HK sisobolja :D Jell klasicna sisobolja ili malo drukcija?
Meni su se rek danas sise malo povecale tek na 8 dan nakon ovulacije
Ja ne pusim vec godinu i 4 mj za koji dan,
malo nakon sto smo poceli radit na bebi sam prestala :d
Printable View
HK sisobolja :D Jell klasicna sisobolja ili malo drukcija?
Meni su se rek danas sise malo povecale tek na 8 dan nakon ovulacije
Ja ne pusim vec godinu i 4 mj za koji dan,
malo nakon sto smo poceli radit na bebi sam prestala :d
Drugacija. Cudno mi kako nesto sto stavljas dole (utrogestan) utice na ovo gore. Ali definitivno nije ona pms sisobolja.
A ja ne pusim od 05.09.2012. :D
Ja pusim, i nekako razmisljam prestat cu istog trenutka kad saznam da sam trudna....:lol:
neznam, mane jos uvijek to blago krvarenje brine, zbog toga sto je bilo kao kad ti pukne neka malena zilica i onako malo krvi ti ide, znaci nije bila kao M, nego onako samo malo krvi i to u nedjelju popodne i ponedejeljak ujutro! I onda cijeli dan nista i danas nista....
citam sve zivo tu na internetu i kazu da je to normalno, jeste li ijedna od vas imale takve problemceke?
HK brijem da ce betica biti savrsena sutra.... saljem ~~~~~~~~~~~~~~~
Mene cicke bole, ali malo, vise se nekako stvrdnjavaju, hahahahaa:lol::lol:!!!
Ivchicaja sam imala to ovulacijsko krvarenje...islo je samo jedan dan par sati..nije to nista.
KAvicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Jutro, cure!
Mami, opet si me preduhitrila s kavoom! 8-)
HK, uz tebe smo...... Navijam za visoku betu, baš onakvu kakva treba biti!!!:fige::*
Cure, eh, MM i ja smo jučer počeli s akcijama, umjesto danas, tako da je plan "svaki drugi dan" pomaknut unazad za jedan dan, ali idemo istim tempom dalje... :heart:
Srećo teško me je preduhitrit, na nogama sam već u 4,55.
HK ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Hvala drage moje! Hvala do neba! Evo pijem kaficu i ispratim Emu u skolu i odoh po betu.
Grudi su mi ko dva balona puna vode. Svrbe me bradavice.
HK, ja sam se toliko načitala simptoma trudnoće i ono što mi je uvijek zapelo za oko je taj svrbež bradavica! Ja osobno u 1. trudnoći nisam ništa osjetila što se grudi tiče, ali po forumima koju god curu su svrbile, bila je trudna! :-D
Aj kako to lijepo kod tebe zvuči!:-D
Moja beta 4.5.
U ponedeljak moram ponoviti. A do tada strogo mirovati.
Doktorica kaze da je 5 donja granica.
Recite mi sta znaci ova beta? Kolike su mi sanse?
Sva se tresem.
HK koji je danas dan od inseminacije? rekla si da je ovulacija vec prosla kad je ucinjena inseminacija? koji bi danas bio dan od ovulacije?
necu te lagati, beta jest niska, i u vecini slucajeva je rijec o biokemijskoj, ali naravno - ima i urednih trudnoca s tako niskom pocetnom betom. od srca ti zelim da okrene na dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubi, 14DPO. I 14-ti dan od AIH-a.
Rekla mi je strogooooo mirovanje do ponedeljka uz utrogestane!
A kao vrijednost 5 se smatra trudnocom.
http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single
ovo je tablica prosjecnih bhcg vrijednosti za jednoplodne trudnoce. znaci na danasnji dan beta bi trebala iznositi oko 100. kao sto vidis, najnizi prijavljen iznos bete je 1. znaci - postoje svakakvi slucajevi.
Na momente me zaboli stomak kao da cu dobiti. M bi trebala tek 15.02.
A Bubi bi li se ista pokazalo u petak da ponovim betu? Moja dr kaze da bi bilo prerano.
Ili barem onaj test 2x osjetljiviji.
HK M treba doci 15i dan od ovulacije, znaci sutra, osim ako ti je lutealna faza duza (klasicna lutealna faza traje 14 dana, 15dpo dolazi M).
beta bi do petka trebala porasti najmanje duplo, ali i dalje ce to biti jako mala beta koja ti nece puno reci na cemu si... nazalost znam kako je to imati malu betu i cekati njen porast. od srca ti zelim drugaciji ishod.
lista za 12.02.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
HK, meni miriše na to da ima nečega... :yes: Poslušaj G. i miiiiiiruj! :klap:
HK~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude visa iduci put, samo mi nije jasno kakve veze ima mirovanje s icime?
