Gargamelice prekrasno!:heart::klap:
Printable View
Gargamelice prekrasno!:heart::klap:
gargamelica :zaljubljen:
kiara, super!!! ~~~~~~za bezbolnu i uspješnu punkciju
Moram i ovdje prijavit!Prvi UZ prošao nezaboravno,vidi se g.v. i početna pulsacija srca!Moja mala mrva!!Sljedeća kontrola za 4 tjedna - TEK!Ja bi opet sutra išla.Predivno!
Želim da sve koje još niste uskoro doživite ovaj osjećaj sreće!!!:yes::heart:
Gargamelice i Žanet :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
Zanet sretno s bebicom!!!
Juuutrekoooo ajmo pospanke...evo kafica,nesica i čajeka za šmrkave(ima nas i takvih)...:roll:
svima za velike bete i nama na SD za ponedjeljak za bezbolne punkcije...8-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
nas 3 curke ćemo gore razvalit i za produženi vikend bit će prava fešta u labu..:klap:
kiara79 konačno....i dođe taj dan.....pratim ja...i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~, držim fige i sve kaj s tim već ide....ja ću čajek popiti jer sam eto slinava i šmrcava...( fuj, mogla bi sebi slinček staviti)!!!!!
Evo ~~~~~~~~~~~~~~~~ za čekalice, za trudnice, ma za sve i svakoga!!!!! Za što plodniju jesen!!!!
jesuuss pa tek sad vidim kaj sam napisala...:oops:za produženi vikend fešta u labu:-o,pa ja sve mislim kak je punkcija danas...ajmee lude babe..:lol:
ej šniki pa di si ti...ne mogu ne primjetiti tvoj herclig avatar...:zaljubljen:med medeni..
sretan rođendan našoj dragoj "ledolini" Morani, a mami i tati predivan dan u krugu obitelji :heart:
Čestitam još malo pa trbušastima žanet i gargamelici :klap::zaljubljen:
kiara79 tebi želim što bržu i bezbolniju punkciju i nakon toga veeeliku betu....svi čekalicama želim veliku betu...i svim pikalicama puno sreće i hrabrosti...Evo nama je danas 9 dan čekanja još maloo i vadimo betu ;-)
nasa fatamorgana je jutros u 4uh, u 35 plus 5 tt, porođena carskim rezom i upoznala se sa svoja dva junaka: dječakom koji je tezak 2700 i djevojcicom(za koju je njm rekao da je ista ona) 3 700!
cestitam joj!
fato, krasnih li vijesti...čestitam i želim ti brzi oporavak!
vaša dječica su s vama!
ajme fato,prekrasno:-D:-D...čestitam..sva sam se naježila...
a curka je pravi komad žemske..:zaljubljen::zaljubljen:
fatamorgana čestitam od srca!!!!!:-D:-D:-D
Fatamorgana cestitam na prekrasnoj obitelji!!!!!!
Fatamorgana Čestitke draga :-D:klap::-D
fatamorgana :zaljubljen::zaljubljen: prekrasno, čestitke!!!!
čekalicama bete posebne ~~~~~~~~~~~~~~~
svima ostalima za sve šta vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~
Fatamorgana, čestitam tebi i TM na bebicama (mada je seka već velika beba)! Sretno od :heart:!
Cure moje samo da vam objavim da sam imala kiretažu u 7.tjednu nema moje bebe više samnom šta da kažem lomim se u komadiće i velika tuga je obuzela moje tijelo.
Ajme Adikice ovo je grozno :love2:
Fatamorgana prekrasno, iskrene čestitke!
Adikica uistinu mi je žao!:love2:
Fato draga, čestitam:-D:heart:, naš proljetni vlakić je krenuo! Velika pusa svima od nas dvoje:zaljubljen:!!!!!
fato :-D:-Dčestitam draga naša!!!
ma koje belike bebice :zaljubljen:
Adikice :cry: pretužno draga moja
nemam riječi, drž se....
jos jednom adikice jako mi je zao :( :(
fatamorgana cestitam !!
hvala cure na lijepim željama za porod :-)
u petak su nam rekli da je ožiljak od carskog dobar i bebačica nije prevelika (ima 3 kg) pa možemo probati prirodni porod
sad samo čekamo...
:-* svima
Adikica baš mi je žao.....šta reći....:love2:
Fatamorgana kako velike bebice.........cura je pravi komad....ajme....svaka ti čast:zaljubljen::zaljubljen:
Andikice žao mi je :love2:
fatamorgana prekrasno :-D čestitke tebi i TM, a bebicama puno maženja :zaljubljen:
sad ćemo i mi za tobom
fatamorgana veeeeelika ČESTITKA tebi i tm-u :-D :-D :zaljubljen: :zaljubljen:
Adikica, jao, pretužno :cry:
Adikica :cry: ne postoje riječi utjehe. Samo vrijeme :love2:
Adikica iskreno mi je žao,drži se
Adikica stvarno mi je jako žao....meni je bilo grozno...sad nakon tjedan dana skupljam komadiće i dolazim polako k sebi.....s vremenom će biti lakše...nikad neću zaboravit tu malu mrvu, ali nekako već lakše živim s tim....drži se i hrabro dalje...mi smo naše planove već skovali, tako lakše proživljavamo sve ovo....:cry::love2::heart:
svi novim roditeljima čestitke...neka uživaju sa svojim bebolinama
čestitke i trudnicama...neka sve prođe u najboljem redu
svima za što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Adikica, ovo nisam željela čuti! Strašno mi je žao!:cry::cry::cry:
Fato, napokon zajedno :zaljubljen: cestitam vam, uzivajte u svakom trenu :heart:
Ajoj Adkice draga :love2:Budi hrabra...
Bravo Fato - predivno velike bebice u savršenoj kombinaciji!:-D:-D:zaljubljen:
Jedva čekam sličice:yes: