Molim pp sa brojem racuna. Drzi se Kate.
Printable View
Molim pp sa brojem racuna. Drzi se Kate.
salji pp
I meni.
Pošalji i meni broj računa.
Javljam se i ja.
I meni.
Ok, čekam onda PP.
I meni.
pošaljite i meni
:heart:
(Samo da si zabilježim temu, sve sam ti već rekla na pp.)
i meni
Drage moje, još jednom vam svima veliko, ogromno hvala (vjerojatno ću vam dojaditi sa zahvaljivanjem, ali ne mogu ne zahvaliti se na svakom postu, u svakoj poruci).
Prije nekih 15ak minuta sam se čula sa gđom. Suzanom Ritz (kojoj isto tako ogromno hvala na svemu)..dobila sam od nje sve potrebne informacije što se tiče besplatne pravne pomoći tako da ću prvo pokušati sa time, a ako to ne upali javim svima koji su spremni pomoći broj računa.
Danas je jako dobar dan. Žalosti me samo što od nikoga od svih državnih institucija nisam dobila ovakvu podršku, ovoliko ljudskosti, angažmana i ovakvu količinu informacija koju sam dobila danas, u ova 4 mjeseca i jedan dan koliko je prošlo od dana kada je sve konačno izašlo na vidjelo.
Kate, hvala tebi i gdji Suzani! Vi ste se iz pozicije zrtve izdigle u poziciju osoba koje preuzimaju drustvene probleme na sebe i rjesavaju ih. To malo tko moze i zna. Svaka vam cast!
Kate ako ovo ne upali molim te da i meni pošalješ br računa.Mislim da kad nas se više skupi da će biti osjetna svotica.
Jako mi je žao zbog svega.
Ako ništa drugo, barem se nadam da smo vam kao vjetar u leđa, da ne posustajete, da idete dalje. Teško je čitati ovu vašu bol, a kamoli je proživljavati.
Iskreno vam se divim.
Srce mi se para kad čitam šta je sve tvoj sinek prošao.
Ako se ne snađeš za pravnu pomoć, molim te i meni pošalji broj računa, htjela bih pomoći barem malo.
Joj cure kako ste vi divne, svaka vam cast :heart:
Kate13 mislim na vas :* :heart:
Evo i mene ako treba pripomoći za odvjetnika, da me imaš na popisu ako ne upali ovo preko Ritzove.
Računajte i na nas, ako bude potrebe, pišite pp. Veliki zagrljaj.
I ja sam tu, ako treba pomoć.
Kate13, molim te na pp mi napiši za što ti treba pravna pomoć, mogu se raspitati, pretpostavljam da se radi o području ZG, ali, da bih znala pitati moram imati konkretnije info. i na mene računaj za financijsku pomoć, iako vjerujem da bi svi voljeli da pravnu dobiješ besplatno a ono što mi pomognemo utrošiš za nešto što će tvog dječaka razveseliti i pomoći mu da se nosi s problemom.
I ja sam tu ako treba :heart:
pridružujem se!
I meni pošaljite...rado ću pomoći!
I ja također.
Pošalji i meni broj računa
Tu sam ako bilo Sta zatreba!!
Veliki zagrljaj tebi hrabra majko I djecaku jos hrabrijem!! :love2::heart:
također ću rado pripomoći ako zatreba.
I ja
I meni.
I meni
i drzite se