Ko me uvalio na listu nek me briše:-), moj FET otkazan.
Printable View
Ko me uvalio na listu nek me briše:-), moj FET otkazan.
alma_itd ja betu vadim 20 dana poslije transfera.... to je inače uobičajeno na mojoj klinici.
Bab bravo za js, da bude ludi tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare157~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sali~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tantolina i miba za čim lakše čekanje~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim ostalim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bab šaljem puno pozitivnih ~~~~~~~~~ za tulum u labu i držim fige :)
Ja krenula s klomifenima danas, prva folikulometrija u srijedu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše mrve :heart: (nisam ti se javila jer nemam više kn na mobu)
Ovaj kratki opis atmosfere na punkciji je još jedan + za Petrovu ... još uvijek važem, Petrova ili Vinogradska, pitanje je sad...
~~~~~~~~~~~~~~~~ i :-* svima, trudnicama, čekalicama, tužnicama, mamama, ma svima po redu
dani bravo za blasticu i riječku ekipu!! Miriše mi na lijepu betu!! Sretno!!
Bab neka bude tulum u labu!!
Kod mene dr odlučio nastaviti sa gonalima još jedan dan tako da večeras primam štopericu i u ponedeljak punkcija. Imamo 3 velika folikula i 3 manja. Uf, samo da ta punkcija prođe i šibamo dalje!!
Hvala puno svima :-) Gabi...jesi slobodna da ja tebe zvrcnem??? Da ti uzivo sve ispricam pa se mozda lakse odlucis ;-)
mare157 za ponedjeljak i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i još posebno za Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro vam nedjeljno jutro...
evo kavice, nesice, čaja...:coffee: uz jutarnju dozu foruma...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibre našoj Bab
i naravno puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim ostalim čekalicama bete, punkcije i u postupcima
i još puuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za one koje su negdje između
Ksena,kavica mi baš paše!
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve za kaj vam treba!
Bab~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliki tulum u labu!
Bab~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tulum u labu!!!:-D
Jutro curke...
Hvala Kseni na fiinooj kavici...
Mi smo jutro počeli sa vijesti o 2 oplođene, 1 koja se još malo nećka i 2 nezrele stanice.
kak bi TBF-ovci rekli: Ništa mi neće ovi dan pokvarit..... tako sam i ja, zadovoljna sa svime što imam. Ovaj put sam baš nekak ležerna sa svime, možda nam baš to donese sreću.
Hvala svima na vibricama...u utorak ćemo saznata dal će nam et biti u srijedu ili četvrtak.
Mojim malim mrvicama želim da i dalje lijepo rastu, a ja ih spremna čekam...pripremit ću im tulum života koji će trajati ( nadam se) 9 mjeseci.
pusa svima i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
Bab, draga moja............. nikako da zavibram tebi i tvom postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ali evo sad uz mnogo trudničkih virusa............................. meni se sviđa skor, to je ok obzirom na cijelu situaciju. Navijam za daljnji razvoj, sigurna sam u uspješan transfer, kad će biti??
Mare41, žao mi je što neće biti FET-a, ali navijam za novi praški postupak ~~~~~~~~~~~~~~
Tikici69, Auroriblu držim fige za fazu čekanja da uskoro ugledate pozitivan test ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ostalima koje sam zaboravila, oprostite, nisam svoja ovih dana.....................
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~za kaj god treba
Mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju punkciju!
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer i da spremno dočekaš tvoje mrvice!
dobroooooooooo jutrooooooooooo
curke stiže fina, topla mirišljava, čaj, kava nesica :coffee: pridružite se
Mare157 za punkciju i oplodnju danas vibr ~~~~~~~~~~~~~
SIJEČANJ 2011.
Marina25 , 1. ICSI, Cito
Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
Lili75, 2x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Juliette, 28.01.
Dona, 02.02.
Nora77, 04.02.
Tikica69, 05.02.
AuroraBlu, 05.02.
Tantolina, 07.02.
Dada-55, 07.02.
Miba, 07.02.
Alma_itd, 08.02.
Niki, 09.02.
Mojca, 10.02.
Vala mala, 11.02.
Maja_st, 11.02.
Dani82, 17.02.
Čekalice F(ET)~~~~~~~~~~
Amyx
linalena
Slatkica
Ela28
bab
Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
Mare157, 31.01.
