Mb, plaza, wow! Jos mi je nezamislivo ali jedva cekam.
Lili, ni ja nisam nista novo kupila. Jesam malo obilazila i isprobavala ali nista mi nije bas sjelo tako da ce biti reciklaza. Ako moze Kate na kraljevskom vjencanju mozemo i mi :mrgreen:
Printable View
Mb, plaza, wow! Jos mi je nezamislivo ali jedva cekam.
Lili, ni ja nisam nista novo kupila. Jesam malo obilazila i isprobavala ali nista mi nije bas sjelo tako da ce biti reciklaza. Ako moze Kate na kraljevskom vjencanju mozemo i mi :mrgreen:
ivana s tako sam ja za krizmu, isto mi se nista nije posebno svidilo. i cimavica je nosila moju majicu jer joj nista nismo nasli :mrgreen:
kupala sam se, more je savrseno :)
i jos trcala poslin. uzasno je bilo sparno i tesko vrime, stislo sa svih strana, kisa oce-nece :drama:
digla sam se prije 6, ispratila mazu u zg. i suzica je pala naravno :luda mater: :lool:
kupanje zavidim MB, iako mi se cini da je rano, al samo u mojoj glavi. iako jedem jagode i jela sam visnje iz naseg vrta jos mi nije stiglo ljeto. koje ako se realno gleda je stiglo jos u 4. mjesecu
jucer trckaranje, intervalno. kao i kod tebe ni nama vrijeme nije bas neko bilo za trckaranje.
MB, kupanje:heart: jedino bi ja obrnula raspored - prvo trčanje, pa onda kupanje.
Spajka, bravo za trčkaranje. Ja nisam išla jučer iako je muž nagovarao, igrala sam na sigurnu kartu i trčala jutros kad je ipak svježije.
Na Jarunu puna livada malih šatorića i raznih zastava ispred veslačke staze, bit će neko natjecanje. baš su simpa. A stigla je i vojska i zauzela ostale livade :-) Tako da je biciklistička staza puna pasa:lol:
thnx kjb. znači ne trčim večeras? moje pseto bi samo navlačilo :D
jutrosa crossfit, jučer crossfit, utorak bazen. pon i sri sam odmarala. sutra planiram ŠTO? crossfit opet, a nedjelja bazen. ovaj vikend nemam planinarenje u planu, malo odmora od pentranja :mrgreen:
mb kod mene kupanje samo kad more dođe na +26 :mrgreen: pa odradi i moju rundu
Vidim svakakvih novosti :-)
ja večeras trčim u Samoboru tako da dobro da me nije zapao Jarun. :-)
Evo uspjela sam naći: kupila sam ovaj top/grudnjak:https://www.sport-moda.hr/nike-classic-logo-bra.aspx
i ovaj šorc:
https://www.runningwarehouse.com/Nike_Womens_Eclipse_3_Short/descpage-NWEC2S.html
Ja danas idem po Pony. Držite fige da je u voznom stanju. Ubilo me ovo ranojutarnje hodanje do posla. Žuljeve i dalje liječim.
I ja bih u more. :)
bome ja jutros obukla sandale baš zbog žuljeva od zatvorenih cipela.
ja se nadam moru za par dana, jedva čekaaam, makar se i ne kupala, samo da ga mirišem i gacam po njemu :-)
I ja danas u sandalama - najavljivali kišu cijeli tjedan pa sam bila u zatvorenim cipelama, da prstići ne pokisnu :-)
Nano držim fige za Pony-ja i da skupa prijeđete puno kilometara
hvala.
Ja sam pak bila na moru za vikend - ali nisam ni umočila prste. Al to kaj veliš lili, dovoljno je biti dole
Joj, zaboravila sam vam napisat kaj mi je MM rekao za sklopivi bicikl. Da imam pravo i da je to za mene bolje jer sam ipak već starija gospođa pa nemrem na veliki bicikl.
kupanjeeeeeee
i jaaaaa biiiiih
spajka ne trckara, spajka Trci
ja jucer wo4, pa na frizuru i danas odmaram
nije red da ju odmah pokvarim :mrgreen:
sutra opet trckaranje
Bome sirius ujutro su još spavali ili dolazili autobusima, tako da je moj outfit i isklesano tijelo prošlo nezapaženo.
