Mami , danas 4dc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Mami , danas 4dc
Sent from my iPhone using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~
lista za : 21.09.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :zaljubljen:
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~38.dc
mamiza~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
odbrojavalice: :štrika: :preskaceuze:
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23. dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
tanita 14~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17. Dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10. dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10. dc
monali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5 dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4 dc
kristinica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
>Jutrooo!
Kavica je kuhana pridružite mi se!
Zola dobro došla!
Jutro! A di su nam ljubicice? Nitko se ne javlja??
Draga nemas kaj nego napraviti opet test..mozda neki gravignost ipak..
Sada bi vec mogao biti pozitivan ako je u pitanju trudnoca..
Uvz koji si radila je ipak bio ranije nego bi se ista dalo vidjeti. Ali ne skodi nazvati opet ginekologa.
Ako si izbezumljena od cekanja i upitnika nad glavom najbolje izvaditi betu...
Kakvo je ovo zatišje??
Kako su trudnice naše?
Ljubičice javite se!!
Nesta nam je forum zamro :-(
Evo ja se naručila na folikumetriju 7dc, u petak. Možda prerano, ali doduše
Moji ciklusi su kratki.. Mamy, šta ima kod tebe novoga?
Ciao, drage moje :mama:
Evo i mene napokon.. stalno sam u pokretu. Imali smo berbu pa znate kako to već ide.. bit će vina :klap:
Ja sam dobro jedino danas osjetim nekakva peckanja u trbuhu oko pupka pa malo više mirujem.. opreza nikad dosta.
Ljubičice kakvo je stanje.. hoće bit uskoro piš- piš???
Mizarola, slažen se s Lady. Daj ti pišni još jednom.. od viška glava ne boli :mrgreen: meni je isto na 10dpo bio negativan s ebaya a već 12dpo II sretno ;)
Kristinice, baš mi je drago da krečete u akciju.. držim :fige:
da uspije uz prve °•○●☆°•○●☆°•○●☆
Lady, kako si?
Mami, što ima kod tebe?
Da totalna tisina :)
Ja stalno cekam hoce netko nesto javiti od nasih ljubica, a i Mamiza je rekla da ce piskit za vikend al nije javila kaj je bilo..
Kristinica super sto ides to malo popratit, mozda da jos spomenes i spolne hormone malo pogledat da vidis kako stojis s progesteronom i sl..pogotovo u tako kratkom ciklusu. Al pozdravljam angazman i zelim ti srecu :)
Cure sretno :)
Curke samo da vas pozdravim i jsvim se kratko, bas ne stignem pisati, ali citam vas redovito. Radim test svaki dan i neg je, u ocekivanju sam M.... Testice radim tek toliko zato jer ih imam i da me slucajno nebi iznenadilo.Ljubim vas... :-)
Ives, znam o cemu pricas ono u vezi dr L. On je meni ulio puno povjerenja na konzultacijama i jedva cekam u 11 mj otici k njemu,u biti prvo se moram naruciti. Isto tako mi je rekao, ne brinite vi cete biti trudni, da mi je 60% vasih godisnjakinja meni bi uspjesnost bila jaaako velika.....znam da su to samo rijeci, ali ja mu vjerujem.
Radila sam hormone štitnjače i spolne, sve ok. I briseve i papu i sve ok.
Mužev sgram isto ok. I ono s glukozom mi je isto ok. Jbg, sve ok a nije..
Jedva čekam da krenemo s ciljanima :-)
Pozdrav cure!!
Nova sam ovdje, nemojte mi zamjeriti jer ne znam koja su pravila i uopste da li sam ispravno objavila post.. Dosadilo mi je samoj cekati plusic, pa bih se ovaj mjesec pridruzila vama! Trenutno mi je 20dc i vec me lagano hvata nervoza i iscekivanje.. vec nekih 9mjeseci pokusavamo..
Dan' curke,
Cime se vi zaokupljate ovih dana?
Ja sam vec ispalila na kaucu, sto da vam kazem osim da imam ama bas sve simptome koje mogu imati:mucnina, povracanje, bolne grudi, sve mi smrdi, zatvor, plinove, napuhnutost, umor..hehe veselo kaj ne..
Al sutra ujutro imam pregleda pa sam malo nervozna opet oko toga..
Ives, kak se ti drzis?
Mami jesi dobila nalaze?
Curke malo pozitivnih vibri da nam se koji plusek sto prije pojavi na listi :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo vibrica, dva reda za dvije crtice kod nekoga!! :heart:
Jutros me opet oprala čežnja za drugom bebom!!! :-(
Evo i mene malkoc do vas..da vas škicnem pa onda odem u šetnjicu sa mojim pesom. :-)
Lady , jedva čekam da nam se sutra javiš sa lijepim vijestima :love: Vidjet ćeš da će sve biti dobro!
