pobrkala sam datume - odnosno mjesec, rodila je 23.04., dakle prije nešto više od tjedan dana :)
Printable View
pobrkala sam datume - odnosno mjesec, rodila je 23.04., dakle prije nešto više od tjedan dana :)
Meni je ctg jučer očitao lagane trudove a isto mi je kao i tebi..tako da mislim da buš i ti uskoro..Ja sutra opet imam pregled. Doc je rekla samo da bu uskoro i tako sam bila uzbuđena i sretna da mislim da mi uopće nije rekla koliko sam otvorena. Jučer sam krvarila smečkasto al mislim da je to od pregleda..
Lastavice di si? Možda u bolnici? :mrgreen:
Lastavice, Petronjela ajmo sta se ceka??:mrgreen:...i ja bi dosla na red, ali ste me pospotale da cekam :mrgreen:
Opet ona žuri...;-)
Pošto Lastavice nema..pretpostavimo da nam sad negdje rađa, ja sam sutra na redu..e onda možeš ti. Šta kažeš na to? Koliko ti je bebač sada velik? Si bila nedavno na pregledu? Mene sutra opet čeka pregled, sad sam na svaka dva dana pa ćemo vidjeti šta drugi doc kaže kad će...Jučer čekala u rađaoni na ctg i uzv i baš mi je bilo uz svo ono urlikanje da bi odmah išla roditi kad više sa koliko si sreće okružen poslije.
u petak sam bila na pregledu i soc.gin ga nije mogla procijeniti jer trbuscic ne stane u ekran, van gabarita je :mrgreen:...u 34 tt je imao 3030g...dogovorila sam sutra pregled u u bolnici, idem po dr. misljenje pa cemo vidjeti jel to stvarno tako velika beba ili sto je u pitanju :roll:
Lastavice, ima li paketića?
Petronjela i zeljana02 sretno.... evo malo ~~~~~~~~~~~~~~ za vaše štruce :)
hej drage moje!
evo mi se javila zeljana02 da je ostala u bolnici. citiram Vam njenu poruku : " evo ja ostala u bolnici sumnjaju da mi curi plodna voda,beba ipak nije tako velika"!
draga moja, saljem ti punooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepsi moguci susret! :zaljubljen:
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj mirisni paketić
:-D :-D :-D
i za brz i lagan porod!!!
Drži mi se i javi nam se brzo da grliš svoju sreću!!!!!! :heart: :heart:
Petronjela da nisu i tebe ostavili u bolnici, i ti si danas imala pregled zar ne??
p.s. eto sad će na red doći i Koksy ubrzo pa ću i tebi biti podrškaaaaa ~~~~~~~~~
zeljana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepsi porod :-D
Andynoa...uff...ja se ipak nadam da nece prebrzo, jos nista nisam spremila ni pripremila, stalno mislim kako imam jos puno vremena a ustvari su jos samo 2 mjeseca do termina do kojeg mogu a i ne moram izdrzat...A bas uzivam u trudnoci, sad kad je trbuh velik i vidljiv iz aviona pa mi svi udovoljavaju a ja si dozvoljavam neke stvari koje inace nebi :mrgreen:
curke da vam javim da nema jos novosti od zeljane, rekla se javit cim bude sta.
saljem joj jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ :*
S obzirom da zeljana02 dugo čeka svoju bebicu, neka se požurila :-D....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ zeljana02 za našeg novog malog bećara.... (našla sam i šešir slavonski, i sad se dvoumim hoću traku izvest ili ću tražit da zlatovez izvezu :)...)
Petronjela, samo što nije i tvoj, a onda slavlje :-D...
Koksy, pa blizu je to :-D
i sve stigneš pripremiti ne brini a znaš i sama uostalom..
p.s. čini mi se da lastavica1979 grli svoju mrvu...
aaaaaaaaaaa da curke moje mi se mazimo ,papamo i volimo najvise na svijetu. Rodila sam 6.5 u 7.53 min deckica 4200 i 54 dug 5 sati sam radjala. Sve je bilo super samo me drip ubio tj rasturio. Imam tri šava. Jedini problem koji se desio poslije poroda je da mi se stvorio hematom pa su me morali uspavat na 10 minuta da mi dr cijelom rukom pogleda uterus,a to navodno jako boli. Nazalost nisam se mogla prije javit jer nisam imala net. Pusa svima
Petronjela drzim fige za sretan trenutak
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwww wwww... evo još jednog bebača...
bacimo se svi na čestitanje :-D
http://forum.roda.hr/threads/65346-S...28#post1885928
lastavica želim ti sve najbolje, brzi oporavak..
ljubite se, mazite se, pazite se, rastite, ma uživajteeee :-D
kod nase zeljane nema jos nista. kaze da su joj dali drip i ceka da krene.
