da se nikada nisam osjećala napadnuto ili povrijeđeno, ponekad samo tužno jer sada znam gdje sam pogriješila i zašto je moje dojenje propalo.
Kao što kaže Renata, kada bi naši zdravstveni djelatnici znali toliko "tehničkog" znanja kojeg imaju naše cure savjetnice tada bi stvarno nestao mit o masi žena koje "ne mogu" dojiti. Naše cure posjeduju veliko znanje o tome kako pomoći ženi u konkretnoj situaciji i sa točno konkretnim problemom u dojenju, ovaj forum i rad savjetnica na telefonu je prepoznat kao stvarno koristan. I vrlo sam ponosna, kao psiholog, na način na koje cure-savjetnice komuniciraju sa majkama koje se javljaju sa nekim problemom dojenja, a tu kulturu komunikacije šire sve uspješnije i po forumu (na druge članove foruma).
Ja vjerujem da povremenom čitatelju foruma neka naša pravila djeluju na prvi pogled restriktivno, ali vjerujem da tko god se imalo udubi u problematiku može razumijeti čemu ona služe.