Nisam. Kavofob daj prestani brijat. Kakav bozji beginner?? Radi normalne zuzkine treninge. Ja sam danas zshred 15, pa zwow 56 i na kraju mini.
Printable View
Nisam. Kavofob daj prestani brijat. Kakav bozji beginner?? Radi normalne zuzkine treninge. Ja sam danas zshred 15, pa zwow 56 i na kraju mini.
ova cijela stranica me totalno nasmijala, pogotovo sad na kraju ovo "kakav božji beginner" :-)
a shaun nema 6pack, on ima 8pack! ja se toliko fokusiram da ne padnem dok izvodim ove njegove vježbe da uopće ne čujem što govori! i stvarno mi nije lagano raditi, ali ne želim odustati odmah prvi tjedan. sljedeći će biti bolje!
znači, dupli petak otpada. pa da, bolje neku aktivnost s MD ubaciti nego dupli Shaun hihi
Krenut ću s Beginnerom, lako idem na zwow ako bude prelagano.
Ja se Zuzke bojim, ali jasno mi je da neću mnogo napredovati ako nastavim sadašnjim tempom.
Kog zanima vježbanje kod kuće, htio bih obavijestiti da imam 20 free kupona za aplikaciju Workout Angel.
Ima u sebi ugrađen program vježbanja, i onda pokazuje vježbu i broji sekunde ponavljanja i na taj način vodi kroz trening.
U biti ne treba štoperica dok ležite na podu.
Prvih 20 koji se jave u inbox će dobiti kupone.
http://www.workoutangel.co
ipak sam odradila oba petkovna t25 treninga. ovaj drugi (cardio) sam sfušarila čak više od one cure desno šta fušari ali smo uspjeli :lol:
a kolko stigneš popeglati u pauzi, ma zanima me kolko ta pauza traje,
i kolko ti onda ispada dugo taj trening. imaš li još kaj uz to. radiš baš prave sklekove ili one vertikalne ili ženske.
jučer zwow 81 i mini
Vratio se Ja!!! yoga,yoga,yoga,yoga, to mi je neka sigurnosna zona, od ostalog ..... hmmm malo zazirem. Kad bi mi neko dao utege, mislim da bih povratila poslje 10 min. Vaga stoji. 54 kg i dalje. Ali dobila sam trbuščić, dal sam puna zraka ili čega... :-/ Čekam da se nešto pokrene... Razmišljam da dam puste pare na one ampule propolisa. Inače se dobro osječam.
vrijedne ste :)
ja malo odmaram pa ću vjerojatno sljedeći tjedan nastaviti. malo shaun, malo zuzka.
danas smo bili opet na planinarenju i hodali 13.5 km.
bilo je prepredobro!
One muške radim. Do poslijeporoda nikad u životu ih nisam radila. Muške mislim. Da se razumijemo, ja i dalje nemam vremena za dodatke, držim sve konce u rukama dok mm brije po karijeri. Nije da ne oplakujem i da ne kukam. Malo mi je to sve od treninga i slobodnog vremena. :-P
Cure, vježbate kad imate mengu, ili ovisi kako se osjećate? Ja danas prelazim na 30ds l2.
Eh, da, još ubacim po danu uske čučnjeve gdje mogu, i sklekove.
nakon poroda, ne.
Ja vježbam bez obzira na mengu ili bilo što drugo... mada me znalo zgromiti i po par dana u komadu da ne vježbam, ali nadam se da je to iza mene.
Jučer sam opet Killer odradila i baš sam happy da vježbam u kontinuitetu, bez pauza svako malo :)
Ja vjezbam i za vrijeme menstruacije.
drugi dan menge mi je katastrofa, ali ostale dane me menga ne ograničava nego masa drugih stvari.
nekidan smo mm i ja na nečijem TV-u ulovili doktora oza i tog mu gosta shauna. ono što nas je oboje odmah šokiralo je da pušta ženama sa 20 i 30 kg viška da skaču onako kako je bilo prikazano. to je smrt za njihova koljena i tu mi se ne čini dobrim trenerom. ljudi sa previše kila strebaju raditi neke druge vježbe. valjda je cilj smršaviti radi zdravlja, a ne uništiti tijelo dodatno.
ja vježbam za vrijeme menstruacije.
jucer sam radila zuzkin kbell trening. kad sam ga prvi put radila, što je bilo 26.9., trebalo mi je 35 minuta i crkla sam. drugi i treci put sam ga odradila za 25, a jučer za 20.26! idući put šijem zuzi koja ga radi za 20.16. danas zshred 21 i zwow 56. 21 je jako težak. jel ga tko radio?
2-Minute Jump Rope
- 30 Sec med pace
- 30 sec FAST PACE
- 30 Sec med pace
- 30 sec FAST PACE
Exercise breakdown:
- 15 Burpees
- 2-Min Jump Rope
- 15 Push Kick Throughs
- 25 Squats/Jump Lunge
- Dakle, piramidni trening. Krene se sa 2 minute preskakanja, svakih 30 sekundi se mijenja ritam. Pa 15 burpija, pa opet 2 minute užeta sa mijenjanjem ritma, pa ovi push kick trough koji su horor, pa 25 squat jump lunge koji su još veći horor. I onda natrag- push kick bla bla, uže, burpiji, uže. Kapalo je s mene na sve strane.
džizus sasa! jesi se fotkala u zadnje vrijeme :mrgreen:
Bravo, sasa! Super je kad tako radis istu vjezbu s nekim vremenskim odmakom i onda skuzis kako napredujes :)
ja normalno vjezbam tokom menge,ovu zadnju ( taman mi zavrsava) nisam ni osjetila otkako jos cesce vjezbam...
evo me u 3cem tjednu insanity-a, danas mi je bio fit test,lijep napredak,pretpostavljam da iduci put nece biti toliki skok...
osim vjezbanja,zadnjih sam par dana ubacila i neocekivano plivanje,s posla se zaletim na plazu na 1h,ovako lijepo vrijeme se treba iskoristit!
palcica,cudi me to,on u insanity-u stalno govori da pazis na sigurnost,nikad speed over form itd itd...i pise da insanity nije za pocetnike...
neznam sto je to bilo ali ne mogu zamislit nekog s 20-30kg viska da radi power jumps!
saša je maherica. neću ni zamišljati kako sada izgledaš. slike su naravno dobrodošle. ionako ti se divim (a i nekolicini supermama ovdje).
kad smo već kod tebe, nije tema, ali je o prehrani. kupuješ li ili sama radiš bademovo mlijeko - mislim da si ga na temi o doručku spominjala. Sve se nagovaram da počnem praviti bademovo i kokoso.....
možda je kod oza bila samo neka demonstracija. preletili smo pogledom i ostali paf. ako kaže da nije za početnike onda dobro kaže. ne znam, nije da mislim da je loš trener, tako sam površno pomislila na temelju viđenog. hvala na osvrtu. :-)
bademovo kupujem. skupo je ko vrag, ali malo ga koristimo.. mozda dvije litre tjedno pa izdržim. nisam se fotkala u zadnje vrijeme. nekako sam kako je prošlo ljeto i vrijeme badića manje skoncentrirana na tijelo, nego nekako guram treninge. znala sam da će se to dogoditi i očekivala sam da će jesen biti teška. novi ushit predviđam tek u siječnju. da ne pričam da sam prestala dojit i da po prvi put u životu nemam niti jedinicu- za vježbanje mi ne treba nikakv grudnjak, a kamoli sportski:mrgreen:. suma sumarum, ne osjećam se baš reprezentativno. a još me i zuzi intimidira svojom perfektnom figurom.
znam da je skupo. planiram praviti da izbjegnem šećer i djeteta radi, plus jeftinije je raditi i kokosovo. hvala na odgovoru! (imaš samo takav osjećaj, no mi sve vjerujemo da izgledaš još bolje nego ljetos - ako se može bolje izgledati). :-)
sasa evo i mene sa manje od jedinicom. I baš si sa tim smokvicama izgledam :-/... još imam i one mišiće - kvrge sastrane ispod pazuha, samo više na leđa (koji opis)koje ispadaju veće od cica...
Dajte cure, barem vas ne muči gravitacija...
Optimistična, zavidim na kvrgama... nadam im se jednog dana ;)
I ja sam nasla recept za bademovo i ostala na receptu.
U ducanu je oko 25 kn/l?
Mada, nije ni homemade jeftino uzevsi koliko kostaju bademi i jos se moras zahebavati :lool:
Ja sam preskocila par dana vjezbanja, uletjelo mi puno obaveza, a i dijete je imalo puno toga u skoli pa onda stalno oko nje, tjeraj, provjeravaj :mrgreen:
Lektiru je konacno napisala tako da danas nemam isprike :D
No, napravit neku manju količinu, onako za obrok sa zobenima. Skupo je, ali kad već ne trošimo na teretanu.....Ili kokosovo, ono je prefino. Mislim da se samo prelije kokosovo brašno toplom vodom i pusti da se samo ohladi, onda kroz gazu i to je to. Moram iskopati negdje omjer vode i brašna. Čak se sa vrha može pobrati maslac pa na hlađenje.
I da, vidim da je najavljena u Ri i Zg-u adidas škola za trčanje, za napredne (koji mogu polumaraton istrčati). Traje do 3. mj. a onda kreće početnička grupa.
sasa, kakav trening :-o! Ja ću tu biti...nadam se jednom u životu!
zasad skulirana, uh kako zavidim na kupanjcu!
curke, zašto pijete bademovo mlijeko? Ja mlatim po bademima ko luda, iako znam da nije dobro previše zbog fitinske kiseline. a koliko je previše, jedva se usudim napisati, pola kila mi traje 5-6 dana, doduše nešto pojedu i klinci, jel to previše?
Čak sam mislila kupiti bademe u ljusci, izašlo bi jeftinije sigurno.
orašastog bi trebalo ograničiti na šaku dnevno.
Ako praviš mlijeko ostanu ti bademi za brašno :mljac:
Meni je slabo ako pojedem više od 5 komada. Ubacim ih šaku ako za cijelu obitelj radim kaloričniji jutarnji smoothie.
Ja ne pečem nikakve lchf kruščiće, pa mi ne treba bademovo brašno, ali grickanje badema, mmmm, mogu ih uvijek...
Ja isto jedem poprilicne kolicine orasastih plodova. Obozavam i orahe, ljesnjake. Trudim se smanjiti :ovisnik:
Nego Palcica, jel bas moram peglat izmedju sklekova? :lol:
Jucer sam nastavila po t25 rasporedu. I koliko sam skuzula, isto napominje kod svakog pokreta kako ga pravilno izvest.a volila bih viditi osobu koja ima 20 kg previse i dovoljno kondicije da sve to odhopsa u cugu.