jutro drage moje, nisam jos za sad nikome rekla ali ovo je vec 3 dan da moja m kasni, nista s necu jos niti veseliti, ni piskiti test, cekat cemo jos do petka . Pa god bilo ovi gore odlucuju!
Printable View
jutro drage moje, nisam jos za sad nikome rekla ali ovo je vec 3 dan da moja m kasni, nista s necu jos niti veseliti, ni piskiti test, cekat cemo jos do petka . Pa god bilo ovi gore odlucuju!
lulu-mama a vidjet ćemo...iako kod mene nikako da se potrefi da koji nađe put..
snupi:fige: onda čekamo petak!
Jako lijepe vijesti snupi!!:-D Sad i mi čekamo petak s tobom.
Ja sam imala O (LH trakica i temperaturni skok) 12. dan ciklusa, sad sam u fazi iščekivanja.
Potrefili smo oprašivanje dva dana prije O, nadam se da će to biti dosta.
Ne znam što mi je gore. Ovo iščekivanje u kojem se uvijek ponadam ili oprašivanje radi oprašivanja.
Prisjedne nekako.
lulu-mama, posve te razumijem. Ja bih bankrotirala na testovima, sva sreća se malo svladavam u kupovanju istih.
carmina burana drago mi je da si opet na listi. zajedno smo jače. :love2:
brokulla kupuj ih preko e baya pitaj bubekicu di točno,zasto bi financirala ljekarne! Mislim da nekih 50 komada kosta nekih 100 tinjak kuna!
Cao cure.
Ja sam ovaj mjesec piskila lh, ustanovila ovulaciju 14DC. Naravno da smo je pokrili :)
Grudi me bole zadnja dva dana, a nekih drugih simptoma nemam.
Cekam jos malo, pa cu uraditi test.
Snupi iš, iš :evil:
Bubekica je u 2ww nakon FET-a, nadamo se da joj testići više neće trebati pa ih proslijedi da nekome donesu sreću! Ajmo Bubi ~~~~~~
Muma nam je T, objavila je lijepu betu :-D
Broculla navijam da se nekaj primilo!
Ljubomorna sam na vas oprašivalice :lol: moja M se pretvorila u slapove Niagare pa nemremo ništ', ali to je uvijek tako 3. DC pa sam u stvari happy da se vratila na staro :klap: Mjerim BT i :cekam:
Došla sam zavibrati snupi za plusek!Svaka čast na nepišanju,pogotovo kad ti več kasni :naklon:
HelloKitty ,lijepo te je čitati!
Svima skupa :love::love:
žužy i ti nam se brzo vrati, sad imaš "open window" period pa čim budeš mogla, navali na tm!!!
Hoču!Hoču!Bome več jedva čekam..:drama: I dok čujem nastavak naše priče,sad na kontroli u zg,vračate me na listu!
Nadam se da nebudem dugo čekala na mengu,posle misseda mi je došla nakon 6 tjedni,al onda je bila kiretaža.Sad nebi smela kasniti..
Thx Zuzy :*
Citala sam cijelo vrijeme sta se desava. Zao mi je sto nije uspjelo ovaj put, ali ce zato iduci, sigurna sam. Sve cemo mi jedan dan preci s ove teme na neku trudnicku :)
Evo i mene, napokon sam se dočepala kompa...
Lulu-mama definitivno si prerano piškila, strpi se još malo, kako ti veli bubi barem do 12dpo i to obavezno sa jutarnjim urinom, držim fige da rezultat bude veliki +
Vatra ~~~~~~~~~ da ovaj put ulovite j.s. i da transfer bude dobitan tako da dobijete najljepši rođendanski poklon
Bubi draga moja ~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag i onda još milijun puta toliko da se mrvice ovaj puta čvrsto prime za mamicu i da nam uskoro javiš prekrasnu betu
Vucica ma važno da ste pokrili sve prije O sad se možete keksati samo iz gušta a ne više zato jer treba pokriti O ;)
Sushi ma nek je O bila i kasnije važno da ste ju ulovili i sad ~~~~~~~~~~~ da ćeš nas ubrzo razveseliti sa plusićem i novim odbrojavanjem
Snupi držim fige da vještica niti ne dođe, barem na nekih 9 i kusur mjeseci te da nam i ti objaviš plusić
Broculla ~~~~~~~~~~~ da ste pošteno obavili oprašivanje te da ti vrijeme do plusa na testu što brže prođe
HelloKitty lijepo te je vidjeti tu sa nama, ~~~~~~~~~~~ da će i tvoj test biti pozitivan
ooooooooo koliko potencijalnih plusića ima :-D kad bi barem sve jedna za drugom objavile da ste T :fige:
Žužy draga lijepo te je čitati ovdje kod nas :* ne brini za M, neće bit ko nakon kiretaže, meni je kasnila svega nekoliko dana nakon spontanog a nakon kiretaže 4 tjedna... važno da si nam ti ok i da si spremna za nove pobjede
Carmina brzo će slapovi prestati pa ćete nadoknaditi svo propušteno oprašivanje
mene cijeli dan rastura desni jajnik tako da večeras akcija :alexis:
Nakon dugoo vremena ka sam dobila mengu, pa recimo na vrijeme i bez dufica...na 30dc. Pisite mi sutra 5dc i sutra pocinjem s klomifenom ...pijem od 5-9dc...
