:lol:
Ah ti muški...preveč su doslovni.
Ak očeš okolišati,i to sve im moraš nacrtati...:mrgreen:
Ema je zakon!
Moraš mjenjat potpis kad izvali nekaj,da ne zabiš :heart:
Printable View
:lol:
Ah ti muški...preveč su doslovni.
Ak očeš okolišati,i to sve im moraš nacrtati...:mrgreen:
Ema je zakon!
Moraš mjenjat potpis kad izvali nekaj,da ne zabiš :heart:
Evo moja lh trakica počela dobivati na snagi...jučer ničeg a danas se več fino vidi:-)
Žužy, ja sam mislila početi 10 DC, ali budem i ranije, 9 DC zapišavala trakice.
Fino, ovaj ciklus će ti bili pravi školski, još samo da se bebica ulovi... :-)
Saaaaamo to fali! :-D
Joooooj pa oče li se više ulovit....:bouncing::iskušenje:
pišite mi 1DC...došla M
Tigrić :cry:
Meni 26 dc....
Nivesa,
sutra kreiram listu pa ću staviti da ti je 27 DC, dakle jedan dan više, može? :-) Dobrodošla! I brzo otiđi s ove teme na trudničke.... :-) Sretno!!!
Eh..meni je moja dr opče prakse rekla da za sve što mi treba s ginekološke strane,uputnicu mi daje moj ginekolog.
Nije mi htjela dati uputnicu za vaditi horm. štitnjače,niti za feritin npr (mada sam vadila za željezo) jer sam blesača spomenula zakaj me zanima.
Rekla je neka se obratim gin. A on mi nije dao čak ni za štitnjaču,bez preporuke specijaliste.
I tako se vrtiš u krug...
Na kraju sam štitnjaču vadila po preporuci MPO doktora.Ali nije se zamaral nalazima.
Jao,pa gledam koja je to nova s novim avatarom,hahaha...
Fali mi sad sunčeko :coffee:
Moze meni 26 dc' hvala. :-D
meni se obično ne da ići kod doktorice na drugi kraj grada,a ginekologica ne da uputnicu za tsh pa privatno izvadim..60kn je svaki taj hormon štitnjače..i nalaz drugi dan na mail..uz sva ta trčanja po doktorima nekad si eto olakšam i platim..u Suncu vadim...
Tigrić.... :heart:
Bit će naš idući mjesec
Koje testove koristite za O? A da nije jedan preskup? U ljekarni sam skoro pala u nesvjest kad sam cula da jedan kosta 50 kn.
da, Sunce ti je dosta jeftinije..ja sam vadila u Suncu betu, bilo je jeftinije nego u Medicu..jer meni ginekologica ima praksu da nikome ne želi dati uputnicu za vađenje bete..a ako ti zatreba obzirom da ti koliko vidim ginekologica često ne radi,Smiljanica ti isto može dati internu uputnicu za vađenje nakon što kreneš u mpo ukoliko ne možeš dobiti od svoje ginekologice..nažalost meni je to doktor rekao nakon što sam već platila privatno jer mi nije palo na pamet da ga prije pitam..ali znam za ubuduće..
ja kupujem preko njuške od nekog tipa..za sto kuna dobijem ja mislim 50 testova za ovulaciju i 5 testova za trudnoću. Alice su testovi i pokazali su mi se najbolji od isprobanih..Nikada niti jedan nije bio neispravan i crtice su ful jasne, dok kod nekih drugih mi je znalo biti nejasno..
Mozes mi stavit link ili br od rog frajera moze i u pp
Ma njuškalo je skupo...jedino kaj s ebaya npr dojde pošiljka za 2-3 tj.
Npr,ja naručila zadnji put ove:
http://www.ebay.com/itm/New-Wide-3-0...item485e269247
I zadovoljna.Na hcg-u nema fejk drugih crtica i to mi je bitno.
Ajme cure! Ne mogu vjerovati da tolike pare dajete za o testove.
Evo vam 50 testova za 70kn:
http://www.ebay.co.uk/itm/50-OVULATI...item2300bca5f2
Pa ja znam da je na ebayu jeftinije nego na njuski jer taj lik kupuje na ebayu pa mora nesto i zaraditi..ali meni se ne da cekati jer uvijek se sjetim par dana prije da sam potrosila sve...
red pepper, ovdje imas 50 komada. Ovulacijskih i testova za trudnocu. Mislim da ti je to i vise nego godisnja opskrba. Narucis jednom i to je to. Na kraju prodas ostatak koji ti ne treba preko njuskala ili ih velikodusno doniras ostalim odbrojivacicama :)
Zavidim vam malo kako se lijepo družite dok ja radim.
Nivesa dobro došla!
Mami 2 tnx! Vec dugo vas pratim ali sad sam se ohrabrila.. :)
Zuzy meni ti u jednom ciklusu ode 10-15 komada jer mi ovulacija nekad 17-ti,a nekad 25ti dan,a nekad nikad..