Draga posalji mi preko PP
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Printable View
Kloooo :heart::heart::heart:
Ja sam danas 21dc i jedno 6 ili 7 dpo.. temperatura neka nenormalna ovaj ciklus.. da unatoč pozitivnim LH kontam da je O možda i izostala :-x
Stavite i mene na listu.. naravno ako me primate nazad.. :fige:
Ionako škicnem svaki dan što tipkate..
Ljube poslala sam.
Garawa jeeeej baš sam hepi što se vraćaš. :heart: I meni je temp cila čudna. Trakice ove manje osjetljivosti nisu pokazale peak, ali ove veće jesu. Ali mi je gineglolog potvrdio da je bila O. Tako da držim fige da je bila i da bude plusić.
Uhvatim ja peak https://ibb.co/0cFLnH8 bez problema..
Ali nikada ovako neka luda temperatura nije bila..https://ibb.co/SKR8yFz
Jutro cure.
Ajmeee tamnija je crta. Jutros sam na kraju 3 testa napravila. Tila sam 2 jer imam neke OneStep plave i one neke od jučer zelene. Ali jedna zelena je bila loša, ali na kraju je i ona proradila.
Evo slike. Što mislite?
https://ibb.co/Gt7DPJ9
Klooo pa to je tooooo! :ghug:
Jeeeej!! Svi su pozitivni!!! Srećica!!! Čestitam! :-D:heart:
Garawa ovo ti je moj pretprošli ciklus kad sam se ful nadala da je to to. Bazalna mi je super izgledala nakon O.
https://ibb.co/ckGGD9m
A ovo mi je ovaj ciklus.
https://ibb.co/YNk1B8N
Ivchy & Mašnica falaaa :ghug:
Nadam se da je to to.
Kloo čestitam ti od srca!!
Fala Garawa. :heart:
Cure, vratite me na listu!!! Naravno ako slobodnooooo[emoji4]
Ljube hvala ti. :-) Da ovo mi je prvi ciklus na klomifenu. Pila sam jednu dnevno od 5. do 9. dana ciklusa. Na desnom jajniku su bila 2 folikula i neki manji na lijevom. Ova dva na desnom su oba prsnula iako je gin mislio da jedan čak neće. A od ovoga na lijevom nije bilo ništa. Nisam imala nikakve nuspojave ni ništa.
Oo Klooo, pa to je to :) :) :) :) :)
Bravo Klooo! To je to! Joj baš sam sretna! Čestitam draga.
Klooo ja sam sigurna da je to tooo :)))
Čestitaaam!
Ma ja da sam na tvom mjestu sve testove bi umočila!!!
Garawa i Ljube vratim vas na listu, zašto da ne! Što više to bolje...
Ljube daj mi samo javi koji si dan ciklusa :angel:
Cure hvalaaa :ghug:
Rasplakala sam se od sreće. Jučer sam za onaj stvarno smatrala da je negativan, ali za ove ne smatram :mrgreen:
Hahaha Beck. Piškit ću sad ove trakice svaki dan po jednu da vidim hoće mi tamniti. Ali sutra ću popiškiti i "pravi" test.
Himalaya kad si ti ono išla vaditi betu? Ne znam da li da idem i ja. Strah me od zadnje trudnoće onog blighted ovuma, ali to vjerojatno neću do ultrazvuka znati.
Klooo ma idi odmah vadi betu, možeš u Breyer samo uletiti i bude ti gotov rezultat popodne isti dan. Mislim 250 kuna da je beta...
Čisto da si razbiješ ikakve brige :)
Joooj ja sam isto sad malo suzicu pustila za tebe, od sreće naravno. Taman kako smo pričale iznenađenje za Božić :heart:
Meni danas 25dc
26.11.2020.
(Ne) čekalice
Klooo ~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice
ljube555 ~~~~~~~~ 25.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 23.dc
Garawa ~~~~~~~~ 23.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 22.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 21.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 19.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 2.dc
Baš nam se lijepo popunila lista :mrgreen:
Taman sam te htjela pitati jesi svjesna?
Samo se ti dobro ispaci, to su suze radosnice.
Hehehe Beck da ovo će mi biti najbolji Božić ikad. :heart: Mislim da je čak jeftinija beta.
Nisam još nikome rekla. Dogovorila sam se kao s MM da ćemo test raditi u subotu. :lol: Ne držim se baš dogovora. On uvik očekuje najgore, a nada se najboljem. Tako da sad razmišljam kako da ga iznenadim.
Garawa nisam bila svjesna dok nisam pročitala vaše poruke. Tek mi je onda došlo iz guzice u glavu.
Ne znate ni same koliko mi je pomogla vaša podrška. :ghug: Uvik ću biti tu za vas i navijati za vaše plusiće. :heart:
Klooo, ja sam vadila betu dosta kasno jer su takva pravila na humanoj (21dpo), ali ti možeš već 14dpo ili dan nakon što ti zakasni. Vjerovatno ćeš je dva puta vadit kako bi se vidjelo da se pravilno dupla. Samo smireno i pozitivno!
Bome lijepe crte imaš ovako rano.. još ako su oba pukla..i oplodila se.. možda budu i dvije bebice..
Ajmeee :-D
Cure, lijepo su se ovi plusići počeli redati :) Neka se nastavi :)
Aha. Ma mislim da se neću ni ja žuriti. Ako i budem išla vaditi. Jer me ništa neće smiriti nego samo ultrazvuk. Pokušat ću ful pozitivno i nadati se da će biti sve ok. I ako nešto nije u redu ne mogu konkretno ništa napaviti. Uvik sam sebe nekako krivila za spontani, ali onda s vremenom skužiš da stvarno nisi mogao ništa napraviti. I da je tako očito moralo biti.
Joooj Garawa da bar. Od jede bebe su mi bolje samo dvije bebe. :lol:
Rekla sam ja da će Himalaya pokreniti lavinu. :-D Ona je uzdrmala tlo, evo ja sam pokrenula prvu pahulju i sad nastavljamo. :-)
I meni je bio prvi ciklus sa klomifenom.
Ne usudim se ni nadati kad se sjetim kako su loši nalazi bili..
Klooo, nemoj ni žuriti s ultrazvukom kako ne bi bilo prerano.
Ja ću vam svima poželjeti plusiće ispod bora. Taman još sve stignete!
Ajme Kloo ja imam užasno veliku želju imati blizance iako u mojoj obitelji nitko nema :lol:
Želim ti da su obje j.s. oplođene, skroz i moguće jer ti je stvarno jaka crta a dosta je rano još....
Držimo fige :-D
Himalaya da neću. Sutra ću zvati genekologa pa me baš zanima što će reći.
Hehehe Beck fala. Kod mene čak ima. Obadvije mamine sestre imaju blizance. Jedino moja mama ne pa računam da je sad na meni i sestri red da mi imamo. :mrgreen:
Klooo, onda bome možda i dobro računaš hahaha :) Dvostruko iznenađenje, nikad ne znaš :)
Ajmo malo o simptomima (umišljenim) haha
Evo ja nemam šta puno za prijaviti osim.. tu i tamo bolnih bradavica
..i već drugi dan imam blago žućkasti iscjedak ..
I da se i ja pridružim dobrim vibracijama i svima poželim plus ispod bora!
Lajk za iscjedak! To je pozitivno! Drzim fige!
Ljube is također back! Idemo cure u nove pobjede!
Garawa, pridružit ću ti se ja sa simptomima hahaha. Osim cica koje bole sa strane, kao što sam već i rekla, primijetila sam i ja taj neki iscjedak, više bijelkasti nego žuti, rekla bih "mliječni" (valjda nisam pretjerala u opisivanju hahahaha). Trbuhom mi tu i tamo prođe bol slična onoj za vrijeme ovulacije,malo desnom, malo lijevom stranom.
Od O je prošlo tek 6 dana tako da je još rano za bilo šta.
lotus..e tako je i kod mene..super si to opisala haha
Garawa, meni je žućkasti iscjedak jedini bio sumnjiv. Sve ostalo su mi bili klasični pms simptomi. Njega nisam znala čemu pripisati pa je postojalo zrno sumnje da je možda to taj famozni "sunčani iscjedak".
Baš ste pokrenule pozitivnu energiju i nekako slutim da bi uskoro moglo biti još pluseva. Kako bi to bilo super! Prava božićna čarolija!
Himalaya kad ti se pojavio takav iscjedak?
Za taj sunčani iscjedak sam čitala da je to ustvari malo krvi pomiješano s normalnim iscjedkom..
Ima i jako stara tema: http://forum.roda.hr/threads/15652-S...8Dani-iscjedak