Sori cure morala sam se povuci koji dan, imala sam privatno nekih zavrzlama...
least zao mi je...a vec sam mislila da cemo na novo odbrojavanje... ali novi ciklus - nova nada! sretno s klomicima i javi kak napreduju folikuli :-)
Jutroooo !
Ja kao padobranac zadnje vrijeme, nikako se sastat s vremenom , koma.
Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Lulu stvarno je prerano za testić, ~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam za par dana objaviš + !
Bubi i ovdje malo za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Moja M lagano prolazi i bacmo se na posao !
Dobro jutro cure!
snupi, kupila sam preko neke Kanadske stranice accuratepregnancy jer u to vrijeme nije radila saveontests (ne znam radi li sada).
Platila sam malo skuplje po komadu nego što ti kažeš, ali tamo mi bar nisu komplicirali da ne dostavljaju u HR.
Sad ih imam brdo (100 minus ove kaj sam potrošila ovaj ciklus).
Nadam se da sam pretjerala i da će mi ostati puno pa da ću nekom pokloniti.:cekam:
Ajmo plusići ~~~~~~~~~ svima.
Jutro curke!
snupi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i dalje, sutra je petak...:-D
mami2 ~~~~~~~~~~~ za uspješano bacanje na posao!
least:love2:
mucica ja se nadam smo pokrili O..al čim ja o tome previše razmišljam, opet neće bit ništa..psiha, psiha..
Ima tko kakvih simptomića? Meni će uskoro pms, ako već i nije krenuo..i stalno mi se nešto jede, užas..
Meni se uvijek nešto jede. :lol:
lista za 18.4.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 22 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro drage moje ...
Least žao mi je što je M došla :love2: ali vidiš i sama da je napredak što je uopće došla sama tako da hrabro dalje jer vjerujem da ćeš nam jaaako brzo otvarati novo odbrojavanje :yes:
Mami samo nas ti dođi posjetiti kad uloviš vremena i baci se ubrzo na oprašivanje ;)
Broculla i ja se nadam da ćeš podjeliti ostatak testića jer ti uskoro neće više trebati kad nam javiš +
Vucica ako je tako ja nikad neću ostat trudna jer moja psiha i ja nikako da se dogovorimo da treba prestat raznišljat o tome
Ljubičice svima vam držim fige i šaljem puuunooo ~~~~~~~~~~~~~~~~ pa da nas sve do jedne razveselite sa lijepim proljetnim + :klap:
Odbrojavalice nadam se da ste marljive ;) i šaljem i vama puuuunoooo ~~~~~~~~~~~~~ za skorašnje lijepe vijesti
Po BT moja O još nije bila ( moram priznati da me već polako nervira jer je zadnja 2 ciklusa bila 9. i 10. dc a sad je još nema ) ali mi smo jučer na večer obavili oprašivanje pa što bude
Dobro jutro!
X
Imala sam viška kg odavno, prestala sam pušiti mjesec dana prije T i sada sa svojih 162 cm imam 80kg! Už-as!!! Sad se tankam vodom, izbacila slatko i kruh, samo da mi se još fizički pokrenuti i bude to išlo dolje! Frka me za sljedeću T, ali i keks dijeta bude napravila svoje :lol: (obožavam ovog smajlića)
Da, ja sam sad s težinom blizu porođajnoj (3 manje ipak) s postojećom djecom.
Ako nabacim nove kile to će biti tragedija.
Ne znam kako ti, ali ja u trudnoći pogledam čokoladu i dobijem dvije kile. Jeza.
Obećajem neću više oftopičariti.
On topic: od simptoma imam pritisak u preponama i lagano povećane cice.