Odmaraj, gledaj filmiće i opusti se.. zagrli s mužića i strah će brzo nestati.
He sad, ovo za simptome te totalno pratim :taps:
umjesto da mi se sad sve smiri , Ne! Meni tek sad sve počelo onako pravo. Ma stalno nešto..ipak je ovo drugo stanje..
počinjem polako osjećati svoju mrvicu pa sam sva u oblacima.. :zaljubljen:
Romeo, kristinice, šiškica želim što prije bebice i svim ostalim vrijednim trudilicama :ghug:
Limeta - welcome :-D
Zanimljivije je cekati ovdje svoj plusic, jer pratis ne samo svoj test, nego i od drugih. :D
Ja jedva cekam da netko javi da ima plus, a bilo bi super kad bi to bila ja :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~
lista za : 23.09.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :zaljubljen:
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~40.dc
mamiza~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25. dc
odbrojavalice: :štrika: :preskaceuze:
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
limeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
tanita 14~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19. Dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12. dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12. dc
monali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7 dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
kristinica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Jutroooo!
Kavicaaaa!
Limeta dobro došla!
Šiškice , Xavii dobro došle u ljubičice!
Mami, sutra pisi 2 dc.
Boli od jutra, mrzim prvi dan :-/
Jutro svima.. kako smo ? Evo nudim vam burek s mesom i sladoled od vanilije, čokolade i jagode
na kavu u ovoj kombinaciji ne smijem ni pomislit :lol:
Mami, nam je već od ranog jutra vrijedna.. nema, prava šefika od liste ;-)
Šiškice , Xavii curke sretno vam u ljubičicama
Romeo :love2: popij si nešto za bolove ako jako boli, meni je uvijek pomagao jedan neofenćek.,,
Lady, ~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu :fige:... i javi nam se uskoro i obavezno !!!
Dobro nam došla draga, ja uvijek kažem da je u društvu uvijek bolje. Ovdje sve razumijemo jedna drugu i drago mi je da si nam došla. Želim ti što kraći boravak ovdje i da se uskoro preseliš na trbušaste podforume. :pivo:
Zola, MonaLi, Mamiza, ..kako smo curke????
Nove cure dobrodošle!!
LadyB, sretno danas na pregledu, čekamo lijepe vijesti :-D
Mi ćemo ovaj ciklus preskočiti s pokušajima, bila sam na pregledu kod ginekologice i bris mi je pokazao da sam pozitivna na ureaplasmu :-( Sad smo na čekanju dok popijemo terapiju i napravimo kontrolni bris...
Joj ja sam imala ureaplasmu 10/4 , taman dva ciklusa prije nego li sam ostala trudna, i odmah sam je uspjela riješiti, hvala Bogu. Samo zato jer smo pili i ja i suprug antibiotike i štitili se za to vrijeme. Pa smo spriječili ping - pong efekt. Nadam se da ćeš se brzo riješiti te beštije... zbog čega si radila briseve..redovna kontrola ili ideš na neke pretrage???
pojavio se spoting. Ništa ni ovaj puta.
Jutro, curke!
LadyB, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled.
Ives, doručak ti je urnebes :)
Cure koje su dobile M, žao mi je.
Mami, možeš me maknuti sa liste, odlučila sam par mjeseci uopće ne pratiti plodne dane, niti imati ciljane odnose. Previše je to za mene, ne želim se vratiti u fazu prije trudnoće, jednostavno, ne mogu više ni mjertit temperature, niti pišati trakice, treba mi odmak od svega. Ovaj vikend su mi počeli plodni dani (bar mislim) i opet sam se uhvatila da napadam dragog koji je trenutno zatrpan poslom i zgadila sam se sama sebi.... :( Odustajem od ciljanih odnosa. Krećem kod stomatologa, želim si riješiti par karijesa, nažalost, ima tu malo više posla sa mnom, pa nekao si ne želim trudnoću dok sve to ne porješavam (injekcije i to). Ako se dogodi, super, a ako ne, opet ok.
Vama želim što skorije plusiće, uredne nalaze, a trudnicama našima lijepe i zdrave bebice :)
Pratit ću vas i javit se tu i tamo. Kisss
Curke, evo upravo s pregleda - sve super :-D, gledali bebu na UVZ kako se meškolji :zaljubljen:, doktorica zna koliko umirem od straha prije UVZ pa mi posveti dosta pažnje i pokazuje nam i objašnjava sve što se vidi glupo i pametno...tako samo danas gledali srce, mozak, kralježnicu..ko da gledamo neku veeeliku bebu a mala mrvica ima 2.4cm :dancingfever:
Mucnine u punom jeku, postojane i danju i noću...
