I vidim da ste pisale o pusenju i ja sam jedna od pusacica hehe. Zapalim po dvije na dan nije to puno al pokusavam i to izbacit al neide mi
Printable View
I vidim da ste pisale o pusenju i ja sam jedna od pusacica hehe. Zapalim po dvije na dan nije to puno al pokusavam i to izbacit al neide mi
Ja sam strastveni pušač, i samo razmišljam kako bi bilo dobro prestat, al ne mogu se nikako odlučit, jednostavno uživam u njoj. U prvoj trudnoći mi je rekla dok. da nebi bilo dobro naglo prestat, jer je preveliki šok i stres za organizam. Znala dam kad mi dođe, zapalit povuć dvs dims i bacit. Tako i u drugoj.
Anka, brusnicu! Al ne caj iz ducana jer u njemu nema nis brusnice!
Najbolje uzmi si susenu iz ducana, ono nagrabis u vrecicu! Tak sam ja. I ak ti ne valja samu jest zasipaj si u jogurt i pahuljice npr.
Dobre su i Cranactin kapi.... (za urinarne infekcije)
Curke, ja danas u guzvi. S posla otisla kod sveki na rucak, pa s frendicom na kavu, pa pod tus, zamjesila lepinjice i sad napokon zalegla gledati Voice :)
Ima li novosti?
Ives, sam preskocila tvoj post o Fm? Fakat puno tipkamo :D
Jutroo!
Kavica je kuhana, pridružite mi se.
Meni od jučer popodne tupa mučnina i valunzi me peru, koma sam.
Jutro!
Mami, hvala na kavici. Ti bila O?
Ljubičice, jel' se ohrabrila koja na testiranje?
Iveeees di siiiii? Kaj bilo na fm?
Pozdrav svima!
Kod mene zatisje; do jucer tulum u jajnicima i bolne cike, danas nista. Cekam petak.
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 21.2.2016.:ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :zaljubljen: :shykiss:
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~~~~43.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
malaguena ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice: :heart::mama:
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Anka i Tanita dobro nam došle u ljubičice!!!
Ives jos koji sat i zvala bi Dukat i Vindiju da stave tvoje info na tetrapak od mlijeka. Di nestade!
Kaj ima kod tebe plasi me ova tisina.
Hvala na dobrodoslici!! Nestrpljivo odbrojavamo mozda bude sta ovaj mj
Ciao ekipica, :mama: eto i mene !!!!!
Jučer sam imala jako puno posla pa vas nisam stigla sve popratiti.. ali eto mene opet k vama!
Fm je prošla dobro.. za dva dana opet.. nalazi još nisu gotovi ali nadam se da ću u utorak vidjeti kakvo je stanje.
Jagodica hahahah :lol: sad mi je drago da sam se javila prije isteka.. zamisli cijela Hrv.. u potrazi za Ives..ni moji doma ne bi znali kog se traži :lol:... :*
super ti je avatar i potpis.. vidim da si nam se malo ponovila.. baš je u tvom stilu :love:
Tanita, ma jesi se ti to dotakla pušenja???? Ajme.. davno iza mene.. Hvala Bogu. Eto već 5 godina ide..
prestala svojom voljom i kako sam zadnju ugasila nikad niti jedan dim više nisam povukla.
Anka... ajde razveseli nas ovaj ciklus !!!
Aha Ives vidis kak sam fancy! Da nisam to s potragom dobro promislila! Nikad od mene "Ivke detektivke"
Cekam s tobom utorak i drzim fige!
Zapravo cekam ja uto ali onaj tamo (1.3.) da M ne dode. Bilo bi lijepo, bas je zgodan datum za zapamtiti.... :-)
joj ajde da i taj utorak više prodje...:gaah:
jagodice jaooo baš bi bilo super da ti pokraj nicka pritaftarim dva roza stupića... :klap:
prazna nam je lista...:-|
ajmo curke..u red lagano :mrgreen:
Oce netko piškiti ???? Ajmooooo
ništa ....kad neće nitko , onda idem ja :aparatic:
Ives, ovo za stupice....iz tvojih usta na moj testic haha!
A nis kad vam je tolko do pisanja idem onda na wc pa se vratim!
Bome moja trakica tamni, sad mi pak više ništ' nije jasno :|
Moj dok. baš nema neke nade da će ovaj ciklus biti O, ali otkrili smo jedan novi folikul
koji je izniknuo od nikud pa sad njega pratimo. Možda me ipak iznenadi ''O'' :trep:
eto...opet moram čekat utorak :cekam:....ću da saznam sve :štrika:
Jagodice iiii????
Ma to sam ja tak isla piskiti iz nuzde, kad ste vec navalile hahaha.
Kakav test 5dpo! Haha :-P
Ives govorili su i zenama da nece nikad djece imat pa radale blizance. Ne kazem da tvoja dr ne valja, ali to kaj ona "ne vjeruje" ne znaci da ti ne moras. Nada mozda je k**va ali umire poslijednja!
Curke meni sutra 2DC
jagodica ma dobar mi je doktor. I jako je detaljan i ništa ne govori bez nekih vidljivih dokaza.
Na zadnjoj fm je vidio da mi folikuli ne napreduju od zadnji puta pa je rekao da ne vjeruje
da će doći ovaj ciklus do O , ali je onda otkiro na drugom jajniku folikul kojeg prošli puta nije bilo, i veći je od
onog folikula kojeg smo cijelo vrijeme pratili. Tako da možda ipak dođe do ''O''
Sve ćemo bolje znati u utorak..ako se ništa ne bude do tada događalo ili dalje razvijalo..dat će
mi duphastone da izazovemo m.
Nivesa :love2:
Nivesa, draga, zao mi je :( Ali bar znas na cemu si.
Ives, ma piski ti trakice, bar za vjezbu za prave testice.
"Life is a circle of happines, sadness, hard times and good times.
If You are going through hard times have faith that good times are on the way."
Nivesa - drugi mjesec je plusek tvoj :)
Moja Lh trakica je svaki dan druge nijanse, bazalnu mjerim i jutros je pala temp, ako sutra ne bude nagli rast znaci ništa od ovulacije :/
Nivesa :ghug:
Mene od jučer ubija tupa mučnina,nije mi ni do čega.
Joj, Mami, znam kak ti je. Meni u pms-u isto zna biti muka, česće mi se piški i strašno sam napuhnuta...pa se ti nemoj nadat plusu! Je, rajt! :) Vibram ti da je mukica od rastuće bete ~~~~~~~~~
Kod mene jutros minus...
28dc, 14 dpo...
Nema nikakvih naznaka da bi mogla stići M, nikakvig pma-s (osim bolnih sisa), tako da još ima nade za ovaj ciklus..
i kod mne minus ko kuca
nema crtice
idemo dalje
:uteg:
Ma, kakve to minuse prijavljujete? Dok M nema, ne prinajem.
Nije gotovo dok nije gotovo cure!
Kavicaaaa!
Jedva sam ustala.
Ova kavica ljeci! Bas mrzim ponedjeljke.