teta čistilica :lol: :lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
ja jutros 59,5 (onih 0,5 je od cijele role štrudle koju sam jučer smazala :mrgreen: ).
ja bi bila sretna s -2 do 12.06. (al neću u bikini... hehehe)
Printable View
teta čistilica :lol: :lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
ja jutros 59,5 (onih 0,5 je od cijele role štrudle koju sam jučer smazala :mrgreen: ).
ja bi bila sretna s -2 do 12.06. (al neću u bikini... hehehe)
59,5!!!!!!!a mene se tjera odavle.....ko ovdi šta veliča ha?? ja se mogu pohvalit s bajnih 58,5 u 4mj :beljlj: svi su mi govorili :joj što si smršavila, baš ljepo izgledaš: dok malac nije skužio da bi on više pa me natjerao da mu obezbjedim, zloćko mamin:, di su bili na +18????? Inače ja svoje šlaufe ponosno nosim!!!i molim da se ne dirate u njih!!!
snoopy - i mene je htjela potjerati :mrgreen: . al ja se ne dam. imam cca 4 kg viška NA TRBUHU. ovih pola kile je otišlo s nogu, pa se sad lagano pokazuje "rupa" između (celulitičnih) natkoljenica :lol: .
navečer mi se pokaže 61 , a nemam pojma kaj ja to pojedem za kilu i pol... :?
he a koje smazao ostatak štrudle molim ljepo!!!!!
kikica 2 role jučer :shock: , a ja svoju drugu rolicu tamanim danas :mrgreen:Citiraj:
snoopygirl prvotno napisa
zato sam ja zabranila mami ikakvu vezu sa štrudlama, a ona meni sinoć ispeče pizzu i još kaže da joj pobjeglo sira, pa se onak fino rastezala............ipak, nesmin sad naglo objavit rat šlaufićima, ipak da ne stvorim naglo olakšanje leđima ak me razumjete, jaaako sam privržena njima, jaako.....
ignoriram ove dvije sa "s" i apostrofiram ovo što je mamasita napisala.Citiraj:
Mamasita prvotno napisa
dakle, tko je u igri za "-5"?
Hoćemo kopi - pejst? (I Bog pomaže odvažnima)
1. Mamasita
2. apricot
1. MamasitaCitiraj:
apricot prvotno napisa
2. apricot
3. Tweety u igri za najmanje 3x (-5) :mrgreen: (psiholozi kažu da se ne smiju zadavati previsoki ciljevi pa ja imam tri niska)
Vidim ja da će 12.6. kod mene biti raspojasani tulum :lol:
što je 12.6. :oops:Citiraj:
apricot prvotno napisa
kolektivno mjerenje
p.s. hoćeš li mi poslati uplatnicu ili neeeee
ja bi došla ako me neces izbacit......
ipak malo sam daleko.....ništa, kupujem kameru pa može virtualno mjerenje.
tweety, evo:
Citiraj:
apricot prvotno napisa
a za uplatnicu, rekla sam ti da se javiš ivarici.
nije to moj resor, ja samo delegiram poslove :lol:
tek sam sad skužila da ignoriraš nas dvije ponosnice :beljlj:
-ajmo ekipa vaganje kod mene-ko voli nek izvoli, još malo pa nestalo-
-4 do 01.06 -javno nadmetanje :beljj:
sociere uskači pls!!!!!
joj nemoj da te sad citiram. rekla si da se žuriš naći sa jednom čf pa nek se javim ivarici.mislila sam pričekat ću kad se ne budeš žurila, neću gnavit ivaricuCitiraj:
apricot prvotno napisa
no, dobro to je bio jedan od onih dana kad ništa ne povezujem.
ti i sorči odite na zajedničko smažnjavanje štrudli umjesto na vaganje.blago vam se :xCitiraj:
snoopygirl prvotno napisa
ma znam ja što sam ti rekla: da mi se nije žurilo, JA bih nazvala ivaricu i raspitala se. a možeš ti to i sama.Citiraj:
tweety prvotno napisa
sve šutim, al više ne mogu
ja bi se predbilježila na nekakvu listu skidanja kila hipnozom ili tako nekako
previše volim hranu da bi se dijetetirala
a Sport i Rekreacija su mi tolko bliski da ih pišem velikim slovom :mrgreen:
da ne bi mislili da sam ja tu neki uljez imam oko 75/165
1. Mamasita
2. apricot
3. Tweety u igri za najmanje 3x (-5) :mrgreen: (psiholozi kažu da se ne smiju zadavati previsoki ciljevi pa ja imam tri niska)[/quote]
4.Klo-klo (Krenula sam sa 63,5 -dakle, tog sudbonosnog dana bi trebala imati 58.5, ah, kako to lijepo zvuči :P)
pa tek sam vas sad skuzila cure!!!! :D
(nadam se da daddy nece procitati...) 160 cm i cca 69 kg!! :oops:
prijavljujem se i ja!!!
bar 5 kg do ljeta!!
1. Mamasita
2. apricot
3. Tweety
4.Klo-klo
5.bucka
--------------------------------------------------------------------------------
1. Mamasita
2. apricot
3. Tweety
4.Klo-klo
5.bucka
6. kate
cure, nemojte da vas uhvati povodljiva euforija.
ovo je ozbiljno!
i ja ozbiljno mislim staviti na Forum fotke svih onih koje ne uspiju!
vi ste ovo pretvorile u provokaciju jer ste sve s maks 63 kg!!!
mislim da bismo trebali dvije ili tri grupe
oni koji imaju prvu brojku 5, prvu brojku 6, 7 itd.
Ja sam na 75 kg.
Do 12.6. 2006. neću skinuti ni kilograma, ali 12.6. 2007. ću imati 62, ako ne i 60 :mrgreen:
Tko je uz mene - dakle samo 13 kg za godinu dana!?!
Apri, naravno da je ozbiljno...mene samo opasnost javnog osramoćivanja može natjerat da zaista, konačno nekaj napravim po tom pitanju :P
Zato ću se sad sretno pohvaliti da sam danas na pregledu sjedalica pobožno pila samo vodu i pojela samo par kockica taaaaamne čokolade :D
popila sam i jednu nesicu 3 u 1, al to ćemo izostavit iz zapisnika, jer sam je izznojila nad sjedalicama...uostalom vidjet ćemo kaj bu vaga rekla ujutro 8)
jel ja to vidim ljubomoru??? :shock:Citiraj:
tweety prvotno napisa
:P
napraviću i tebi jednu :mrgreen:
Ja mislila da je to spisak onih koji su na dijeti....onda me brisi (ma kakvo slikanje)
vrijeska ti si moj broj, ako se otvori lista s brojom 7,tu sam
kate, to je spisak ljudi koji si trebaju zadati cilj do 12.6. i ispuniti ga.
u protivnom - slikanje.
hoćemo posebno otvorit svoj topic ili ćemo im ometati njihov? :PCitiraj:
kate prvotno napisa
i vidiš i čitaš i osjećaš! ALI tko mi je kriv!Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Nego, vozim se ja prije posla i došla mi nešto ova naša aprikot na pamet. Ljudi su nekad zvali ekipu na kavu i kolače, a ona na svoju digitalnu fensi-šmensi vagu. :roll:
ne prije posla, nego prije pola sata
nadam se da ćete se vagati u kupaoni 8)
vaga je običnjača, ali negdje je netko napisao da mora biti digitalna kako ne bi bilo varanja.
marija, ne upucavaj se ;) znamo da si ti tamo i ručalaCitiraj:
maria71 prvotno napisa
jesam i tim se ponosim
Ali Apri, jesi li spremna svoju kupaonu privremeno pretvorit u ranojutarnju nudističku plažu?
Jer ja se moooooram vagati ko i svako jutro, prije doručka ili unosa bilo kakve tekućine, gola ko od majke rođena da ne bi slučajno koji končić pretegnuo vagu na višu brojku :lol:
i naravno još jednom obrišeš oči maramicom za skidanje šminke da se slučajno nebi trepavice izvagale sa slučajno zaostalom maskarom. :DCitiraj:
kloklo prvotno napisa
TAKO I JA ;)
Tweety :D
I još ću vući Leonu sa sobom da pocica koji milililar mlijeka netom prije vaganja :lol:
A sta cemo mi s tim mrsavicama (jos da nas slikaju sta cu onda :oops: )...kad uhvatimo 6x,mozemo se objediniti
LISTA S POČETNIM BROJEM 7:
1. Vrijeska (start 75)
2. Kate (start 75,5)
Ajde cure,ima li vas jos?
Cure glede vaganja ja kao klo klo...
a ja dehidriram, svaki put, onu noć prije "vaganje jutra". i tu noć sanjam da trčim maratonCitiraj:
kloklo prvotno napisa
budući da je topic otišao u kupus, molim zainteresirane za akciju "-5 do 12.6." da mi na pp pošalju svoje mailove. napravit ćemo mailing listu i tamo se bodriti za svaki izgubljeni ili špotati za svaki dobiveni gram.