Ives vidim ja da tebe to dobro klopa ide, ja sam se zdebljala 3,5kg i doc me već špotala...a ja jedem sam kruh i ne krećem se...očito ni ne povračam dovoljno :roll:
Šiškice , Xavii curke sretno vam u ljubičicama
Zola ne brini, budeš to rješila s tableticama samo paziti na ping-pong kako je Ives rekla
Romeo meni ti je svaki početak menge bolan tako da ti kod mene ni jedna ne prođe bez ibuprofena...
Tanita draga, nema smisla ništa siliti i najgore da se ponovno uvučeš u začarani krug i opteretiš situaciju time dodatno, treba se nadati novoj trudnoci ali i biti spreman i zdrav u glavi, da ce se ona dogoditi kad sve dode na svoje mjesto. :love2:
Pozdrav cure! Hvala vam na toploj dobrodoslici i zelim vam da ovaj mjesec bude sa puno puno dobitaka :ghug:
Cure pitanje...imam filing ko da cu dobit... A tek je zavrsila. Ne kuzim. Sumnjam da je O jer mi je obicno O oko 20 dc...
Nivesa ti fakat imas ludilo unutar ciklusa..mislim moguce i da je O..ne mora svako mj biti isti dan..pogotovo kako je tebi otegnulo se sve zadnji put..
Ne znam kaj bi ti rekla..
Zola, ne znam kako mi je promakao tvoj post....znači kod mene ista stvar - ureaplasma 10 na 3, počinjemo sutra s terapijom i nadam se da ćemo se brzo riješiti beštije...
Ugl.tak sam očajna, jedva se odlučim na novi ivf pokušaj, povadim sve nalaze i sad opet čekanje..grrrr
Redovna kontrola. Bila sam primijetila pojačani iscjedak pa sam posumnjala da nešto nije ok. Papa test je pokazao jaku upalu, a ginekologica mi je onda preporučila briseve i eto, oboje smo na antibioticima sada i bez odnosa (rekla je gin. da odnosi s kondomom ili još bolje bez). Kada si radila kontrolu nakon terapije? Meni je rekla da dođem 10 dana nakon zadnjeg antibiotika. Da li je i tvoj suprug išao na bris nakon terapije?
:fige: da se što prije riješiš beštije i kreneš u nove pobijede! Pitat ću te isto što i Ives, koliko nakon terapije ideš na novu kontrolu? Naišla sam na netu na puno postova da kontrola ne treba biti brzo nakon gotove terapije jer može dati lažni nalaz, pa nisam sigurna kako bi bilo najbolje vidjeti kakvo je točno stanje nakon terapije..
LadyB super za pregled i malu mrvicu :zaljubljen: Zbilja se na tako još maloj bebi sve može vidjeti na UZV-u?
Za mučnine sam negdje pročitala da pomaže rooibos čaj, ali kad su toliko intenzivne kod tebe ne znam da li bi čaj mogao pomoći.. Nadam se da će se ipak uskoro smiriti same od sebe pa da na miru uživaš u trudnoći!
Zola, ja sam ponavljala briseve nakon nekih 7-8 dana od zadnjeg antobiotika.. mislim da nije prošlo deset dana..ali mi je doktor rekao da to nema puno veze. Idući nalaz mi je stigao da je sve u redu a muž nije išao na testiranje. Ja sam ponovila sad prije 6tj opet briseve i sve je u redu. Hvala Bogu. Nemoraš se brinuti, samo se pridržavaj uputstva koje ti je dala tvoja gin. i sve će biti dobro. Sretno draga :fige:
Lady, Tanita.. bome nisam normalna sa hranom više.. danas sam jela za ručak bijelu lino ladu i kisele krastavce. (Di to ide skupa???) A baš je bilo fino :škartoc::oops:
A sad za većeru orahe i mlijeko :facepalm: ... muž se po cjele dane čudi kak mi sad nije muka, a kad sam pojela finu pizzu odmah sam trčala na wc... :lol:
Tanita, znaš sve i sama.. neću ti ništa govoriti. Opusti se i svakako si uzmi predah, imaš jedino zadatak da nas posjećuješ :ghug:
Lady, baš mi je drago da je sve dobro.ma sad samo opušteno
Cure fakat ne znam kaj da mislim za taj svoj ciklus iskreno. Imam osjecaj sto sam starija da manje znam. Al nikak da se bar malo unormale.