ma vsa nervoza bude prosla kad u petak vidim plusic :-D
Printable View
ma vsa nervoza bude prosla kad u petak vidim plusic :-D
bok...ja sam bila na dvije a treći put je bila inseminacija...međutim mapravljena je prerano :(
ja sam mislila da je bolji scenarij ako se napravi inseminacija prije nego što folikul pukne jer ipak js živi kraće od spermija? To je neka moja logika...
Geronimo i ja mislim da je bolje da se radi prije, a kasnije mozemo sami pripomoći!! :)
Sutra pocinjem s klomifenima u utorak prva folikulometrija pa cemo vidjeti... Kako je kod vas?
Imam pitanje ako slucajno s klomifenima dobijem 4-5 folikula da li se ide na inseminaciju ili odrede punkciju ili je to od doktora do doktora
marinab1304, to sve ovisi od klinike do klinike, odnosno od dr. do dr. I naravno sve ovisi o veličini folikula. Ako budu svih 4-5 folikula otprilike podjednako veliki, onda bi trebali ići na ivf.
Bmaric hvala na odgovoru.
Ovo nam je prvi put i stvarno ne znam sto nas ceka. Kako se blizi taj dan sve sam nervoznija.
Evo da se i ja javim sa svojim iskustvom: 08.02. sam radila prvi AIH nakon terapije klomifenom i dva dana prije sam primila stopericu, nakon toga utrogestan do 22.02. i tada sam radila test koji je bio negativan, 24.02. sam po preporuci lijecnika ponovila opet test i opet je bio negativan pa je dr rekao cekati jos tjedan dana i ponoviti test. Proslo je i tih tjedan dana, i u ponedjeljak 3.3. sam radila test i pojavile se dvije crtice:-), sutra idem na pregled pa cu znati vise, ali nadam se najboljem....moji nalazi su uredni, suprug ima malo slabiji spermiogram.Danas je 05.03. jos nemam stvari, a inace su mi tocne kao sat i nikakvih simptoma sem sto sam malo opristavila po bradi, a u pubertetu nisam pristeve imala i imam iscjedak bez mirisa i kasni mi 12 dana.
zodijak cestitke:-D,i skolsku trudnocu
Zodijak čestitam!!! :)
Cestitam zodijak!!!
evo i ja cekam petak to je 3dc i krecemo na nas prvi aih..juhuu :-D
curke mozete mi malo rec kak to ide..idem sad 3dc i kad onda opet,koliko cesto ide uzv od kojeg dc? i koji se dan onda radi inseminacija..jooj sve me zanima nemogu docekati..hehe
TinaH i mi smo ovsj mjesec na prvom AIH. 3dc sam imala uzv i dobila klomifen koji sam pila od 3-7dc, 8dc sam opet isla na uzv i idem opet sutra 11dc. Ne znam kada ce inseminacija, malo me vikend zeza, mislim da bi mogli u subotu. U kojoj si klinici u postupku?
ahaa..znaci u petak bi mogla dobiti terapiju..ja sam na VV..a ti?? :)
I ja! :) meni je doktor na povijesti bolesti naveo da trebam doci sa klomifenom 3dc..
Tina - uglavnom ti je procedura da od 9Dc ides na folikulometriju i to otprilike svaka dva dana od tada i doktor prati rast folikula. Kad folikul naraste blizu 19mm daje se štoperica i preksutra ujutro se radi inseminacija...
Postovi o TSH su na pripadajućoj temi, možete o tome nastaviti tamo, hvala!
Pa iskreno, ja se jos uvijek ne usudim veseliti, ali se nadam najboljem. Hvala Vam svima i želim svima sreću!
Danas sam bila na folikulometriji, imam 4 folikula i doktor je predlozio IVF zbog straha od viseplodne trudnoce ukoliko ih i u subotu bude 4(rekao je da bi jedan mogao puknuti prije),a ako ih ostanu 3 idemo na AIH. Znaci u subotu aih ili punkcija.. Veceras moram primiti stopericu.. Strah me punkcije..
Tako mi je i doktor rekao.. Iznenadila sam se kad je spomenuo 4 folikul, na proslom uzv ga nije spomenuo, pa sam bila sigurna da idem na AIH.. Kada je tebi beta?
Tek 17.03. ali mislim je vaditi prije...dva dana prije se ionako sve vidi a prije prestanem sa progesteronom i prije menga dođe :)
Mozda bas ovaj prirodni aih bude uspjesan! Vibram da menga ne dodje!!
cure drzim vam fige da vam bude dobitno :fige:.ja sutra radim testic i nervoza me uhvatila jako jako. do jucer sam bila sigurna da je to to,danas sam sigurna da bude opet -.
Vibram za plusic!! Ja sam veceras u 9 primila stopericu, isla sam u hitnu da mi je daju..
A valjda iako ne polažem puno nade i strpljivo čekam da konačno dođe ivf :)
serenity1 - Sretno!!!
zdravka82 - i ja sam prva tri puta išla na hitnu da mi daju štopericu ali ovaj put sam ponosno dala sebi sama :-)
a joj, ja ne smijem vidjeti iglu, ne bi mogla.. dobila sam u guzu, pa mi bas nebi bilo zgodno dati je sama sebi, a mm se boji vise nego ja!!
serenity1 jesi radila test?
Od moje inseminacije nista,bila danas na pregledu imam cistu na desnom jajniku..totalno sam se razocarala :cry:
Nikad nisam imala ciste ni na zadnjem pregledu kod doktorice bilo sve uredu i sad u vaznom ciklusu ona odluci narast..bas nemam srece.. :nope:
cure opet debeli minus :cry:
sad cekam da vjestica dode
serenity1 baš mi je žao! mene AIH čeka u 4 mj.
cure u ponedjeljak vadim hormone na VV i imam pregled, zanima me kada će nalazi od hormona biti gotovi?
A joj draga zao mi je!
Mene su cekali u kartonu sljedeci put kad sam dosla..
zdravka82 onda će i mene vjerojatno cekati u kartonu. ja u ponedjeljak vadim i hormone i imam pregled (5 dc) i nosim nalaze krvne grupe, rh, HIV, Anti itd. u kojoj si ti bolnici i koliko si puta bila na AIh-u, jeli vam sve u redu sa nalazima? ja sam na VV i mene AIH čeka u 4 mj, sve nam je u redu, idiopatska neplodnost.
serenity1 draga zao mi je :taps:
kakav je plan za dalje?