bulj prvotno napisa
Cure trebam vas savjet.
Ovaj ciklus pripremala sam se za inseminaciju, al kako sam i ocekivala nisam bas nesto reagirala na klomifen, folikuli su sporo rasli, iako je dr Planinic bila uvjerena da samo trebamo biti strpljivi. Danas na 28 dc dr Jukic je odlucila da odustajemo od ovog ciklusa, dala duphastone i ocekivano negdje nakon duph za barem tjedan dana da stize menga. Taj ciklus bi se onda previse priblizo blagdanima pa mi je rekla tog preskacemo i tek u prvom mjesecu da se javim.
Nakon te fm jutros, ja sam danas potpuno neocekivano procurila popodne na poslu, jos je to slabo, al s obzirom na trenutne bolove imam osjecaj da bi to sutra moglo krenut full.
Ako bi sutra bio prvi dan cikusa ja nekako racunam da bi se jos i provukla za novi postupak do Bozica, pogotovo ako nagovorim dr da skroz preskocimo inseminacijubi odmah krenemo na IVF.
Sa mislite, ako sutra krene , da zovem u pon se narucit za utorak? Utorkom je tamo dr Planinic koja mene vodi, a nije je bilo sad na zadnje dvije fm kad je sve krenulo nizbrdo.
I znate li tocno od kad pocinje blagdanska pauza? Ja znam samo da se vracaju od 7.1.19.