A ne znam Kris, fakat ne znam... I gdje bas 4.5, a da je 5 donja granica... Da je bar 5 lakse bi mi bilo...
Necu se puno nadati.
Recite mi slucajno ako prokrvarim sta da radim? Jel mogu ocekivati bolniju M? Jel treba kiretaza poslije ovakve bete?
Zeludac me boli od neke muke.
ako prokrvaris, pij utrogestane do ponedjeljka, u ponedjeljak ponovi betu.
ako beta ne krene rasti, a bude biokemijska, ne treba kiretaza, pogotovo ako nastupi spontano krvarenje. usporedbe radi, moja beta je na 11dpo bila 6.59, na 15dpo 22.7, 18dpo 5 i prokrvarila sam cim sam prekinula s utrogestanima.
A Bubi, mene je strah vanmatericne... Da je kojim slucajem vanmatericna, beta bi bila veca ili ?
Da, situacija nije idealna.Ono sto je vazno jest da ti sada ne mozes utjecati na nista,niti mirovanjem niti aktivnoscu neces nista promjeniti,nemoj se slucajno izludivati s time iako znam da je tesko ali znas i sama da je itekako realno.Meni je beta na dan iza ocekivane bila 64, pa eto kako se zavrsilo.Ali ja nisam ti, niti si ti ja.Kao sto ni nas sin nije bio medu onima s higromom pa zdravo rodeno, eto priroda cini svoje.Kiretaza u najgorem slucaju s tom betom nece biti potrebna.Nesto se dogada to je ocito, meni je beta dugo bila 6 pa 4,2 pa sam ju opet morala pratit jer ju je nesto stvaralo,tako mi je gin rekla:Beta ne moze biti prisutna bez icega!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok
na ovako nisku betu nista se ne moze reci, morat ces biti strpljiva.
kris ti je sve napisala...
HelloKitty , držim fige da sve bude kako treba. I kod vanmaterične beta raste, moja je bila preko 20.000. Svako je priča za sebe. Ali nemoj sad razmišljati o tome, vjeruj da je još jako rana trudnoća pa je i beta mala. U petak ćemo sve biti pametnije.
HK evo vibri za povećanje ete do idućeg puta ~~~~~~
Draga moja HK ~~~~~~~~ do neba i nazad! Samo miruj!
HK cure su ti već sve rekle a ja šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~!
HelloKitty,želim ti svu sreću ovoga svijeta!Drži se nekak do ponedjeljka.
HK-šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba
cure koje su vadile hormone za postupak tocno P4 I PRL
dali se mora vaditi krv nataste?
Pozdrav zene,
oprostite sto se nisam javljala par dana. Prolazimo muz i ja kroz jednu jako stresnu situacju, pa me nema bas na netu. Jos mi je danas flundra stigla, majcicu joj njezinu! :(
Da, vjestica ;). I ja se nadam da cemo se rijesiti stresa, pa da se lipo bebica primi :). Sutra sam drugi dan...
Ok, sutra stavljam...a ja se danas nisam pohvalila :)Osim sto imamo spermiogram i nalazi budu bili taman pred ovulaciju, mm danas isao vaditi krv i imao uputnicu za svoje hormone xaxa i ne budi lijena rekoh idemo do vv pa da te narucimo a ono ljubazne tete ga odmah uzele, tako da ce sve biti gotovo taman :)To me bas razveseliloooo:)
Evo mene opet s kavom!
Jedva sam se izvukla iz kreveta i glava me boli, sinoć sam imala i malo temperaturu. I onaj moj iscjedak od 12dc ne prestaje, ovaj mjesec je baš koma.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Jutro. U 05h me probudila neka mucnina i bol u stomaku.
Mucnina bi od vecere, a stomak sam mislila od M, ali jos je nema.
Sise su blago ispuhale, tako da se nikakvom cudu nemogu nadati.
Mislim cak da prestanem s utricima, jer ocigledno od T nista.
HK ne znam šta bi ti rekla :love2:
HK zao mi je:love2: za utrice ne znam, mozda bolje da sacekas betu?
Gdje nam je Darija?
Jutro! Hvala na kavici, evo ja pijuckam čaj i kavu...
Joh, odmah loše vijesti... HK, draga, ma joj............ Šaljem ti čvrsti hug! :taps: