čitam na drugom forumu da je OTP banka sjelo...
a cure su zvale MIF i rekli da danas kreće isplata
Printable View
čitam na drugom forumu da je OTP banka sjelo...
a cure su zvale MIF i rekli da danas kreće isplata
sjelo i u splitskoj banci! :-D :klap:
Yeeeeee, sjelo i u Zabi!!!
Al nije sjela i jednokratna pomoć, a rekli su mi da će sjest skupa s porodiljnom (prijavila početkom mjeseca), hmmmm.... :roll:
sjelo u PBZ-u
Sutra valjda sjedaju komplikacije :klap:
komplikacije i ja cekam.(zadnje komplikacije) . :)
prošli mjesec sjelo na splitsku 17., a zanima me jel bitno kad predam???dva tri dana prije ili tocno do 25. svaki mjesec??dali to ima kakvu ulogu oce mi doci oko 17. ili kasnije.?
zadarmamica ja sam obično predavala u posljednji tren, a tu koliko sam skužila na forumu uvijek sam dobila među prvima (par puta je išlo kao u dvije rate naplata, nije svima sjelo istodobno)
Nego, žene, koliko sam ja shvatila većina je ovdje dobila jednokratnu pomoć odmah nakon što je predala papire (isto kao i doznake, što se tiče datume), pri prvoj sljedećoj uplati, je li tako? Mene sad muči zašto mi to nisu uplatili...
ja sam predala prošli put poslje prvoga i sjelo mi 19. ko i obično, tak da mislim da baš i nema veze
Sjela porodiljna u ERSTE!!:-D
šniki jeli sjelo danas ili jučer u erste
Jučer, al ja tek danas skužila!!!!!!!!!!!!!! Kasno palim!
Jel su danas komplikacije?...ja im se nadam.
jesu danas su komplikacije
a curama sa zaštičenim računima.
kada njima stižu komplikacije i porodiljna
sjele komplikaciju u zabi!
u erste sjele komplikacije oko 13h:-D:-D:-D
u splitskoj sjele komplikacije ali kasni mi njihova por od banke.pa sam skužila na bankomatu,u raspoloživom stanju-vidi se da je uplaceno.
Jučer su sjele komplikacije i u rba! :-D
Danas muz iso vidjet na net sjele komplikacije u Zabi hi hi hi sad sam sretna idemo u Citi centar
imam pitanje
koga se može kontaktirati i na koji broj u HZZO-u.naime naknada mi je trebala biti isplačena na zaštičeni račun ali još nije.
prvi put mi je tako trebalo biti uplačeno pa neznam gdje je zapelo.koga da pitam.
To trebaš pitati u svojoj banci, je li išta sjelo na nezaštićeni račun. HZZO ti ne smije davati info o tome na koji broj rn su uplatili, bez tvoje pisane i potpisane molbe/zahtjeva za tom informacijom.
na banci sam pitala i nije ništa sjelo..na hzzo su rekli da uplate znaju biti u dva djela,da čekam kraj mjeseca.
uglavnom vrtim se u krug.neznam koga da nazovem da mi vide gdje je problem
kad bu ovaj mjsec sjelo?mislim na rodiljnu...
ako sam 45dana prije termina poroda zatvorila bolovanje-komplikacije(donjela zadnje doznake) i otvorila porodiljni, dali dobivam sad za koji dan i komplikacije(pa makar umanjeno) i porodiljni na racun????
25.02. sam predala doznake- te kao zadnje cijele(receno mi da do svakog 25. u mjesecu moram predat), pa nakon toga došla 11.03. zatvoriti bolovanje(donjela doznake) i otvorit porodiljni (45 dana prije termina).
pa me zanima oce mi biti isplaceno za tih par dana razlike komplikacije zajedno sa porodiljnim??
To i mene zanima zadarmamica.Meni bolovanje trajalo do 21.3 onda mi nastupa porodiljski. Ne znam sad koliko cu love dobit jer nekak sam se na ovo do sad naucila
trebalo bi vam biti isplaceno pa makar i jedan dan ...
a kojeg u mjesecu sjeda porodiljni??? komplikacije su mi bile od 17. do 23. baš se veselim.a i spasilo bi me. heheh
oko16 uglavnom
ali pošto je danas 16.-ti (subota) , čisto sumnjam.Sigurno će u pon. ...............joooj,to je tako dalekoooo
jel netko zna, jel bila u splitskoj uplata komplikacije i porodiljni???
u pbz- u jos nista a koliko znam oni su uvijek medju prvima
I ja čekam, ali još ništa u Erste....
sjelo u pbz u
RBA sjelo ;)