[QUOTE=pinny;1651985]ET prosao super. Vracena jedna mrvica. :bouncing:
Jedna ali vrijedna!!!!!!!!!!!!!!!!Jel savrsena???????????:klap::heart:
Printable View
[QUOTE=pinny;1651985]ET prosao super. Vracena jedna mrvica. :bouncing:
Jedna ali vrijedna!!!!!!!!!!!!!!!!Jel savrsena???????????:klap::heart:
Sela :kiss:
I ja se nadam da je vrijedna. :sing:
Kako je biologica rekla nije savrsena ali je ok. :heart:
[QUOTE=pinny;1651985]I doktor mi rekao sada ste trudni.
ET prosao super. Vracena jedna mrvica.
Danas horizontala a sutra go home.[\QUOTE]
Bravo Pinny!!! Jupii za mrvicu!!! :-D Već su ti 2 puta rekli da si trudna- nema ti druge :mrgreen:
O, Bože...! :-o
Ma... Čuo bi me!!! :evil: Čuli smo sličnu priču na kavici, zar ne...?
Svaka čast na zadržavanju prisebnosti i pristojnosti.
Marva neodgojena! :evil:
Tlatincice moja,ma cula ja da takvi cudaci postoje,no tko njima dade diplomu???!!!!No hvala bogecu,nije moj ginekolog
i nek je sa srecom svim tetama koje njemu hodocaste...Pricao mi jos o nekoj curi izbjeglici sto je zatrudnjela 3 puta sa svojim
sefom na poslu,a sef-dilber od 60..ja mislila da on mene zeza ispocetka....hahhahhhhahh
Jao,dragi moj muzu,zasto ti nemas 60,molit cu lijepo!!!!!!!!!!!!!!!!!????
Bok cure! Eto me natrag odmorna i spremna na nove pothvate.
Odmah čestitam Osijek na srčeku koje kuca i Ivani na lijepoj beti! Bravo cure! Sad nek uslijede školske trudnoće i zdrave bebice. :)
Sela žao mi je što nije bilo js - drži se i hrabro dalje!
Vidim da pišete da nema postupaka preko ljeta i da doktora nema sljedeći tjedan. Kako bez veze... Baš sam mislila ubosti jedan prirodni IVF dok sam na godišnjem. Znači stvarno ništa od toga? Inače kako ide procedura nakon neupjelog postupka - pojavim se opet na ultrazvuk 8-10 dan kao što mi je napisano prvi put ili moram na nove konzultacije prije toga (idem za sada u prirodnim ciklusima)?
Dea2010 eto bas sam i ja bila zaintersirana za prirodni u srpnju,i neki dan kad sam hodocastila u polikliniku,rece mi sestra da bi se mmooooooozda
moglo sto izorganizirati,ali...nek se ne nadam puno.I rekla mi da dodjem 8.dan ciklusa samo na UZV pa cemo vidjeti...I ja to prihvatila medjutim vratila sam
se i rekla sestri da me ipak upise za prethodne konzultacije...Medjutim zvali su me danas da otkazuju konzultacije jer nema doktora i da se nazalost
nece nista ljeti moci raditi i da mi moze ponuditi termin u kolovozu za konzultacije....Znaci da nije ljeto,samo bi se pojavila na UZV 8.dan!!!
Sad jos imam varijantu ici privatno,ali i to cu jos vidjeti.....i tamo ljudi imaju godisnje ne...???
Ja jos uvijek ne mogu vjerovati da takvi ljudi uopce postoje a kamoli jos da rade taj posao(ginekolog)
Cuj Sela mozda se zapravo on nudio da ti "pomogne"!!!!!!!!hahahahaha(strasno za popizdit)
U soku sam,posebno sto smo na kavi culi da ima takvih primjera jos sto je zapravo sramotno......
Dea2010 i ja sam ti narucena za 8.mj. za konzultacije.Mislim da preko ljeta nista.Ako se ne varam,cula sam da preko ljeta primaju samo trudnice!S tim da cu ja probat uzeti termin za te konzultacije najvjerojatnije privatno i to sto ranije(prije M) tako da ako bude moguce probam izmoliti postupak.Na sve sam spremna!!!!!!
[QUOTE=Sanjička;1652055
Cuj Sela mozda se zapravo on nudio da ti "pomogne"!!!!!!!!hahahahaha(strasno za popizdit)
[/QUOTE]
Hahhhhaaaaahhaaaa,samo sam vas cekala!!!!!!Da,to sam i ja pomislila!!!!Umrijet cu od smijeha!!!!!:lol::tele:
da Istarski ipsilon.... :lol::lol::lol::lol::lol:
Evo me opet.Stalno mislim da cu to napisati pa zaboravim od silno burne zivotne dinamike:lol:.Htjela bih pohvaliti anesteziologa na Pinnynoj i mojoj punkciji.Mislim da pisem i u Pinnyno ime.Koktelcic koji je smutio bio mi je aman taman da ne osjetim bolne ubode vec kao pikice nekakve unutra,a i dilajlasta sam bila toliko da se ne sjecam kad me sestra odvezla iz sale za operacije u sobu dolje u prizemlju.
Kao da sam plutala na valovima svijesti i na momente uranjala u nesvijest.Cula sam da su rekli negativna aspiracija iz biol.laba i vise se ne sjecam niceg dok nisam dosla dolje i sestra mi ponovila"jeste culi,gospodjo,negativna aspiracija"..A ja suhog grla i uslagirana nisam mogla nista rec,al mi je bilo sve jasno,a opet kao da se to nekom drugom desava ne meni.....kao da to sanjam...
Pinnyca me tjesila...
A bila je dobra,kad su je vodili van iz sale,sva ozarena dala mi je znak da je sve super...cini mi se da je nju manje uslagiralo..
Daklem cure,anestezijica je bila fantasticna i moj strah bezrazlozan,sve pohvale....
hahahahahahahaah stara budala, kak itko hoće ići kod takvih ginića, sad kad postoji izbor, joooj, odmah sam se sjetila kak me je maltretirao jedan lik na zboru davno prije kad sam imala 16 (davna prošlost) i stalno mi je govorio da zašto ja imam dečka vršnjaka, da meni treba netko stariji, iskusniji... stari pedofil
Puse trudnicama, da,da i tebi pinny i tlatinčica,,,
Pinny trudnice,bravo~~~~~~~~~~~~~~~da se malac dobro ugnjezdi:-D.
Tlatincice~~~~~~~~~~~~~~~~~~sutra za big bety:mrgreen:.
Sela sad možeš reći tm da imaš uputu doktora da si nađeš ljuavnika,ali samo starog:lol:,joj stvarno svakakvih ljudi ima....8-).
Tlatincica, kako si?Koliko ce sutra biti od transfera?
Pinny, nema druge nego da ~~~~~ za tog malca.
Sela, jako mi je drago da si u planovima za dalje.Odmori preko ljeta, dobro dode napuniti baterije prije novog pohoda.Ja uvijek gledam da se nakon neuspjeha negdje maknem iz svakodnevnice, promijenim sredinu i odmorim mozdane vijuge od MPO-a.U protivnom, nuspojave su vrlo neugodne.
Svima pusa i nadam se da se vidim ubrzo.
Jo,Taco,Taco kad mi nesto ne da mira ....Vidjet cu sto ce biti u srpnju,prvi dio mjeseca sam na godisnjem ali ce mi ga pokvariti m pa kako nemamo
vikendicu na moru ili rodbinu sa smjestajem,ne znam da li nam se isplati uopce placati aranzmane i ljetovanje(nismo jos nista uplatili kad nisam znala kako
ce biti sa ovim stimuliranim,da li cu smjeti na sunce i kupati se i slicno-no sad me to vise ne muci,hehe)...Pa sad ako necu na more,mozda cu ipak pokusati
prirodni IVF privatno.Taj dio price mi jos nije kristalno jasan,jedino sto mi je jasno je da cu najesen u ,kako ti kazes, novi pohod.Krizarski rat....
Nema:predaja::trep::trep:
Evo me opet,hihi,ovaj forum je rodjen za mene.Danas sam cijelo popodne kod kuce sama,uzivam uoci sutrasnjeg
povratka na posao...
Ima jedna cudna stavka,rastura me danas osjecaj kao da sam u jakoj ovulaciji,pocelo jucer,a danas sve skaklja
unutra,leptirici i reptili u donjem dijelu trbuha:kad ne bih imala aspirirane folikule,rekla bih,eto vrhunca..primimo se
posla:lol:
Znači preko ljeta smo osuđeni na privatne klinike. Nadam se da oni neće imati kolektivne. Mi smo prošle godine bili u 7 i 8 mjesecu u poliklinici IVF i radili su - kad je jedan dr bio na godišnjem drugi bi preuzeo pacijente. Nadajmo se da će i ovo ljeto biti isto.
Dea2010 drago mi je da si bolje :) i da planiraš za dalje.
Još par postova i moći ćeš primati i privatne poruke :)
Jesi ti za kavicu, hm? :)
Zauzeta, imaš ti kakvog posla slijedećih dana u ZG? Osijek, kad dolaziš na UZV..? Neću nabrajati više... Svi ste pozvani, a mi iz Zagreba ćemo se prilagoditi :bye:
Pinny, jedino tebe neću gnjaviti :*
Drage Petrofke,
objavljujem zadnju kavu prije godišnjih odmora u utorak slijedeći tjedan!
Molim vas potvrdite odgovara li vam dan i mjesto (uvijek isto) bilo kojim komunikacijskim kanalom (ovdje, pp, sms...).
Tko neće doći, biti će mu žao :dancingfever:
Je,je,bit ce mu zao...
www.youtube.com/watch?v=vZ7KGVhM1a4
:mrgreen::mrgreen:
Procurila. Moj naklon, show je završio.
Idemo dalje.
Ajoj, zaboravila sam- lab radi preko ljeta.
Jutro moje najdraze! Evo jutarnje :coffee:
Al ste jucer bile aktivne na pdf-u :klap:
Tlatincice kako si jutros?
Auuuuuuuu k vrag........ Upravo sam ti htjela poslati vibrice. Dobro da nisam poslala post.
Draga :love2: drzi se i hrabro naprijed.
Tlatinčice draga :-x! Žao mi je, stvarno sam nekako mislila da će kod tebe uspjeti, bila si mi super-pozitivna i to mi je bilo fenomenalno!
Ali znaš kako dalje....s nama na kavu da ti bude lakše, onda malo mora i uživanja, i onda jesen....možda je sve ovo neki znak za jedan fenomelnani jesenski vlakić!
Drži se :love2:!
Tlatincica, bas mi je zao, svaki dan koji odmakne ulijeva vise nade i onda pljas.Ali lijepo je sanja sve napisala, ljeto ce malo zacijeliti rane pa u jesen s novim optimizmom.Nema druge.
aih sam imala 16.06.. čitajući vidim da svi govore da nisu imali nikakvih bolova, možda malo i to me uplašilo. ja imam bolove od prvog dana i stalno traju. jedino što mogu je ležat. luda sam od svega. kroz što sve moramo prolazit da bi ostvarile cilj,ali ako uspije vrijedno je svega.
Tlatincice:love2:,koji šit ako si procurila zapravo,kažem to jer je i Ivani počela m pa eto je sad trudna,ja se još uvijek nadam dok ne javiš betu.
E da,zaboravila sam napisati : MOZE KAVA U UTORAK
Draga nasa Tlatincice ....zlato....nada ce nas spasiti..ajd samo hrabro u novi dan,u novi ciklus.Jake smo mi......drz se
Pinny kako se osjeca sadasnjobuduca trudnica????:zaljubljen:
Ja sam isto za utorak ali ajd me samo jos podsjetite.Senilim polako ali sigurno.
Nije me bilo jedan dan i vidim da ste se bašraspisale kao da ste znale da mene nema.
Ja u zg mislim da neću skoro jer dugo mi se voziti, a na kraju dođem tamo, a dr. na godišnjem. Možda malo kasnije kad napunimo 12 tt ili tako nešto vidjet ću sa svojom gin. U ponedjeljak idem opet na uzv kod svoje gin. pa ću opet vidjeti svoje malo zlato i dobiti novu slićicu. Jajnici su mi opet malo poludili, ali nije jako strašno jedan je 7 cm, a drugi 8 cm, ali ja mislim da se smiruju.
Inače sam ok samo me mučnine ubiše stalno sam gladna, a kad počenm jesti muka, pa onda prestanem pa za sat, dva opet probam jesti i tako skroz. Ali neka slatke muke trudnoče!
tlatinčice žao mi je zbog M, a valjda će i tebe onda onaj jesenski vlak pokupiti!
Pinny držimo fige i navijamo za tvoju mrvu!
Drage moje suborke,
Evo nisam bila na forumu par dana trebala sam se malo skulirat pa da Vam napišem izvještaj dakle 05.06. kao što znate bio je transfer jedne blastociste.
8 dan transfera lagano smeđe brljavljenje, pa sve do
18.06. 13 dnt beta=379,6
21.06. 16 dnt beta=808,2
23.06. 18 dnt beta=862,3
24.06. 19 dnt beta=1.015
čak mi je krenulo i poveće krvarenje nakon prve bete, koje se nakon što sam 21.06. počela piti tablete (duphostan) smirilo, tako da je sada "samo " tamna-smeđa sukrvica.
Danas sam bila na UZV kod svog primarnog ginekologa koji je rekao da beta i nije tako loša što se tiče "visine" ali je problem što se ne dupla, odmah je anulirao vanmateričnu trudnoću ultrazvukom, jer se na UZV vidi: gestacijska vrećica 5x3 mm-za oko 5 tj EO?
No međutim sve bi to bilo i dobro, ali kada je on "izvukao" onu spravu od UZV-a iz mene je izašlo tamne sukrvice, na što je rekao -NIJE DOBRO. On je i napisao na nalazu da je smeđi sekret u rodnici.
E sada, rekao je da u ponedjeljak idem ponovo vaditi betu , pa ako raste, da idem na UZV u utorak.
Baš sam :-(