zasad skulirana prvotno napisa
sorry AQ,nisam sad baš svaki post pročitala niti se toliko detalja sjećam,ali ne pamtim da si navela koliko ste dugo u braku te da li ste skupa živjeli prije?urezalo mi se da on puno više zarađuje, mnogim muškarcima je to sasvim dovoljan razlog da žena drži 3 od 4 kantuna kuće....
nisam čula za slučajeve gdje je muškarac u braku u početku sve čistio i radio a onda to prestao,samo obrnuto.... (kad ga životne situacije ili žene natjeraju :mrgreen:)to mora da je od starta tako,ti si to trpila pretpostavljam jedno vrijeme i onda reagirala kad ti je prekipilo...(odnosno to prigovaranje nije imalo efekta)
mnogi se muškarci ne znaju povezati sa vlastitom djecom (pogotovo kad su tako mala i to još ženskog spola), imam par prijateljica koje muče isti problemi te sa zavišću gledaju odnos MMa i kćeri (on baš obožava djecu,animira i tuđu po parkićima)... no,sigurno će doći razdoblje kada će se oni dvoje bolje slagati,npr. navela si da je jako inteligentan pa eto,vjerojatno će joj on pomagati sa školskim zadaćama i u takvim će se ulogama bolje snaći...
razumijem te za sex, većina žena da bi do njega uopće došlo moraju imati osjećaj bliskosti i povezanosti dok se muškarcima taj osjećaj javi nakon njega....
a još ako nisi u mogućnosti zaboraviti na neke probleme i opustiti/prepustiti se....kuku lele....zato su one pive spomenute,neki moraju malo popiti (ne se i oblokati) da bi mogli isključiti mozak od problema te se prepustiti.....
no, i ja sama vidim da smo MM i ja u najboljim odnosima baš nakon kontinuiranog višednevnog sexa....:mrgreen:
nisam imala problema u mjeri kao ti,no shvatila sam da bi ipak ja malo pretjerivala,očekivala od njega da mi čita misli isl...
otkad imam jasnije upute,razgovor i konkretan dogovor oko podjele posla pa eto,i ja počela zapisivat jer vidim da u protivnom zaboravi neke stvari puno je manje ljutnje i zamjeranja...