Dobro je dok bulje, a ne dobacuju
ja sam ti sramežljiv tip, ali ko zna kad me opale lude pedesete :-)
Nema ludih 50tih . Joj, baš sam i ja neki dan rolala i vidim neke tenkove - i pojma nemam kaj se zbiva. Mladih vojnika nije bilo
Tako sam se ja neki dan iznenadila kad su mi počeli fućkat neki majstori po ulici i frajeri iz auta buljit, onda sam skužila da sam mogla obući i malo dulju suknju :lool:
Nitko mi nije komentirao robicu, ja oduševljena topom (posebno dijelom na leđima) a vi ništa :durise:
Rekli bi da je super Lili, ali meni ne otvara link.
Ni meni nije otvorilo link Lili. nadam se vidit te uživo:-) Nećeš valjda to obući danas, znaš šta kažu za novu robu na utrci....
E, da , zaboravih napisati.
kontaktirala sam klub, sutra idem na trenig ( ubacit cu se u grupu skolice koja se priprema za prvi polumaraton).
ne otvara ti link Lili, ni jedan. tako da tesko mozemo komentirati ;)
o bravo siriust, ti si fakat teta ozbiljna.
Ginger ja trckaram. vidis kako su ove gore ozbiljne, to se zove trcanjem, a ono moje trckaranjem.
Sirius kontaktirala si "the" klub?
kopirala linkove pa pogledala.
Lili boja i izgled samog sorca mi je super, ali dzep mi je mali, ne stane mobitel. a to je moj kriterij kupovine robe za vjezbanje.
Lili sad kad nam je Spajka otkrila workaround, kažem da mi je boja šorca mrak. Grudnjak je isto krasan, pa ćeš u kompletu odskakati od naših sivo-crno-zelenih odjevnih kombinacija.
Što bi vojnici fućkali...
Nisam uspjela otvorit sorc a top je odlican!
Sirius, super za klub!
Lili, sretno na utrci!!!
Ajmee kako ste vi meni slatke...:heart: jadne se muče s mojim linkovima koji n ne rade :lool: Bogapitaj šta sam spetljala ...:-) hvala vam na trudu.
Sirius pa ti izgleda dolaziš u naš klub??jel moguće? Forca? Joj baš bi voljela da je potvrdan odgovor.
Nemam pojma šta obuć i dal ići uopće jer vani pada li pada, a bome je i ozbiljno grmilo i sijevalo. A opet to mi ko zamjena za trening,jer ovaj tj ne stižem baš puno.
Imam Pony :)
Jejj za pony.
Vidim ja da je trčanje ko pandorina kutija, te roba, te utrke....bolje da se manim ćorava posla :)
Odrađen hiit s blendera.
Sutra ništa, vozimo djecu na natjecanje 200km od kuće.
Nano, kupila si bajk? :klap:
Lili, sigurna sam da je super oprema, ja seljanka ne znam otvorit link :lool:
Bravo sirius za skolicu, super ces otrcat taj pm!!
Danas pituravanje ( upper jel :mrgreen:) i cf. Sutra rest.
Kaze mi sat da mi je prosjecana razina stresa 48 o.O
Di je taj godisnji :drama:
Nisam. Pokĺonila mi ga je frendica. Jako je uščuvan. Sad plačem za svojim. Ne mogu se sjetiti kaj se s njim dogodilo.
Moram kupiti lanac za zavezat i napumpat gume. I krećem na vožnju. Srećom za to mi ne treba nova obleka ;)
Nano, super sto je dobro ocuvan. Ja sam imala crvenog, divan mi je bio.
Mb, kako ti mjeri stres, prema pulsu?
ovako kako magriz kaze. aj dobro, u one moje sestre je puno nize. i meni svaki dan preko 45, a jedan dan do 70 doslo :lool:
vidim da su i otkucaji u mirovanju skocili al sad se polako spustaju.
jel uzivate u vikendu? jucer sam restala iako bi se freganje fuga u kuhinji moglo svrstati u upper i lower :lool: :lool:
jos su me neki ljudi toliko iznervirali da mi je bilo zao sta sam proglasila rest. zato su fuge profitirale :lool:
Ajoj mb.
Što znači freganje?
Kod mene isto odmaranje, nakon odrađene krizme. Popodne moram napumpat gume i prilagodit Pony sebi. Sutra je probna vožnja do posla
nano, ribanje :mrgreen:
bila sam 3 sata na plazi, toliko ne budem ni u red lita. more je stvarno odicno!!