[QUOTE=aleksandra70vanja;1782771]u kom TT?
ima dječjih stvari?
ima li uopće gdje dječji TT?
Dječji TT ima u Rosesu XYZ....
Printable View
[QUOTE=aleksandra70vanja;1782771]u kom TT?
ima dječjih stvari?
ima li uopće gdje dječji TT?
Dječji TT ima u Rosesu XYZ....
ja sam jako nezadovoljna uslugom dm fotki
premium kvaliteta loša, naručila standard, dobila i naplatili premium, i opet loša kvaliteta
oko mjesec dana mi nisu mogli naći fotke u poslovnici
ma užas
ali zato mi je tisak odličan
Ja se fotkama bavim skoro pa poluprofesionalno, i zadovoljna sam njihovom kvalitetom.
Jednom nisam bila, poslala sam mail s reklamacijom, i izradili su mi cijelu narudzbu ponovo, bila je savrsena. :)
S Tiskom pak nisam jer su jako neprofesionalni, usluga transfera im je losa i spora, a boje su presaturirane i stoga neprirodne.
No najbolja opcija mi je Photobox - preporucujem svima koji imaju adresu van HR.
danas smo bili u Mandi centru, zatvara se trgovina s namještajem i Tommy. Šteta.
U Foxu je sve 40% jeftinije, ne znam je li i njihovim drugim dućanima ista stvar.
Moram priznati da sam zasad poprilično razočarana zagrebačkim sniženjima odjeće. Nit sam naišla na neka velika sniženja, asortiman je dosta selektivno snižen, a roba mi na mnogim mjestima izgleda kao da je u igri loš second hand. Ima dućana koji se inače ne mogu pohvaliti nekom kvalitetom, a sad su za sniženja odnekud izvukli valjda robu od prije 3 sezone.
Što se obuće tiče, u Pitarellu su pristojna sniženja (60%).
Ivarice, mislim da u turbo sportu/turbo limaču ima klizaljki na sniženju.
Uh, i ja. Danas sam skoknula i do onog outleta u Gospićkoj koji kao ima sniženja cijelu godinu (i dosta izbora, na prvi pogled, od ugaslog Concepta preko Sisleya i sl. do Armanija). Sniženo je ono što stoji na policama već nekoliko sezona valjda, i to npr. s 500 na 400, ili s 300 na 250 kn. A i po drugim dućanima u gradu, isti dojam, hrpa robe loše kvalitete po cijenama koje i nisu nešto niske.
Inače, čekam da CaterPillar snizi svoje žute gležnjače, no čini se da nemaju namjeru :-(
Da li je tko bio u Pecuhu u Arkadu? Kakva su sniženja i izbor u c&a i h&m?
alpina??
cure, ima li negdje muški kaput na sniženju?
Jel ima negdje i ikada AS na sniženju a da nisu Brežice,imamo kumstvo i ne izdvaja mi se 2500 kn za to.
Ja bi trebala sebi kupiti nači visoke cipele poput buca onaj materijal, znači da više nalikuju teneama ali da su tople i watherproof (valjda se piše tak).
Imam prevelike zahtjeve, zar ne?
E di toakvog nečeg ima na sniženju po nekoj ok cjeni
hvala ići ću u vartex, ma mi tražimo baš klasični muški kaput, a oni baš i nisu na sniženjima, ovo po zarama i to su sve neke jakne ili neki tanki kaputići
Gledala zimske cipele za djecu: Stiefelkoenig (Primigi, Geox i onaj S...nešto austrijski brend goretex gležnjača i buca)-50%, Humanic oko -30%, plus oni zadnji brojevi koji su sniženi više. U Cicibanu se naleti na neke zadnje brojeve kome pašu i za 150kn.
Nisam gledala šlapice, ali na vratima Stiefela piše da je cijeli asortiman u pola cijene, na Humanicu piše samo SALE ;-)
jesu,
mi smo kupili dvoje cipele za proljece. na srecu su imali brojeve za nase klince.
sto se tice snizenja u Stiefelkoeningu oni prvi stave snizenje, bar u CC1 u WG i to na 30% , a kad svi krenu s istim onda snize na 50%. ja svojim vec neko vrijeme tamo tako kupujem. ineteresantno mi je da iste Geox cipele su jeftinije nego i u samom Geox ducanu i Humanicu.
za balerinu sam platila 255 kn broj 26
a za BC-a 280 kn broj 30
nisam gledala koliko su sad, ali one su inace oko 270 kn, sta ne? dakle 50% dolje.
inace ja kupim i robeezice klincima, samo sad ih imaju, pa sam tu kupovinu preskocila
do sad je uvijek bilo da kad snize sve onda snize i njih. ja ih nisam sad gledala, ali dok je balerina isprobavala tenisice, vidjela sam na jednim onaj badge %
U Cicibanu kod Britanca kupila danas kišne čizme (roze na cveteke) za 30 kn, imaju u rasponu 30-35 po toj cijeni, isplati se zaviriti i zbog zadnjih brojeva koječega po 150kn. Valek ima nešto većih zatvorenih šlapica (cca 29-33) po 100kn. U Peku se isto ima dobrih zimskih nepropusnih cipela i polučizama, ali samo -30%.
Baš su s natpisom ciciban, nefutrane, ovih rozih je bilo samo u brojevima 30-35. Dućan je taj od Frankopanske do Britanca.
SEZONSKO SNIŽENJE !
Počelo je sezonsko sniženje do -60%
Požurite u Manine dućane i odjenite se po nevjerojatno niskim cijenama !
ORIGINAL MARINES - ITALIJA: svi artikli u ducanima su im snizeni u pola cijene, ima dosta izbora (OK, malo manje nakon sto sam ja obisla 2 njihova ducana :mrgreen:).
Oni ne snizavaju vise od 50% tako da je to, sto se OM tice - to.
Jeste li vidjeli negdje povoljne pidžamice za novorođenčad? One iz jednog dijela na kopčanje između nogu...
U Prenatalu su po 100 kn pa sam malo u šoku :)
gdje je stiefel u ilici?
ja jučer lutala od trga do britanca nisam vidjela (dobro, moja moć zapažanja i orijentacija su na nivou razvoja amebe)
nema ga vise
alex, misliš na stiefelkonig dućan?
otkad ga nema?
meni se čini da ima jedan ultraskupi u ilici, s južne strane, malo prije mesničke...
ili je i taj zatvoren?
(al' nisam sigurna da su oni imali primigi...)
ako je onaj na tramvajskoj stanici, cipele su jos uvijek jako skupe, ali je gore mislim neki drugi logo
izgleda da sirim dezinformacije :/
na netu je jos uvijek na adresi ilica 33