Pikalice~~~~~~~~~~
Tanja.V
Maja Lena
Seka 35
LilyOfTheValley
Šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Lua, taca70, klikica,
Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
zlatta, zeena, andream, kitty, eva133, tikki, vedre, pea, Ruža82, ivka13,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
2. mjesec : Vita22, đurđa76, Maybe baby, plavuša 007, zlatta, trudyC, tikica, Sali, lela77, tally, pinny,
3. mjesec: Cannisa, bugaboo, snekica, pretorija, kriistiina, kiara79, ptica1,
4. mjesec: Šumskovoće, Crvenkapica 77, Tasha, marisela, klikica, goga69, mare77, venddy, glossy, milla2,, tlatincica, nety,
Prolječe: Iberc, Mia Lilly,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Mery0908, dani39, chiara, morskavila, malena72, Tiki_a, Venddy, jadro, rikikiki, ptica1, sonječka, zlatica, mala bu, inna28, anaea 40, mare41, sanja1, Iva Mia 2009, frodo,
Hvala Sretna za kavicu, tebi GIZMOS:naklon::naklon: veliki za nikad s moje strane viđenu uređeniju listu.............. koja preciznost, ovo ćemo lakoćom pratiti.
Vidim da ima dosta čekalica bete, cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za testove i bete i to uz pregršt trudničke prašine,
našoj Bab za transfer i svim ostalima za sve što vam treba.
Andream, super mi je avatar :yes:
evo me na kavici svima :kiss: od mene
Sretna, finu kavu kuhaš (ksena, i tvoja bude dobra:-)), navijam za sve današnje lijep vijesti, a posebno šaljem ~~~~~~~~~u Prag za đurđin transfer.
Kadauna:heart:
Najcarobnije vibrice saljem i ja direktno u Prag nasoj Djurdji!!!:klap:
Svima~~~~~~~~~~~~~~~~!
jutro koke!
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sela :mrgreen: pa kaj to vidim u potpisu :-*
Evo i ja se pridružujem na :coffee:
Mare157 ~~~~~~~~~~~
Dani ~~~~~~~~~~~~~
Đurđa ~~~~~~~~~~~~
I još puno,puno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-*
sutra prvi ultrazvuk i uzbudena sam jer ne znam kako cu ovaj put reagirati
I ja sam sutra na prvom UZV, a s obzirom da me bolucka već od početka uzimanja femare, očekujem pristojnu situaciju, kao i prošli put.
andream, gdje si ti u postupku
Piše u potpisu - Vinogradska.
ja sam na pola puta do bete............osjećam se super samo cice:oops: divljaju............nekako sam ful pozitivna.......osjećam da će ovaj put to biti to.............uopće nemam alternative tj. plan za dalje ukoliko ne uspije............
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima za što treba
šaljem malo svoje pozitive
:kiss:
tantolina, takav se optimizam traži, ovako nešto dugo nisam pročitala. ~~~~~~~~~~ da se ostvari tvoja jedina varijanta ~~~~~~~~~~~~
Tantolina neka bude pozitivno kakva si i sama............svima malo puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tantolina -pola puta kažeš-to treba izdržati, inače i mene muči isti problem (.)(.) -da nema njih već bi vjerojatno zaboravila na postupak!
Dal si i ti na utrićima? A što se alternative tiče ja sam već sastavila popis -skidanje kg ( prošli put skinula oko 15kg al je ostalo još materijala) frizura (kosu sam skratila al mogla bi još malo) putovanje itd.Što ćeš izgleda da me pozitiva polako napušta!
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima a posebno curama s današnje punkcije- nestrpljivo čekamo rezultate- pa gdje ste već? :zaljubljen::zaljubljen:
Drage moje,vibrale ste za mene svaki put kad mi je trebalo i donijele mi sreću! :yes:
Molim vas da to napravite i za sutra-ujutro sam na amniocentezi...
Hvala!!!
maca, ~~~~~~~~~~~~~ za act i da je bebica zdrava ~~~~~~~~~~~~~~
koliko akcije!
evo malo za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrav svima nakon dužeg odmora i punjenja baterija za nove pobjede! Krenuli smo opet i prijavljujem da sam od danas femarka :)
Svima brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba!!! :*
Juhuuuu! :-D:-D
Za sve u akciji ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
medena 8 i maca 2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba