i kako se drži?Citiraj:
Dia prvotno napisa
Printable View
i kako se drži?Citiraj:
Dia prvotno napisa
Ajme pa one će postati antikni namještaj :lol:
Skviki neka si ti konačno riješila svoje dileme. Kako se tvojoj princezi sviđa novi položaj za stolom?
Sjedila je u njoj samo kratko i izgledala zadovoljno.
To će joj biti za kod bake.
A kad preraste ovu koju imamo doma,
naravno slijedi još jedna trip trapica :D
cuj, njena djeca su je koristila tak da se drziCitiraj:
Foška prvotno napisa
molila bih cure, koje imate tripp trapp, za pomoć;
naime kaj,
odlična mi je hranilica sama po sebi i po konceptu,
no kad sam ju vida uživo, iznenadila sam se koliko je zapravo niska!
ispada da, kad stavim malog unutra (ima 8 mjeseci), da on u biti dođe ispod stola,
(ajde mrvu pretjerujem, recimo da mu je taman samo glava iznad stola)
a ne do stola, i da je prikladnija za veće klince
po tome bi se mi svi trebali preseliti za niži stol i stolcima skresati noge...
jel to stvarno tak? i kak ste onda vi hranile malce u tripp trappu?
mislim si da sam možda ipak nekaj zabrijala jer nije vrag da je samo meni tak!
i na najvišem položaju mu je preniska? :/
vimmerby, sjećam se da sam i ja, kad sam ju vidjela u dućanu, pomislila da je jako niska! no, to ti je optička varka. paše idealno uz stol standardne visine, bez brige. vidjet ćeš kako će malac uživati kad bude sjedio za velikim stolom poput vas!
pa zapravo ne znam kak to treba izgledati :oops:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
ja sam si valjda zamislila da bi on za stolom u tripp trappu trebal sjediti nekak u visini k'o i mi.
tj. da mu stol bude negdje u visini one sigurnosne prečkice.
ali što više razmišljam o tome, ipak mi je logično da on bude malo niže.
bar još sad dok je tak mali.
s druge strane mislim da to i nije tak nisko da ne bi mogel normalno papati. tješim se da ga i jastučić podigne za koji cm :mrgreen:
i berlinka mislim da si u pravu, da je to više optička varka jer nakon svega stalno zalukavam naš kuhinjski stol i isto mi se ne čini da je baš tak visok kak sam mislila u početku. tak da bi si hranilica i stol mogli savršeno odgovarati :)
ma, bojala sam se da sama izmišljam argumente koji ne stoje a idu u prilog tripp trappu.
na kraju, vjerujem ipak da je ok kad nitko nema takva iskustva da mu je ta hranilica bila preniska...
što znači da će jedan tripp trapp svoj novi dom pronaći baš pod guzom mog malog puheka!
[code]da mu stol bude negdje u visini one sigurnosne prečkice. [/code]
pa nama i je tako
Samo da vam javim, obožavatelji tripp-trappice, da se u Eduschu i Tschibu ovaj tjedan ponovno može kupiti kopija (kvalitetna), za 39,90 eura. :)
http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSH...uctSKU=0004398
I mi imamo tripp trapp već neko vrijeme i do sad nam je super služila, no sad imamo problem s ogradicom. Nekako nam je postala preuska, odnosno malenu jako teško stavljamo i vadimo iz stolice, a mislim da još nije vrijeme za uklanjanje ogradice, jer malena ni sekunde ne sjedi na miru. Da li je još netko imao sličan problem? Kada ste vi uklonili ogradicu?
hm! Sanja, a da li striček Čibo :) šalje možda nekako i u Hrvatsku?
Mislim da stričeki Čibo i Edušo :mrgreen: šalju samo u zemlje u kojima imaju trgovine, ali nisam ziher. Idem vidjeti kaj piše.Citiraj:
Foška prvotno napisa
Evo, sad sam kliknula kao da želim kupiti hranilicu i dobila sam formular za ispuniti, uopće nema rubrike za državu, pa valjda s .at stranice šalju samo u Austriju. :?
evo i nas u klub..prezadovoljni sa tripp trapp ...i nije preniska /za vimmerby/
Mi je još uvijek imamo. I nama je u početku bilo na knap, ali s obzirom da se J. u međuvremenu stanjila, nije nam preusko, nego taman.Citiraj:
mitri prvotno napisa
mi smo imali obratan problem, nama je bila presiroka pa se sama izvlacila iz nje dok jos to nije bilo sigirno za nju 8)
pitah Eudša i Čiba jel bi poslali stolac u Hrvatsku ako bih platila kreditnom karticom pa mi odgovorili, eh:
Sehr geehrte Frau ...,
vielen Dank für Ihr Schreiben und Ihr Interesse an Tchibo direct.
Gerne informieren wir Sie darüber, dass eine Belieferung innerhalb Österreichs möglich ist, wenn sich Rechnungs- und Lieferadresse in Österreich befinden.
Mit freundlichen Grüßen
Ihr EDUSCHO.at-Team
baš lijepo od njih.
još samo treba naći adresu u Austriji na koju bi ti poslali... :roll:
a možda se nađe i koja forumašica dobrog srca kojoj bi se dalo malo glumiti prijemni ured! :)
Vimmerby, mi imamo kopiju i kada sam je sastavila isto mi se činila niska ali super paše na stol(a mislim da je njihova visina standardnih dimenzija).
Možeš pogledati na slici.
http://public.fotki.com/markoijakov/.../dsc02260.html
A da li netko ima ovu iz Quelle i kako ste zadovoljni? Čini mi se na slikama ok...
I da li ste odmah nakon što su vam djeca samostalno počela sjediti stavljati ih u ovu stolicu? Nije bilo problema? I da li vam je problem npr. što nema tacnicu, pa tako da se dijete zabavi (baca :P ) igračke sa tacne?
pa ja ga privucem stolu i onda se igra na njemuCitiraj:
Maslačkica prvotno napisa
eto, naručena zelena tripp trappica i šareni jastučić i sad :coffee:
jedva čekam da odem po nju u Maribor (naravno, iz više razloga čekam opet put u Maribor :mrgreen: ) i da ju doma isprobamo.
teško sam se odlučila između zelene i plave tj. tirkizne jer sam inače frik za plavo, pa je ispala ova malo za promjenu.
btw. izmjerila sam stol, odlično pašu, a i na stranicama stokke-a sam našla da je tripp trapp za visinu stola od 72-76 cm. moj je 74 - taman!
ma već vidim da bu to super - hvala cure svima na pomoći! :*
i p.s. možda bih i išla na jeftinije verzije (čak smo ih mjerkali i neke isprobavali) da krsna kuma mog djeteta ne inzistira upravo na tripp trappu, jer joj je isto fenomenalna i krasna, kao daru za krstitke tak da joj jednostavno nisam mogla odbiti tu žarku želju!
evo i ja bas gledam ovu iz quelle,pa cini se zgodno
jel ima netko ili zna nesto o tom stolceku?
http://www.quelle-international.com/...ec0193a5567f7b
e vidiš, ova je meni bila super!
zapravo gledala sam takvu u TL-u jer mi je baš ok bilo to da kasnije budu stol i stolčić.
ali je problem u tome kaj Oskar ne stane u nju, a ima prišarafljenu tacnicu pa se ne može micati
a sad da ju kupujem pa odšarafljujem...
Na stranicama od babycentra imaju samo tripp trapp,pa me zanima da li u trgovini drže "kopije",
onu Nino tip top ili kako već?
Treba nam za kod sveki budući da će bimba tamo na čuvanje kad počnem raditi...
Poslala bi im upit,al neznam šta točno pitati... :? Probam.
Ima netko da je kupio nedavno?
Ja sam kupila nedavno u Ilirskoj Bistrici u dječjoj trgovini Ariel (u centru Tuš) stolicu Nino (mislim da se tako zove). Imali su ih dosta na zalihama.Citiraj:
bimba iaia prvotno napisa
Boja je natur i jako smo zadovoljni njome 8)
Telefon imaš na netu, samo uguglaj Ariel i Ilirska Bistrica.
Hvala,JaMajka.Koliko si platila?Si ju lako dovezla u autu,nije nezgodno velika,jelda?
Ipak,nadam se da ću je naći u Kopru,ako ne će mi je "susjed" nabavit u Ljubljani.
Poslala sam upit bc,valjda će odg.u pon.
:)
Koštala je 54€ i još sam dobila 5€ Tax free, znači 49€.
Praktična je za prijevoz - rastavljena stane u plosnatu kutiju cca metar dužine, 50-tak cm širine i 10 cm širine po boku.
A za sastaviti je također jako jednostavna - ja sam ju sama montirala, što da ti kažem 8) .
Skupa s njom dobiješ vide i inbus ključ tako da je jedino gola snaga potrebna :lol:
Evo,bili smo danas u BC,al imali su onu sa sa " Y " nogom,a za tu sam pročitala da se može lakše prevrnut,ma zapravo bila je malo i oštećena a mi u gužvi pa nisam puno ni gledala.Isto košta 54eura.
Da li onu " A" još proizvode?
evo mi kupili kopiju(Roba) u Kiki(480 kn-bez jastuka) ,zelena tripp-trappp je prekrasna ali i ova ce nam biti super,za sad M.voli biti u njoj i napokon jedmo svi za stolom :D
Da li je tko možda bio u Kiki u zadnje vrijeme i vidio Tripp Trapp? Ja sam im poslala mail prije par tjedana, i nitko mi se još nije javio, a Jankomir mi je predalek da bi išla samo vidjeti jel ima...htjela sam muža poslati u Brežice, ali on kaže da nema smisla ako ima u Zagrebu... :/
Ima, kupila sam je ja prije nekih tjedan dana. Imali su doduše od svake boje po jedan komad. Mi smo uzeli narančastu. Košta 1.190 kn, stolica bez ikakvih dodataka.
Ja sam inače oduševljena stolicom, a i Lea je. Užasno mi je krivo što ju već odavno nismo kupili jer se doslovce od Božića spremamo u Kiku u tu kupovinu :roll: Ali eto, bolje ikad nego nikad, a ne bi valjda niti sada otišli da ne idemo na more a tamo nemamo baš nikakvu stolicu pogodnu za Leu.
Super! :D Idem onda ovih dana... A znaš li možda pošto su dodaci?
Ja sam isto oduševljena stolcem, moji roditelji ga imaju doma, ali kako je malena još jako mala, kupila bi još barem prećku, da ju nešto drži...
Jastučić čini mi se oko 250 kn a za ogradicu nisam pitala, ali imaju sve.
Super, hvala! :)
Najbolje ti je da nazoveš Kiku prije nego ideš.
Iako sam i ja nedavno bila i imali su ih, bile su izložene narančasta i svj. pllava, stvarno su prekrasne.
konačno skužih bitnu razliku između tripp trapp kopije i oriđiđija: jednostavno, originalni stolac ima NISKO položeno težište (zbog svojih drvenih vodoravnih nogu na podu i letve koja ih spaja), za razliku od drugih A-konstrukcija, pa je zato stabilniji. To ne znači da će se kopije prevrnut, nego je samo 1 dobar razlog (isprika?) za kupit ipak original :saint:
To sam i ja skužila kada sam prije par godina čuvala jednog malog bucmastog klinca koji je volio sjediti na (original) Tripp Trapp i odbaciti se od stola s nogicama, a stolac se nije micao s mjesta...
Osim dizajna, to je bio jedan od glavnih razloga zašto sam se odlučila baš za taj stolac...je skup stolac, ali mislim da se na kraju ipak isplati... :)
A, i da na kraju ne ispadne da nisam pazila na malenog, pazila sam, ali svaki put kada bi skrenula pogled na nanosekundu, njegove bi noge već bile na prećki ispod stola...tada je imao nekih 2.5 godina i ispitao me je na sve moguće načine...najbolji trening u mom životu :)
krasna, krasna, krasna hranilica - stolček!
već je par dana ravnopravni član obitelji za stolom u našoj kuhinji, a ja ju još svako malo hodam "zalukavati" i zaljubljeno joj se diviti!
odlična je!
i košta, to je istina.
ali one plastične koje su se meni dopale i koje sam gledala koštaju isto toliko, ili samo mrvu manje.
no pitanje je kaj bum s njima za koju godinu?
pospremila ih na tavan!
tak da je Tripp Trapp isplativija na duge staze.
a i klinci vole u njoj duže sjediti (znam iz iskustva naših prijetelja) dok iz plastičnih iskaču van jer su oni već "veliki" i hoće za stol.