draga, da bude jako brzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
DRIP- ajmeeeee (sjetim se svog odmah) . nek se drži i izdrži. sve za to malo zlato. :)
zeljana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prode sto brze! :heart:
javila se zeljana02, kaze da su joj dali i gle, i da nema nekog ucinka, da je boli za po....it,da ce na kraju vjerojatno biti carski....
joj draga, samo hrabro...jos malo :*
neznam za vas, al mene ovo cekanje u svezi zeljane bas satralo. maloprije mi je poslala sms i kaze da su joj opet dali gela. stvarno mi nije jasno zasto ju toliko drze, zasto odmah ne idu na CR ako vide da ne ide...:-x
e majke mi nisu normalni... pa rekla je i sama da osjeća da će carski biti.. stvarno mi nije jasno... sad će ju izmučit jadnu do kraja...
reci joj da ju puno pozdravljam i nek se drži....
p.s. ja sam isto na iglama cijeli dan zbog nje..
Ne shvaćam...kak je znala da će carski biti? Zašto se ne otvara, šta kažu?
Meni sve smrdi na posto-poto indukciju a sve mi se cini da je prerano, termin joj je tek za 15 dana, mislim da se zato ne otvara. Osim ako joj stvarno ne curi plodna voda ali bi i s napuknucem vodenjaka trebala dobit svoje trudove nakon nekog vremena. Ma ne znam sta da mislim al kazem, bas mi se cini da su ju inducirali prerano. Nadam se da ce se sto prije otvoriti i roditi samo da ju prestanu maltretirati.
lastavica cestitam!!!!!:klap:
andynoa nemogu vjerovat koliki ti je vec bebac!!!!
ajme,nadam se da je zeljana rodila,bambus ima li sms-ova?....
je, veliki je evo danas puni 50 dana... imamo neke preglede ovaj tjedan (uzv i neuropedijatar i tako..)
bambus, ima li išta novoga? iglice me ne prolaze...
hej!
meni je zeljana jucer kroz popodne javila da su je ostavili u bolnici jer sumnjaju da joj curi plodna voda.
sad neznam dali je curila stvarno ili ne, ali jutros mi je javila da je na dripu,pa nakon nekoliko sati da su joj dali gel,... bas sam joj maloprije poslala sms ali nista jos ne odgovara. pa se toplo nadam da vec grli i ljubi svog djecaka..... :zaljubljen:
cim mi se ona javi, pisem ja vama...
uff ovako je bilo kod mene, pukla plodna voda, pa drip, pa gel, pa epiduralna... i nakon 18 sati provedenih u radaoni odveli me na carski rez... samo se nadam da je ona vec sve gotova da je ne drzu vise da se muci....
Ali ipak mislim da su je isforsirali bezveze. I meni je curila plodna voda, to su i sami potvrdili a i bila sam 41 tj. trudna pa mi ipak nisu dali ni drip ni nista, stavili su me u predradaonu i rekli da spavam do jutra, al su meni u ponoc poceli moji trudovi. Vjerovatno sve ovisi od doktora...
Uh, nadam se da je zeljana vec rodila i da je sve ok s njih dvoje... I meni se primakao termin, u nekoliko dana smo otvorile odbrojavanje, ali danas na pregledu dr kaze nece jos. vidjet cemo
i ja sam uvjerena da su je oni forsirali sa svim tim.ipak joj jos prakticki nije bio termin.samo ce je satrat i namucit ces se....
neznam,jos se ne javlja, samo se nadam da je sve dobro..bio prirodan porod ili CR.
jos nema nikakvih vjesti od zeljane :roll:........
Što jedino znači da je bio CR i totalna anelgezija..jer bi se već javila.. Stvarno nisu normalni ako ju toliko muče...
Ja reko idem leci i pripojila mobitel na wireless da vidim imal šta..
Ajme zeljo moja budi jaka i hrabra!!!! :love2:
Petronjela, di si ti? Da nije krenulo kod tebe? :?:
Ma nije...sad sam već lagano luuuuuuddddaaaa...Kao termin je bio od 3-10.05. Čak i bolovi prestali.
Zeljana nadam se da je sve ok i da već grliš i ljubiš svoju bebicu..:yes:
Javi nam se!
Ipak treba vjerovati doktorima da znaju svoj posao i da su je zadržali i inicirali s razlogom.
jos mi se zeljana nije javila........:roll:
Kako nije, već je tema na čestitanjima.
Željana se od sinoć grli i mazi s svojim malenim Grgurom! :zaljubljen:
Otvoreno je čestitanje
sad mi je poslala poruku
nisam ja vidila na cestitanjima
uff kako mi ja samo laknilo