Taj drugi simptom mi je obećavajući. S godinama mi se rijeđe javlja u PMS-u.
Nekako se nadam... danas je 7 DPO, možda se nešto implantiralo već...
stvarno nisam normalna, gradim kule u zraku na 19 dan ciklusa :nope:
Sad kad vidim listu, već sam u pmsu, nije čudo da bih jela stalno nešto..pokušavam izbjegavati slatko, al jutros sam već pojela jedan red čokolade..
brocula i carmina keks dijeta i sve što pojedete odmah potrošite..;-)
mucica a prošli mj baš nisam razmišljala, al ovaj opet..vjerojatno jer sam išla kod prijateljice koja je rodila, a druga je trudna 5 mj..
Nadam se da će koja od ljubičica objaviti +, a i da nama odbrojavalicama upali oprašivanje, pa svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ koliko nas ima!
Broculla ja si svaki ciklus već par dana nakon O brijem da sam T :lol: i to nije sve, čak već onda za svaki slučaj znam i termin poroda ( i to ne nakon O nego prvi dan kad mi M dođe :lool: )
Vucica i moja best frendica je prije 2 tj rodila a i svi živi oko mene su T (svi osim mene naravno :facepalm: ) tako da htjela, nehtjela razmišljam o tome :drama:
Carmina keks dijeta ti je najbolja dijeta koja postoji, iscjeljuje i duh i tijelo :lol:
Mucica, naravno da ZNAM termin poroda.
Znam i termin UZV na kojem se vide otkucaji srca.:lol:
Tješi me da nisam jedina.:mrgreen:
curke, ja sam jučer procurila tako da sam danas 2.dc
međutim, pošto idem u prirodnjak ovaj mjesec, mislim da je najbolje maknut me s liste iako bi ja vrlo rado ostala :-(
teško mi je pala ova menga, al šta je tu je.. drugo tjedan krećem s fm i molim boga da bude js koja će se oploditi i da ću i ja napokon biti trudna
ponekad imam osjećaj da se vrtimo u krug
snupi :fige: da te vještica zaobiđe
curke moje ~~~~~~~~~~~~ vam do neba i nazad da vještice ne dođu
:kiss:
naravno da ću vas i dalje špijunirati :mrgreen:
Ljubilica draga jaaaako mi je žao što je vještica ipak stigla :love2: ako ti tako kažeš maknut ćemo te s liste i od sveg srca želim ti da ti sljedeća lista bude ona trudnička :mama:
šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag i onda još milijun puta toliko da ti ovaj postupak uspije i da za 9 mjeseci budeš mama
i samo ti dođi špijunirati i javljaj nam se sa lijepim vjestima :*
brocula i mucica :lool: ja ne idem daleko tako u razmišljanju, osim što mislim možda se ovaj put spojilo i možda sam trudna..
mucice nakon 4 dana iscekivanja Godota pisi danas 1 dc, vec sam se ponadala!
lulu-mama, ako rodiš u Zagrebu, možda budemo cimerice. :-D
snupi a j..... mu miša..tako je i meni jedan ciklus bilo, 3 dana kasnila, radila test a ono minus ko kuća, a ja se ponadala..drži se..:love2:
bes ga bude bolje drugi put, iduci mjesec idem po lijekove pa kako bude , bit ce!
snupi naravno da će biti bolje! :love2:
joj draga nemoj se sekirat imam ja puno više kila od tebe,ali ne ide dole....isto radim kak i ti s papicom i k tome tamanim tikvice to mi je mmmmmmm a valjda bude kaj uspijelo otič prije druge trudnoće,nadamo se :lol: volim i ja ovoga smajleka bar mu se uvijek nasmijem kad ga stavim u post
Isuse, a fakat nismo normalne s tim simptomima i terminima :lol:
Kaj je najgore, s najmlađim sam išla na prvu kontrolu s 5 mj T jer sam se s njegovim 13 mj starijim bracekom udebljala 21 kg, dojila ga, nije bilo M (2x neko dvodnevno smeđarenje) i ono imaš 4 klinca, muža, kuću na brizi i nisam skužila! Čak sam i rituckanje pripisivala titranju mišića ili sala, a moja dr. se šokirala :-o I uredno do kraja, eno ga moje salo sad ide u 7. razred :lol: A sad paničarim k'o da nemam pojma ni o čemu. Zapravo, možda baš zato kaj imam previše pojma o svemu 8-)
cure moje, pratim vas cijelo vrijeme i navijam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala svima koje mislite na mene! :kiss: