hvala cure odmah mi je lakse evo me stomak muci kao da ce stici svaki tren
Printable View
hvala cure odmah mi je lakse evo me stomak muci kao da ce stici svaki tren
evo i mene :-)
sutra prvi UZV za sekundarni postupak u Cito, imamo 6 js zamrznutih
nadam se najboljem
Pozdrav
Vidim da se ovdje bas ne javljaju muškarci. Ja se javljam u ime svoje zene i mene. Ona bas i nije na ti sa ovim forumima. Pokušavamo imati dijete ali nam bas i ne ide. Možda ova pitanja sto ću ih postaviti bas i ne govore o ovoj temi ali molim vas za pomoć.
Sa njom je sve u redu a meni je spremiogram jako loš. Nesto malo zivih i normalno pokretnih. Bio u urologa i rekao mi je da imam varikokelu i da to moram operirati. Da li je po vašim nekim saznanjima to neka teška operacija pošto mi urolog nije nista rekao o tome i da li se nakon te operacije popravi stanje spermiograma? Vidim da neke forumašice spominju da su im muževi išli na tu operaciju. Ima li smisla ići na tu operaciju ili da odmah idemo na potpomognutu oplodnju. Moje doktorica mi je rekla da mi možemo odmah ići na potpomognutu oplodnju. Kome da se obratim da nam kaže sto dalje činiti, kojem doktoru? Ja sada trebam ici na ultrazvuk bubrega i testisa. Znate li gdje je to najbolje privatno napraviti pošto se Firule prebukirane i treba se dosta cekati?
Dragi Vuk35 dobro nam dosao i jos prije otisao sa ovih foruma ( da svoj problem sto prije rijesis).. Sta se tice varicocele, znam najmanje 4 slucaja koja su nakon operacije u roku 1g dobili djete prirodnim putem, sta se tice uz ima ti ga obaviti u kalajzica ili u poliklinici sunce..Nisam ti sigurna tocno za uz...
Moja beta 6.1 ništa ni ovaj put:cry:
Zvala sam Cito kaže dr.Poljak da u petak onovim betu, ma neznam ima li smisla:cry:
CorinaII, jako mi je zao...ali ponovi ti nju u petak, sve preko 5 je pozitivno, pa da ne bi pocela divljati, umjesto padati... Drzi se, draga :heart:
A joj ma samo mi se nastavlja ovo mućenje, od ovako male bete nemože ništa biti.
joj, draga moja, drži se, čuvaj se i ponovi betu. čuda se događaju :*
corina II žao mi je:cry: :love2:
anaši 1507 sretno u novom postupku :heart: rekao mi je dr.nedavno da imaju dosta uspjeha
u sekundarnom IVF,pa aj im i ti još malo podigni prosjek:yes:
anaši 1507 sretno u novom postupku :heart: rekao mi je dr.nedavno da imaju dosta uspjeha
u sekundarnom IVF,pa aj im i ti još malo podigni prosjek:yes:[/QUOTE]
Hvala ti PEA :-)
Corina II poslušaj doktora i nastavi sa utrićima i ja bi na tvom mjestu ponovila betu
Hm ja bi onda trebala kroz misec dana u sekundarni IVF. Imam 4 js. zaleđene. Ovaj postupak mi je bio preko HZZ-O pa me sad zanima dali ču morati platiti taj sekundarni i ako hoču koliko on dođe ili mi i to ide priko Hzz-o.
corina II žao mi je...:love2:
corinaII a baš mi je žao
Hvala vam drage moje:love2: ovaj put me neuspjeh najviše boli i mene i MM-a plakali smo danas evo prvi put u ovoj našoj IVF-priči.Ne znam dugo smo več u ovome evo bio je 5IVf i dotuklo nas je oboje više nego ikad prije.
drage moje isplačite se i dalje u borbu,nikada neznaš kad je dobitni
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve trudilice
pozz ja ću samo kratko na ovaj boldani dio - mm ima također variokokelu i njemu je urolog rekao da u principu operacija može, ali i ne mora popraviti stanje, a to su nam potvrdili i MPO-ovci i da bi to u našem slučaju bilo i gubljenje vremena i možda totalno nepotrebno. Ne znam koliko ste stari, ali mi smo nakon svega zaključili da nećemo operirati i idemo probati bez, operirati se uvijek može. Uglavnom nama je rečeno da se puno lakše IVF-om "zaobilazi" muški problem, a pogotovo ako je kod žene sve ok (kod nas sam i ja imala PCOS i dr. dijagnoze) i evo nakon 2. IVF (bez operacije!!!)imamo curku od skoro 1,5 godinu. E i da po meni je najbolje da se obratite MPO liječnicima (ovisno o tome gdje se odlučite, ali ja preporučujem CITO polikliniku) i vidite što će vam oni savjetovati!!!
Sretno!!
PS Corina II žao mi je :love2:
samo da javim da niti mi nismo uspjeli ni ovaj put...
mrvice žao mi je :love2: baš su se zaredale ove šugave bete u zadnje vrime:-(
ajoj mrvice:love2:a ja se tako nadala:cry::cry:
corinaII baš mi je žao, ali mora jednom uspjeti. Šaljem virtualni zagrljaj:love2: Imaš PP
Od našeg postupka isto ništa - test negativan 9. dan nakon 5. dnevnog transfera...
a joj ma što je ovo ovako krenulo ružno, di su nestale one ljepe i velike bete. vesnare:love2:
vesnare :love2:
corina poslala sam ti pp...
Ovaj put nam nije uspijelo ali u cijeloj ovoj našoj IVF- priči koja traje več par godina i kroz sve ove postupke ipak ima nešto dobro i pozitivno. Upoznala sam par divnih ljudi kroz svo ovo vrijeme i drago mi je eto makar radi toga jer puno je lakše s nekime kroz sve ovo prolaziti i s drugima podjeliti svoje strahove.
Cure, ja vadim betu u slijedeći petak, recite mi uputnicu tražim od svoje soc. gin.?
Vadi se na Firulama do 9h?
lapača meni uputnicu obično da moj soc.ginekolog ali ti može i doktorica opče prakse dati. Kod nas u Zadru ti se krv vadi do 9 jedino ako je hitno može i kasnije pa predpostavljam da je tako i u Splitu. betu možeš i privatno vaditi u Poliklinici Analiza ali ti je 150kn pa ako možeš uzmi od ginekologa ili doktorice uputnicu zašto bi plačala ako ne moraš.
Neki doktori ti neče dati ali ga probaj zamoliti.
veliki zagrljaj svim tužnicama:-(
corinaII,joj kako se samo vidim u tvojim postovima, tužno, tužno, al nema odustajanja, tako je, idemo dalje...
Nama ujutro sekundarni s odmrznutim j.s., muž daje svoj skromni doprinos, nadamo se da će biti koji komad i da će se koja stanica oploditi. Svakog trenutka strah od neuspijeha je sve veći, al ipak se nadamo da će CITO tim uz Božiju pomoć učiniti "čudo" i da ćemo konačno dočekati naš transfer koji ove godine nikako da dođe...
Darmar:love2::love2:
Darmar javi kako je prošlo,ja stvarno virujem Citu i dr.Poljaku i virujem da če nam ovaj sekundarni biti dobitni:heart: